"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 81

• 29 140
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
 Hug Hug Hug Hug  Party Party Party Party Party

Ударът на АШК ще сложи край на РД-то на Яман. Партито, което свършва в дома на Серез продължава на брега на морето. Яман и Мира и приятелите им продължават да се забавляват. Това, което се случи на партито ще накара Яман да забрави за добрата новина, която чува от Мира. От дълго време насам за първи път, забравяйки, че Мира ще замине двамата с Яман се наслаждават на всеки миг. Отлагането на заминаването на Мира ще даде смелост на Яман. За да успее да замине заедно с Мира, Яман ще реши да насили късмета си. От друга страна Мира и Мерт ще се опитат да намерят нови възможности за заминаването на Яман.

След като разбира за връзката на Суде и Кенан, за да запази репутацията си и да осигури бъдещето си АШК ще предложи нова оферта на Суде . От друга страна Ендер, която е против брака на баща си ще предивизика още по-силни враждебни чувства към себе си от страна на Суде. Суде се прицелва в брака на Селим и Ендер и започва опасна игра.

Крачола започва да планува в детайли общия им престоя с Мира в Америка и това ще накара Яман да изгуби търпение. Яман и Крачола се изправят лице в лице за да изяснят проблемите си. Мира ще разбере колко ще пострадат отношенията и с Яман, ако замине за Америка и ще вземе окончателно решение с което ще сложи край на дилемата.

Кенан заминава при майка си в Измир, но телефонното обаждане, което получава го връща обратно. Яман и Кенан научават,ч е баща им е отвлечен от Турундж Надир. За да се справят с надвисналата опасност двамата братя ще поискат помощ от Селим. Турундж Надир ще поиска синовете да понесат наказанието на баща си.

# 46
# 47

Ударът на АШК ще сложи край на РД-то на Яман. Партито, което свършва в дома на Серез продължава на брега на морето. Яман и Мира и приятелите им продължават да се забавляват. Това, което се случи на партито ще накара Яман да забрави за добрата новина, която чува от Мира. От дълго време насам за първи път, забравяйки, че Мира ще замине двамата с Яман се наслаждават на всеки миг. Отлагането на заминаването на Мира ще даде смелост на Яман. За да успее да замине заедно с Мира, Яман ще реши да насили късмета си. От друга страна Мира и Мерт ще се опитат да намерят нови възможности за заминаването на Яман.

След като разбира за връзката на Суде и Кенан, за да запази репутацията си и да осигури бъдещето си АШК ще предложи нова оферта на Суде . От друга страна Ендер, която е против брака на баща си ще предивизика още по-силни враждебни чувства към себе си от страна на Суде. Суде се прицелва в брака на Селим и Ендер и започва опасна игра.

Крачола започва да планува в детайли общия им престоя с Мира в Америка и това ще накара Яман да изгуби търпение. Яман и Крачола се изправят лице в лице за да изяснят проблемите си. Мира ще разбере колко ще пострадат отношенията и с Яман, ако замине за Америка и ще вземе окончателно решение с което ще сложи край на дилемата.

Кенан заминава при майка си в Измир, но телефонното обаждане, което получава го връща обратно. Яман и Кенан научават,ч е баща им е отвлечен от Турундж Надир. За да се справят с надвисналата опасност двамата братя ще поискат помощ от Селим. Турундж Надир ще поиска синовете да понесат наказанието на баща си.

Аниииии  Flutter Flutter Flutter
Това на брега на морето....дали е онова  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мира няма да замине изобщо и Крачо има голяма заслуга за това този път  Mr. Green Wink Wink Wink
Мисля,че Селим аби ще помогне и този път на братя Копер  Peace Peace Peace

# 48

Скрит текст:

Аниииии  Flutter Flutter Flutter
Това на брега на морето....дали е онова  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мира няма да замине изобщо и Крачо има голяма заслуга за това този път  Mr. Green Wink Wink Wink
Мисля,че Селим аби ще помогне и този път на братя Копер  Peace Peace Peace

Пише, че само отлага заминаването .. но после ще вземе окончателно решение ..  newsm78 newsm78 Иначе и аз си помислих за "онова"  Joy Joy "на брега на морето"  hahaha hahaha викам си, че Яман е спретнал палатката за да си получи подаръка  Joy Joy Joy Joy

Ще свърши зле обаче серията  ooooh! ooooh! оня мафиот ще създава проблеми  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 49
Писна ми от тоя форум.  Crossing Arms Crossing Arms #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
На моменти нито ми се влиза, нито ми се пише  ooooh! ooooh! ooooh!

Ехеййййй, много интересно резюме  Party Party Party

Ани, благодаря тиииии   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Край, награбиха се Party Party Party Party Party newsm68 newsm68 newsm68

Суде се прицелва в брака на Селим и Ендер и започва опасна игра.

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

Мира ще реши изобщо да не заминава
  newsm68 newsm68 newsm68

И Ивето ще познае в анкетата  newsm68 newsm68 newsm68 newsm68  Joy Joy Joy Joy Joy

Shocked Shocked Shocked ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 50
Ивееее  Hug Hug Hug вземеш пак да познаеш  Joy Joy Joy Joy

Обаче това с късмета ме плаши мен  ooooh! ooooh! да не хукне да играе хазарт  Joy Joy Joy Joy по-скоро предното изречение и мен ме навежда на мисълта за палатката и ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 15:21 от Ани (Aniska)

# 51
# 52

искаха от оня дето прави снимките в сериала да ги постне тези снимки в нормален вид, но каза, че обмисляли да ги пуснат, но били малки и затовасе отказали.  Mr. Green Обаче те му пишат, че и на малки са доволни  Joy Joy Joy Joy Joy

# 53
# 54
Ивееее  Hug Hug Hug вземеш пак да познаеш  Joy Joy Joy Joy

Обаче това с късмета ме плаши мен  ooooh! ooooh! да не хукне да играе хазарт  Joy Joy Joy Joy по-скоро предното изречение и мен ме навежда на мисълта за палтаката и ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За четвъртък ли?
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Вярно, че то това за късмета било за заминаването   Mr. Green
Но предното за смелостта е точното - най-после ще се отърве от креватофобията  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

# 55

искаха от оня дето прави снимките в сериала да ги постне тези снимки в нормален вид, но каза, че обмисляли да ги пуснат, но били малки и затовасе отказали.  Mr. Green Обаче те му пишат, че и на малки са доволни  Joy Joy Joy Joy Joy

Да ги пуска, да не се оправдава Naughty Naughty Naughty Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Оййй, милото, вратлето го заболя  Mr. Green Mr. Green

# 56
# 57

Отивай да му правиш масаж  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 58

newsm78 newsm78 newsm78 не разбрах какво искаш да кажеш  Joy Joy Joy Joy

# 59

Аз нали си се разбрах
Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия