Новите ни козметични похождения 58

• 66 987
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
  • Плевен
Благодаря момичета за отговорите за маската и, за да не е само спам  Simple Smile

Поръчани току що  Mr. Green
- още съм в обмисляне, дали да не пусна за размяна сета за вежди, защото ми е прекалено тъмен.

# 481

*Thistle Do Nicely

# 482
Честито Алекс, със здраве! Непрекъснато го мисля, откакто го видях наживо и днес отново го пробвах. Лек продукт за светли кожи е идеален. Може ли да дадеш отзив какво мислиш за него? Heart Eyes Hug  bouquet

# 483
Дени, още не съм се гримирала с него. Пробвах го на ръка и ми се видя лек и с много нежна текстура. Снощи взех последния от Дъглас в Тhe Mall.

# 484
Да благодаря, точно такъв е. Аз днес го нанесох в много сериозно количество със сгъваемата ми кабуки четка на Герлен, която си носех специално и се получи много добро контуриране, а корала като руж. Нямам никаква, абсолютно никаква нужда от него, но ме привлича като магнит. Постоянно мисля за него откакто го видях в Петък.

# 485
Аз много исках да си взема другия, заради красивата кутия Embarassed Прецених обаче, че ми е много наситен, оранжавеещ и се отказах.

# 486
  • Бургас
Включвам се с един продукт, който ми е подарък и много ми хареса.
http://linasfavoritestuff.blogspot.com/2014/06/miss-vendella-avon.html

# 487
  • София
много и се чудих и като я видях на 55лв дори не се замислих Mr. Green
http://images.littlewoods.com/is/image/Littlewoods/B407P_SP442_1 … 1200&hei=1600

# 488
  • София
Дени, още не съм се гримирала с него. Пробвах го на ръка и ми се видя лек и с много нежна текстура. Снощи взех последния от Дъглас в Тhe Mall.

Алекс, честито, и аз го гледах в Дъглас денс вечерта, точно един беше останал.. Grinning . На мен лино ми дойде не достатъчно пигментиран за  моята тоналност.. Бронзовата част е много хубава.
Със здраве да си го ползваш!  bouquet

# 489
  • Бургас
Аз не съм нито бяла, нито мургава (по скоро жълтея) и пудрата ми дава едно чудесен тен на лицето, В момента ги редувам с трицветката на Шанел. Кутията наистина е грозничка - но другата герленка има подозрително оранжеви нюанси, които са ми силно противопоказни. Аз имам гости от USA и ето част от подаръците YSL пресни пресни още парят

# 490
  • в 1001-та нощ
Лявата част е страхотна  Heart Eyes

# 491
много и се чудих и като я видях на 55лв дори не се замислих Mr. Green
http://images.littlewoods.com/is/image/Littlewoods/B407P_SP442_1 … 1200&hei=1600
Лепи, да дадеш отзиви след ползването  Grinning

# 492

чакам ги, дано поне тези дойдат  Twisted Evil

# 493
  • София
Алиена снощи я пробвах и на първо четене много ми хареса прави петите мекички и гладички, но не е някакво чудо невиждано. Харесва ми, че спестява време и не е нужно да се киснат краката във вода преди употребата.

# 494
  • София
* MAC Brush 242

* L'Oréal Infallible Eyeshadow Endless Sea

Общи условия

Активация на акаунт