Пазаруване от adidas.co.uk

• 43 661
  • 171
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна

А защо не може и как мога да си поръчам от сайта на АДИДАС ?
Може да си поръчаш от www.adidas.co.uk или от немския адидас, но само до адрес на превозвач, не може директно до БГ. Успех!

# 91
  • Варна

А защо не може и как мога да си поръчам от сайта на АДИДАС ?

Не доставят директно до БГ.Намери темата за превозвачите.

# 92
Много отказват вече поръчките до английски адрес.

# 93
Здравейте, регистрирах се в сайта,  но не ми изпрати код за 15% отстъпка. Опитах пак да се добавя да получавам бовини, но ми казва, че вече съм абонирана. Някаква идея?

# 94
  • Под Сините камъни
Някой има ли код за немския сайт на адидас?
Предполагам пак по същия начин се поръчва ,с посредник  Rolling Eyes

# 95
  • Казанлък
Днес има код за 25% отстъпка,който действа само 25 часа. Към 9 вечерта получих е-мейл,че остават 12 часа и половина до края на промоцията.

Кода е FRIENDS  Peace

# 96
  • Под Сините камъни
И в двата сайта немския и английския не ми приеха поръчката    ,нови правила ли имат ,не зная защо се получава така newsm78   

# 97
  • Казанлък
И в двата сайта немския и английския не ми приеха поръчката    ,нови правила ли имат ,не зная защо се получава така newsm78   

В какъв смисъл не приемат поръчката?  newsm78 На кой стадий я отказват?
Моята в момента е в статус Being Processed. Това значи ли,че пак могат да я откажат?

# 98
  • Под Сините камъни
Моята беше в английския със същия статус ,блокираха ми парите по картата ,там платих с карта и на следващия ден ми беше канселирана.В немския платих с Пейпал ,отново ми блокираха парите и след  няма и час пак я канселираха .В имейла с отказа пише ,че имали нови изисквания ,но така и не разбрах за какво иде реч  Rolling Eyes

# 99
  • Казанлък
Еееееееееееееее, тази сутрин и аз получих е-мейл от Paypal,че сайта ми връща парите.
Много е неприятно...  #Cussing out 

# 100
Аз скоро не съм поръчвала, наистина ли отказват поръчки вече?

# 101
  • София
Да, вече не може да се плаща с български карти. Аз водих кореспонденция с тях. Ето какво ми отговориха:

The issue with your order is that our systems could not verify correctly all payment details. The issue could be the iP country wicth is Bulgarie and you are trying to purchase an order on the UK site. I suggest you to use a UK server as well as a UK card for the next time.

# 102
  • Златна Добруджа
Здравейте, някой скоро правил ли е поръчка с БГ карта? В сайта обявиха намаление, но се чудя дали въобще има смисъл да поръчвам.

# 103
Да подновя въпроса, и мен ме интересува - някой поръчвал ли е успешно напоследък с българска карта?

# 104
Да , аз поръчах миналата седмица с карта на ПИБ и адрес на превозвач. Всичко е наред с поръчката ми, маратонките пътуват към БГ.

Общи условия

Активация на акаунт