Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 24

• 52 027
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, играя на играта на Cappy и вече имам 17 направени портокали(нали това са Капи напитки  newsm78) 29т за сръчност, 17т. за знание 3 т. приятели и съм на 6 ниво. Та въпроса ми е за 17 сока ,според правилата не трябвали да съм на по-високо ниво newsm78?

# 496
Здравейте, играя на играта на Cappy и вече имам 17 направени портокали(нали това са Капи напитки  newsm78) 29т за сръчност, 17т. за знание 3 т. приятели и съм на 6 ниво. Та въпроса ми е за 17 сока ,според правилата не трябвали да съм на по-високо ниво newsm78?

Според правилата, при 0 сока си на първо ниво, като направиш 1 минаваш на второ, за да минеш на трето ти трябват 4 сока, на 4-то - 7 сока, на 5-то - 12 сока, на 6-то - 17 сока, на 7-мо - 24 сока. Съвсем точно си си на 6-то ниво.

Нова игра на Lidl - Спечели почивка в Гърция или селекция гръцки вкуснотии от Lidl

# 497
  • София
Здравейте, играя на играта на Cappy и вече имам 17 направени портокали(нали това са Капи напитки  newsm78) 29т за сръчност, 17т. за знание 3 т. приятели и съм на 6 ниво. Та въпроса ми е за 17 сока ,според правилата не трябвали да съм на по-високо ниво newsm78?

Според това както аз разбирам правилата нивото ти е правилно.Тоест с 1-вия сок минаваш 1 ниво и влизаш във второ, за да покриеш 2-ро ниво ти трябват 3 сока, т.е 1+3=4 за да минеш във 3-то и т.н
Твоите сокове 17=(1+3+3+5+5) тоест покрила си изискванията от 1 до 5 ниво и сега си 6-то- незнам дали съм обяснила правилно  Embarassed дано си ме разбрала  Wink

Писали сме заедно с alex99

# 498
Някой получи ли си бисквитките от "Бисквитеното съкровище"?

# 499
Някой получи ли си бисквитките от "Бисквитеното съкровище"?

Да, вече ги изядохме. Преди повече от 2 седмици дойдоха.

# 500
Да, вече ги изядохме. Преди повече от 2 седмици дойдоха.
Ауу, значи моите може и куриерите да са ги хапнали  Joy
Очилата ми отдавна дойдоха, очаквах и бисквитките с тях, ама....не.
А само да питам една кутия ли е наградата? /Аз имам спечелени 2/.

# 501
За бисквитките белвита - и аз чакам 3 кутии, днес куриера ми донесе очилата на милка и каза, че няма още други бисквити. Явно ще чакаме...

# 502
# 503
Добре де, нали уж от на Карелия играта имаше и награди по 20, 50 и 100 лв, а в сайта им пише само за Мартин от Балчик, че е спечелил почивката. Някой знай ли има ли други награди или е само тази? newsm78

# 504
И аз да кажа какво съм спечелила в скоро време - една катерушка за котка от нестле фуудс, която би трябвало да дойде тази седмица и една ел.кана на Ръсел хобс от преди 2 месеца. Сега живо ме интересува някоя почивчица  Laughing или

# 505
  • Плевен
И аз да кажа какво съм спечелила в скоро време - една катерушка за котка от нестле фуудс, която би трябвало да дойде тази седмица и една ел.кана на Ръсел хобс от преди 2 месеца. Сега живо ме интересува някоя почивчица  Laughing или
Свършила ли е вече играта с катерушката за котки ?

# 506
Доста тъпо, че за повечето игри се иска Фейсбук.  Става едва ли не задължително да го имаш. Не ми е ясно каква е целта, така се стеснява кръга...

# 507
Добре де, нали уж от на Карелия играта имаше и награди по 20, 50 и 100 лв, а в сайта им пише само за Мартин от Балчик, че е спечелил почивката. Някой знай ли има ли други награди или е само тази? newsm78
И аз това се питам и търся навсякъде някаква информация ако ми попадне, ама няма  #Cussing out

# 508
  • София
Ако е удобно ще повторя въпроса си: При доставка на награда от бисквити ТUС искат ли кода от опаковката?

# 509
спечелихте ли от нестле нещо? по кое време се печели?
спечелихте ли от нестле нещо? по кое време се печели?
Коя игра?
за играта с касова бележка при покупка над 1 лев

Общи условия

Активация на акаунт