Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 310
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Изгледа през мобилни устройства е много зле.
Тук нещата са едно върху друго.

Тук е максимално нагоре и когато се увеличи изчезват иконите за нови отговори, пощата и т.н.

# 706
  • КиТ
9. Нужно ли е да се повтаря инфото за потребителя под  аватара и в падащото  инфо но ника му?

Явно няма място достатъчно в ляво и за това така са го напарили и защото мрънкахме,че искаме нормални размери на аватарите и сега кликаш на ника и си го гледаш иначе е по -малък  ooooh! Нали си спомняш там някъде в началото на промените искаха да е 60х60  hahaha hahaha hahaha

# 707
Момичета, или ще променят изгледа, или няма...Последния форум, който посещавах редовно, го закриха заради недоволството на потребителите. Тук едва ли ще стане така, но всичко е изрично казано в първия пост...Това е положението. Имало е запитване за оформлението, някои са гласували- толкоз.
Много преди да се регистрирам, съм изчела куп информация в този форум- знам как изглеждаше първоначално. В момента е по- скоро развлекателен и ако попадна на същата информация в Гугъл, едва ли ще я прочета. За ефекта върху очите все повече се убеждавам, че е лош. Все едно четеш на тъмно. Аз бях дотук с мрънкането.

# 708
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джой пълна ти е - сутринта исках да ти пиша и ми изписа, че си достигнала лимита си и не мога да ти пратя ЛС.
Казаха ми, разчиствах, и пак не виждам дали съм разчистила достатъчно. Може да пишеш сега Hug
(сега видях и отговора на Мамма, това пък съвсем решава проблема Grinning)

# 709
И колко потребители имаше закритият форум? Защото този надали ще остане без потребители, още повече че няма алтернатива, която да издърпа потребителите на бг-мама. Има нещо, което е с претенции за такава, ама там не става за повече от един път.

# 710
  • София
9. Нужно ли е да се повтаря инфото за потребителя под  аватара и в падащото  инфо но ника му?

Явно няма място достатъчно в ляво и за това така са го напарили и защото мрънкахме,че искаме нормални размери на аватарите и сега кликаш на ника и си го гледаш иначе е по -малък  ooooh! Нали си спомняш там някъде в началото на промените искаха да е 60х60  hahaha hahaha hahaha

в старата визия имаше място, тук мястото не е по-малко, желание няма, не място.

Момичета, или ще променят изгледа, или няма...Последния форум, който посещавах редовно, го закриха заради недоволството на потребителите. Тук едва ли ще стане така, но всичко е изрично казано в първия пост...Това е положението. Имало е запитване за оформлението, някои са гласували- толкоз.
Много преди да се регистрирам, съм изчела куп информация в този форум- знам как изглеждаше първоначално. В момента е по- скоро развлекателен и ако попадна на същата информация в Гугъл, едва ли ще я прочета. За ефекта върху очите все повече се убеждавам, че е лош. Все едно четеш на тъмно. Аз бях дотук с мрънкането.
преди имаше една тема с гласуване за и против визията, 90% бяха против... и какво от това?

# 711
И колко потребители имаше закритият форум? Защото този надали ще остане без потребители, още повече че няма алтернатива, която да издърпа потребителите на бг-мама. Има нещо, което е с претенции за такава, ама там не става за повече от един път.

То не че тук вече става.

# 712
  • КиТ
Според мен ще има масов отлив няма значение към онзи форум,към друг форум,във Фб,скайп или някъде другаде,хората очевидно са на границите си на търпение  Peace

# 713
Има ли вариант да се върне бутона за старата версия? Rolling Eyes

# 714
  • София
Има ли вариант да се върне бутона за старата версия? Rolling Eyes

Не, това вече няколко пъти го казаха.

# 715
  • КиТ
Цитат
Визията, която бе пусната през декември месец миналата година бе преработена изцяло и наново. Надявам се не е нужно да пускам скрийншотове, за да се видят разликите между дизайна тогава и този, който е в момента (въобще не говоря за най-старата визия, която оставихме временно и за която неколкократно писах, че ще бъде премахната изцяло, когато бъде готова новата версия като изцяло нов код и функционалности). Винаги съм подчертавала, че промяната на визията е само основата и предстои цялостна преработка на сайта.

-----------------------

Отново подчертавам, че визията на тема се ползва от март месец, след цялостна преработка и промени на цветове, шрифтове, подредба и т.н., а настоящата тема и дискусия въобще не е за дизайна на тема, а за изцяло нови функционалности на сайта

# 716
То не че тук вече става.

Тук си има доста полезни теми, в "деца в училищна възраст" примерно, което вече не се казва така, но на мен са ми важни и ги следя. Само че новите функционалности всъщност затрудняват обикалянето на форума, защото на никой не му е приятно да клика и да минава през още една допълнителна страница, докато си намери, каквото иска. И с всичко е така - и с балкона, и с профилите, и с менюто  Tired
А това, че трябва да се сетя да цъкна вход, без да въведа идентификатори, за да мога да си определя колко време да стоя логната, е върхът на мисълта!

# 717
  • София
На всяка страница един и същи въпрос! Няма да бутон за старата версия и няма и да има! Толкоз! Четете! Обяснено е как да приведете форума в нормално състояние няколко страници по-назад.

# 718
  • Once there was a Hushpuppy...
Според мен ще има масов отлив няма значение към онзи форум,към друг форум,във Фб,скайп или някъде другаде,хората очевидно са на границите си на търпение  Peace
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Извинявай Hug Peace
Кажи ми, че се шегуваш Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

"ГРАНИЦАТА НА ТЪРПЕНИЕ" - как звучи hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
неее, не мога вечееееее, Боже, каква малка граница на търпение.............
Какво ли правят на децата си, ако им СМЕНЯТ повече от 6 пъти памперса на ден....Боже,Боже, не ми се мисли, то бива нисък праг на търпение, ама това нещо само в бг мама може да се види Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 719
  • КиТ
На всяка страница един и същи въпрос! Няма да бутон за старата версия и няма и да има! Толкоз! Четете! Обяснено е как да приведете форума в нормално състояние няколко страници по-назад.

Да бе,все трябва си ходя с цитатите  Crazy Peace

Ради тъй си мисля аз,аз си посещавам двете места,но някой според мен ще се откажат така като гледам мненията  Hug

Общи условия

Активация на акаунт