Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 48 800
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 105
Ще ти приема забележката , и ще те питам - ако пусна тема Петиция за връщане стария облик ,отново ли ще я изтриеш ?

# 106
  • София
Харесва ми концепцията на новата версия. Мисля, обаче, че цветовете в тази са по-меки и не дразнещи окото. Новата е прекалено контрастна, натоварва очите  ми. Ще ми липсва падащото меню.

# 107
  • София
Харесва ми концепцията на новата версия. Мисля, обаче, че цветовете в тази са по-меки и не дразнещи окото. Новата е прекалено контрастна, натоварва очите  ми. Ще ми липсва падащото меню.

А, едно смислено мнение.
Съгласна съм с Джералдин и много се надявам да ги омекотите цветовете.
Бялото горе на лентата да стане с един тон по-сиво например, а синьото по-убито някак.

# 108
И аз мисля, че трябва да се омекотят цветовете. Бялото е прекалено бяло и натоварващо.

# 109
  • София
По принцип си мисля, че всеки един адекватен съвет би се взел под внимание. Радвам се, че Джералдин отвори дума. Бях забравила да го спомена в предишния пост.

Иначе в момента изгледите вътре в темите е много приятен и аз лично успях да свикна бързо.

# 110
Последната версия никак не ми харесваше, но сега представената ми допада. Разбира се ново ми е, още не съм свикнала, но щом не се чувствам първосигнално отблъсната със сигурност ще се адаптирам лесно. На пръв поглед ми харесва, продължава да ме дразни единствено, че е сбутано в ляво, но явно е, че това няма да се промени. В интерес на истината може би по-добре, прекарвам по-малко време във форума, някак си продължава да не ми е удобно това, че не е центрирано.

Падащата лента обаче ми беше удобна, жалко че няма да я има. И разделянето на толкова подфоруми е не добра идея според мен, но до този извод, вярвам, ще си стигнете и сами след време  Peace

След 5 минути разглеждане обаче, шаренията ми дойде в повече, особено вътре в подфорумите (в темите е ок). И това "харесва ми" е нелепо. Но по-големият ми проблем е къде да ми се спре окото от квадратчета, сърчица, розово... напомня ми тийн форум, ако това е била идеята, става... Старото ми мнение, че основният проблем е в креативността на дизайнерите, остава. За мен оттам идва целият хаос, но всеки е свободен в крайна сметка да си избира как да изглежда продукта му и да харесва крайния резултат.

Последна редакция: сб, 07 юни 2014, 15:37 от Мъ℘♥Мяɣ

# 111
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Откъде можем да видим списъка с всички подфоруми, след като го няма падащото меню? Сигурно е някъде на заглавна страница, но не го виждам.

# 112
Откъде можем да видим списъка с всички подфоруми, след като го няма падащото меню? Сигурно е някъде на заглавна страница, но не го виждам.

натисни решетката от квадратчета пред надписа бг мама

# 113
Благодаря, нямаше да го намеря сама   bouquet

# 114
  • Ямбол
Сигурна съм, че си го прочела, но не си му обърнала внимание, нали?
....
- НОВО! Страница с всички категории в сайта. От всяко място, на което се намирате, с един клик върху бутона за навигация, който се намира преди логото, ще може да отворите страницата със списък на всички категории.

...

# 115
Много удобен бутон, между другото. Един клик и се отварят всички форуми и групи  на една страница Peace

# 116
Не, Лиляна, не съм чела целия заглавен пост. Предпочетох да се ориентирам сама в предоставената тестова версия. Не си спомням да съм попитала поименно теб, за да съм ти причинила дискомфорт.

# 117
  • Ямбол
Не, Лиляна, не съм чела целия заглавен пост. Предпочетох да се ориентирам сама в предоставената тестова версия. Проблем ли имаш, отново? Не си спомням да съм попитала поименно теб, за да съм ти причинила дискомфорт.
Явно ми търсиш проблем. Не нямам проблем. Отговарям на твой въпрос. и след като си тръгнала да се ориентираш сама, това явно включва въпроси в тази тема. ОК, аз отговорих на един от тях с предположение и цитат. Приятно ориентиране, с интерес ще прочета следващите ти въпроси, които сигурно ще намерят отговор в първия пост.

# 118
  • Варна
И разделянето на толкова подфоруми е не добра идея според мен, но до този извод, вярвам, ще си стигнете и сами след време  Peace
И за мен това е леко абсурдно, човек се губи из толкова подфоруми. Някои с по няколко теми, писани преди сто години...
Много удобен бутон, между другото. Един клик и се отварят всички форуми и групи  на една страница Peace
Да, стига да се досетиш, че е бутон.

# 119
Лиляна, темата е за мнения и въпроси. Използвам я по предназначение. Твой личен избор е дали ще ми отговаряш и дали ще ги четеш. Както и на останалите.
Естествено, твое право е и да правиш ненужни хапливи коментари. Право, от което никога няма да се откажеш да се възползваш. Мое право пък е да те игнорирам, смятам да си го ползвам отсега нататък Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт