Пазаруване от adidas.co.uk

• 43 661
  • 171
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Да се присъединя към вас. Peace

# 61
Здравейте! Искам да поръчам на дъщерями едни кецове от сайта, но немога да се ориентирам за номер. Може ли да ми помогнете кой номер от тяхната номерация отговаря на 21 и 22 номер. Благодаря ви предварително Simple Smile

# 62
  • Златна Добруджа
Здравейте! Искам да поръчам на дъщерями едни кецове от сайта, но немога да се ориентирам за номер. Може ли да ми помогнете кой номер от тяхната номерация отговаря на 21 и 22 номер. Благодаря ви предварително Simple Smile

Според Size guid-a им 5к е 21, а 5,5к = 22  Peace

# 63
а сантиметри на стелката може ли да ми кажете

# 64
  • на терасата
Някой пробвал ли е да пазарува от френския или немския онлайн магазин на Адидас?
Ако да, отстъпките същите като за английския ли са?

# 65
  • в Надежда-та
Аз не съм оробвала, но на няколко пъти съм сравнявала цените с немския. Английският излиза по-евтино, лично на мен ми е странно при положение, че нещата се изпращат от Германия в Англия и после в България...
На скоро не съм се заглеждала дали още е така.

# 66
  • в Надежда-та
 Crazy

# 67
Здравейте и аз да се присъединя,
пратих 2 поръчки всичко ок шипнати до англия.
Следващите 2 канселирани, а са от един акаунт с пейпал плащане newsm78

# 68
а знаете ли защо немския не приема пейпал плащане newsm78

# 69
  • Димитровград
Преди  месец,два плащах и нямаше проблем.Скоро не съм пробвала.

# 70
Преди  месец,два плащах и нямаше проблем.Скоро не съм пробвала.
може ли някой да види на негов акаунт дали го пуска да плати с пейпал в немския   bouquet

# 71
  • Казанлък
Днес получих поръчка,направена  с код за 20% отстъпка  newsm44

Раница: http://www.adidas.co.uk/active-life-backpack-m/M65382_500.html
Много е лека и достатъчно голяма. Ще ми трябва основно за басейна,че хич не са ми удобни големите чанти през рамото.

Горнище с Climaheat материя  http://www.adidas.co.uk/climaheat-hydro-jacket/M63797_540.html
Много е хубаво. Само не ми харесват много тези удължени маншети на ръкавите. Точно тези не са еластични и малко трудно се облича.

И в допълнение тези чорапки: http://www.adidas.co.uk/3-stripes-liner-socks-3-pairs/Z26036_120.html

Преди време напълних кошница със някои неща,а днес получих емейл,че имам 10% отстъпка за да завърша поръчката.
Отдолу пише: * The code is included in the delivery of your order.
Но никъде не виждам тази отстъпка. Някакви идеи защо е така?

# 72
  • Златна Добруджа

Преди време напълних кошница със някои неща,а днес получих емейл,че имам 10% отстъпка за да завърша поръчката.
Отдолу пише: * The code is included in the delivery of your order.
Но никъде не виждам тази отстъпка. Някакви идеи защо е така?

Според мен, това е код, който ще получиш при направена следваща поръчка. Един вид зарибявка - ако поръчаш сега, ние ще ти пратим код за още 10 %. Аз редовно получавам такива имейли, защото в кошницата си имам постоянно разни неща, които следя  Peace

# 73
Здравейте момичета, имам нужда от вашата помощ и съвет.
Платих 2 пъти с пей пал и поръчките са пратени, оттамм 3 поредни поръчки са канселирани.
Основание ми изписва за Pay Pal
Non-U.S. - Verified)
Какво да направя?

# 74
Здравейте момичета, имам нужда от вашата помощ и съвет.
Платих 2 пъти с пей пал и поръчките са пратени, оттамм 3 поредни поръчки са канселирани.
Основание ми изписва за Pay Pal
Non-U.S. - Verified) None provided

Какво да направя?

Общи условия

Активация на акаунт