Пълно разочарование от сладкарница Лагуна, София

• 45 074
  • 487
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Дали пък не си мислят, че заради грозната им торта сватбата  е пропаднала, та упорито се обръщат към булката с "госпожица"?

hahaha
Красива Белла , снимка пратиха ли?

# 331
  • София
Аз получих писмо и снимки. Само търпение, още не съм ги разгледала и качила.  Peace

Допълвам се - има две снимки, които са напълно идентични с поместената и вече показаната във фейсбук. Иначе в писмото до мен госпожа управителката е изключително любезна и внимателна.  Peace

Последна редакция: чт, 12 юни 2014, 15:19 от tonkabonka

# 332
# 333
  • София
Тортата ми изглежда ужасна и с това цвете, баш като капела е. Все едно е на кралица Елизабет.

На госпожата от Лагуна ще кажа, че не и прави чест да пише по този начин.

# 334
Явно много сме станали булките, не могат да смогнат със снимките!

# 335
  • София
На снимките на потребителката ясно се вижда, че цветето си е там, не е махано.
Просто са си оставили ръцете върху тортата. И на тази снимка се вижда колко е деформирана.

Явно мотото е За толкова пари - толкоз!

# 336
  • София
Тортата ми изглежда ужасна и с това цвете, баш като капела е. Все едно е на кралица Елизабет.
Но това си е торта по каталог, доколкото разбрах. А по вкус и цвят, е ясно... На мен също не ми харесва и не бих си я поръчала за нищо на света. Без значение, ако кантът беше тревистозелен, а не ментово...

# 337
Големи смешници са в тази сладкарница! Евала, имат и доволни клиенти....

# 338
  • Пловдив
На снимката изпратена от управителя се вижда че тортата е снимана отпред. Липващите кантове са и на двата етажа отзад и не се виждат. Дори и цветето да е преместено от булката, както твърди управителя, то няма как да запълни тези липси. Ето сравнете и вие >> първата снимка е на булката, а втората на управителя <<

# 339
  • София
И какво доказват с тази снимка, това е от другата страна, с цветето. Отзад не става ясно как е...
>> kleo <<, писали сме заедно.

# 340
На снимките на потребителката ясно се вижда, че цветето си е там, не е махано.
Просто са си оставили ръцете върху тортата. И на тази снимка се вижда колко е деформирана.

Явно мотото е За толкова пари - толкоз!
Peace
Тази снимка я имаше показана от фейс-страницата на заведението. Качеството е повече от лошо за някой, който има претенции, че предлага качествена услуга. Захарното тесто е доста неравномерно и на места дори релефно. Оставили са си ръцете.

# 341
  • софия
Цъ, цъ, та това е снимката от ФБ, която вече я гледахме  ooooh!
И цветето си го има и на снимката на булката:
Сетих се Hands Clap Гостите на булката са закъснявали и тя, от скука, е преместила цветето, за да злепостави блестящото име на "виенския салон" (ЖДН  smile3544). Но пак остава един скапан кант. За него нямам обяснение.

Е, наистина понякога е по-умно да замълчиш и да признаеш, че си сгрешил. Поведението на госпожица Управителката е пример за учебник "Как сами, без помощ,  да прецакаме бизнеса си". hahaha

Последна редакция: чт, 12 юни 2014, 15:53 от zvanche

# 342
Дори на "официалната" снимка си личи, че тортата е разкривена и с неравномерно изрязани кантове.

# 343
  • София
Аз писах, че снимката е същата като във фейсбук.  Peace

Цветето е достатъчно голямо да покрие и двата канта, ако бъде сложено по-надолу, но не откривам логика защо й е на авторката да го мести (ако изобщо е местено)...

# 344
То се вижда, че не е местено, защото щеше да има следи от лепило, белтък, или каквото там се ползва за прикрепване.
На мен обаче ми е чудно защо е тази кръпка на долния кант. Че не се събират двата края е ясно, ама това парченце в средата просто ме изумява, защото не оправя белята, ами я подчертава още повече  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт