Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 48 798
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 90
  • Once there was a Hushpuppy...
Sick  Sick  Sick Не се спряхте ей .Отвратително, грозно и неудобно е .Не си взехте поука след изчезването на основните потребители от тук още зимата .

Нямаше да пиша в тази тема повече, защото ми е все тая как изглежда форума, само за него мога да отделя време така или иначе....

Но, от кога се делим на основни потребители и други?
И защо толкова помия се изсипва непрекъснато тук?
Дръжте се малко по прилично, бе хора...

Последна редакция: пт, 06 юни 2014, 19:49 от Hushpuppy

# 91
  • София
Ами и аз не съм особено доволна, но не ми се пише, защото, както виждам, не подлежи на обсъждане.
С новите функции, как да е, ще свикна, макар да не ми допадат някои от тях; други сигурно са удобни.
Но това с изгледа вътре в темите...  Tired Ако мога да направя сравнение между старата и поредната нова визия, е като раздумка с приятелки у дома на спокойствие срещу опит за разговор на оживено място, където постоянно някакви навлеци се бутат да ти предлагат неща, които не си търсил. Не разбрах защо е толкова наложително шарениите да присъстват и вътре в темите, а не само в подфорумите.

# 92
Сегашната версия повече ми харесва Simple Smile

# 93
Sick  Sick  Sick Не се спряхте ей .Отвратително, грозно и неудобно е .Не си взехте поука след изчезването на основните потребители от тук още зимата .

Може ли поименно?
Благодаря предварително!

# 94
  • София, България
Ще се направи ли някога да се влиза в новата версия от домейн bg-mamma.com или ще си остане ver2.bg-mamma.com?

# 95
ее, няма бе, пак ще си е bg-mamma.com Simple Smile сигурно в последствие ще сменят името, don't worry Simple Smile

# 96
На мен много ми харесва новия дизайн - осъвременен и изчистен. Откъм функционалност са добавени и доста нови неща, които вярвам - във времето ще бъдат оценени положително. Все пак всичко се променя, модернизира, осъвременява, еволюира... според мен тук не става дума за плагиатстване, а за това да бъдем в крак с новите технологии, модерния дизайн и широкия набор от функционалности, които са актуални в момента.
П.П. Колкото хора - толкова и различни мнения, но лично на мен падащата синя лента изобщо не ми харесваше и не ми беше удобна!

# 97
  • Ямбол
....
Дръжте са малко по прилично, бе хора...
като не може да се държи прилично, как искаш да се държи.
Основните потребители. Хаха. Дори и въпросната не е спряла да влиза тук, а останалите 5-6, активно четат, въпреки забраната на тарторката им за да не генерират трафик.

# 98
Жалко, че хората приемат форума като "визия", а не като място, където могат да споделят, попитат или каквото друго им е на душа.
Мен пък ме дразни понякога падащото меню, когато се случва да го натисна без да искам, като изскочи изведнъж.
Дано само не остане изгледа така ръбат.

# 99
  • София
Цитат
за това да бъдем в крак с новите технологии, модерния дизайн и широкия набор от функционалности, които са актуални в момента
Ми хубаво, но никъде не съм попадала на теми на една страна, там където съм гледала, все са си в центъра.И гугъл+ и фейсбук правят промени, но текстовото поле си остава винаги в средата.

# 100
Много ми харесва новата визия, за което ви поздравявам. При първите промени бях доста наострена и язвителна в коментарите си, но това, което виждам като тестова версия е чудесно!

Относно основните потребители- тук сме си. Из/отцепниците, мисля, не липсват на никого. А и няма незаменими.

# 101
На мен ми допада - по-подредена и изчистена е Simple Smile

# 102
  • Варна
Не ми харесва изобщо! Изключително много ме дразни опита да се копира фейсбук. Ръбато, тъмно, неудобно и излишно усложнено.  Crossing Arms През месец и половина нова визия. Стига вече....

# 103
  • Ямбол
Какъв е този ранг в групата?
Да не би да е на база харесани мнения?

# 104
  • Sofia
Marry Djane, Много благодаря за експертното мнение. То е много важно за нас. За пореден път моля, да репликирате и си изяснявате отношенията с потребители от тук на ЛС или извънфорумно.
Нека оставим мястото тук на потребителите, които има какво да кажат по темата!

Общи условия

Активация на акаунт