Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 48 831
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Ами факт е че при предишната визия не се налагаше всеки да си измисля хватки и трикове, за да се виждат нещата както трябва. На какъвто и да е монитор полето за писане беше центрирано, индексът и форумите също бяха центрирани, без празни полета, без разтеглени на 10 реда текстове, които иначе биха се побрали на три и т.н. Как тогава при всякакви монитори и резолюции се виждаше ок, а сега се излиза с аргумента, че "не може да се угоди на всички?" Егати, за да се ползва форумът трябва да имаш специален монитор ли? Това при никой друг сайт не съм го срещала. Вкъщи и в офиса съм с абсолютно различни монитори, и на двата се вижда сбухано вляво, и на двата с контрол и скрол емотиконите се размазват.

# 181
  • Варна
А необходимо ли е всички текстове да са болднати/удебелени. Според мен изгледа ще се омекчи поне малко по този начин . Продължавам да разглеждам новата версия, мъча се да я харесам... Но дебелия текст и контрастните цветове ми избождат очите... С имитацията на фейсбук може и да се свикне, но това...

# 182
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не е болднато, фонът е по-светъл сякаш.

# 183
На моя монитор новата е с една по-тъмен фон.
За болднатото - само подфорумите и имената на темите са ми така. Но специално за темите е по-удобно, иначе се сливаше с другите подробности, така се открояват  Peace

# 184
нали не е влязла новата версия още? Защото при мен няма никаква промяна..  Rolling Eyes

# 185
  • КиТ
Още няма промени,Мама каза понеделник,но може да не са още готови или пък по-късно да я пуснат  Thinking

# 186
Кога ще видим различните рангове в различните подфоруми?

# 187
След малко ще стартира преминаването към версия 2 на сайта.
Възможно е да има прекъсвания, както и временни проблеми с визуализацията и достъпа.
Ранговете ще бъдат преизчислени на база на всички публикации най-рано утре.

# 188
  • Once there was a Hushpuppy...
След малко ще стартира преминаването към версия 2 на сайта.
Възможно е да има прекъсвания, както и временни проблеми с визуализацията и достъпа.
Ранговете ще бъдат преизчислени на база на всички публикации най-рано утре.

Супер!
Късмет Hug

# 189
  • София
Успех в новото начинание!Дано форума да си остане все така уютно място,поне там където се вписвам Hug

# 190
  • София, България
Честита нова визия  Party

Странно, че съм станала член на групи, в които съм писала по един коментар, пък такива, в които пиша постоянно не ме е присъединило автоматично  Laughing Сега ще ги махам....  Wink

А какво е това сърчице над всеки коментар? Simple Smile

# 191
  • София
няма ли начин както преди, който иска да си вижда старата версия? Тази ми е много нахално груба с тези тъмносини неща по нея, супер ме натоварва...това последното хибридно "стара визия" беше много по-добре и иконите бяха по-хубави и дискретни... абе дразни ме това...може да е функционално, но е с ужасно натрапчива визия.

Нещо поне теми няма ли  функция да се сменят по желание.

# 192
  • Sofia
   Здравейте, има ли начин да се върна към старата версия? Вече не виждам тази опция... Rolling Eyes

# 193
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Най-вероятно е коментирано ..., но - как да се изключа от групи, в които съм включена, защото някога си съм питала нещо в дадения подфорум?

Успех с новата визия ...

На мен лично ще ми е нужно време, за да намеря това, което ме интересува в новата подредба ...

# 194
   Здравейте, има ли начин да се върна към старата версия? Вече не виждам тази опция... Rolling Eyes
Няма.
В тази тема тепърва ще става интересно Whistling.

Ради, сърчицето отбелязва колко пъти е харесан даден коментар- като във фейсбук.

Общи условия

Активация на акаунт