Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 523
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 195
И аз се присъединявам към въпроса как да се върна към стария вид, нали имаше преди такава опция.
Аххххххххххх лоша работа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 196
  Здравейте, има ли начин да се върна към старата версия? Вече не виждам тази опция... Rolling Eyes
И аз се присъединявам към това питане?

# 197
  Здравейте, има ли начин да се върна към старата версия? Вече не виждам тази опция... Rolling Eyes

Не, няма я тази опция изрично казаха, че вече това е  окончателната версията за всички Rolling Eyes.

Най-вероятно е коментирано ..., но - как да се изключа от групи, в които съм включена, защото някога си съм питала нещо в дадения подфорум?
........

Отиваш си в групата т.е. подфорума и най-отгоре където е картинката и надписа на подфорума има написано колко членове има, там натискаш и спуска меню в което пише - Напусни групата.

# 198
Най-вероятно е коментирано ..., но - как да се изключа от групи, в които съм включена, защото някога си съм питала нещо в дадения подфорум?

Моето питане е същото. И как така се появиха в моята група теми, които никога не съм поглеждала дори.
Има ли вариант да не принадлежа към никакви групи? Аз доброволно не съм се слагала в групите, за да ходя сега и да се махам.

# 199
  • София
Как да се отпиша от тези групи , дето незнайно защо съм им член?

# 200
  • До сърцето...
Толкова ли е трудно полето за четене да се центрира?!?  Rolling Eyes

Това беше основната забележка още към първата версия!! " Все още е "у лево" и е неудобно!!
Всичко друго не ме дразни, някои неща даже ми харесват.

# 201
Новата версия на сайта вече е факт.

НЕ няма възможност за стара, по-стара и най-стара визия.

Моля дискусиите и въпросите в тази тема да се ограничат до въпроси, свързани с функционалностите, използването на сайта, както и доклади за грешки/бъгове, в случай, че има такива.

Влизате в групата, кликвате върху зъбното колело до заглавието на групата и избирате Напусни групата.

Странно, че съм станала член на групи, в които съм писала по един коментар, пък такива, в които пиша постоянно не ме е присъединило автоматично  Laughing Сега ще ги махам....  Wink

А какво е това сърчице над всеки коментар? Simple Smile

Автоматично към групите са добавени потребителите, които имат публикувана поне една тема или поне две мнения.
Може да видите всички групи, на които сте член, като кликнете на ОЩЕ под списъка с групи в лявата колона на заглавна страница.

В новата версия има възможност за харесване на конкретен коментар. Цифрата до сърчицето на конкретния коментар показва колко пъти е харесан. Не се вижда кой го е харесал, няма връзка с Фейсбук профила.

Може да се хареса и тема - от бутона горе при заглавието или най-долу. При харесването на тема се включва и известяването за нея. Също не се показва/изписва кой е харесал темата, няма връзка с Фейсбук профила.

# 202
  • София, България
Отивате в конкретната група и горе от назъбеното колело премахвате групата

Ради, сърчицето отбелязва колко пъти е харесан даден коментар- като във фейсбук.

Далеч съм от Ради, но благодаря за отговора  Laughing  Hug

# 203
  • София
Ми мерси за "удобството" да обикалям  десетки групи да се отписвам...ама че простотия.
И постоянно ли ще ме записва по разни групи, като пиша коментари..изобщо не искам да съм в никаква група.

# 204
  • София
Ми мерси за "удобството" да обикалям  десетки групи да се отписвам...ама че простотия.
И постоянно ли ще ме записва по разни групи, като пиша коментари..изобщо не искам да съм в никаква група.

И аз благодаря за това удобство" ooooh!

Новат визия е ужасно "ръбеста". Безумни са тези групи.

Как да видя всички форуми и подфоруми?

Последна редакция: пн, 16 юни 2014, 18:41 от catty m

# 205
Много шарена тая нова версия, все едно дечица.ком

Защо ранговете са смъкнати? Девет години бях ентусиаст, сега даунгрейд до регистриран.

# 206
  • MJF
До сега бях на старата версия. А честито ни новата. По-грозен форум за толкоз години в които ползвам нет  не съм виждала. Чакам да спрат да бърникат "спецовете" за да филтрирам цялата шарения.
Спецове в развалянето. Да развалим нещо сме първи  ooooh! но да съградим нещо качествено/ приятно/ рационално ......
Да съм конструктивна. Лентата горе на екрана от старата версия чувствително липсва, тази с падащите менюта.
Приятно ни  newsm78 и  Thinking с усвояването на новата знаменита версия на съфорумците от моята порода.

# 207
Окончателната визия е отвратителна...
Четенето на тема и отговори е същата работа.
Не може човек да разбере кое мнение, от кой потребител е.
Цитирането също е много зле.

Не знам какви са тези програмисти, които не могат едно поле да центрират....ама да отидат да си хвърлят дипломите някъде....

# 208
  • София
Като дизайн новата версия е ок, ама, аре да се изместим леко у десно, че  е сууууупер дразнещо.

# 209
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ради, сърчицето отбелязва колко пъти е харесан даден коментар- като във фейсбук.
Далеч съм от Ради, но благодаря за отговора  Laughing  Hug
Пардон, моя грешка Laughing

Няма ли начин да не сме в никакви групи по дифолт, и ако решим, сами да се записваме?

Общи условия

Активация на акаунт