Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 521
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 210
  • София
 Sick SickЧестно казано, нямам думи.Досега не съм попадала на нещо по-противно.Здраве да е, ползвайте си го с кеф. ooooh!

Последна редакция: пн, 16 юни 2014, 18:42 от Тайна

# 211
Как мога да махна тези реклами, които не са вашите и заемат полувината ми екран?
Бях питала преди време за тях, казахте ми тогава , че ползвам старата версия и затова се получава така.
Но ето, че и в новата пак ги има.

# 212
  • София, България
Падащата лента и на мен страшно ми липсва! Мисля, че не трябваше да я махате  Confused Иначе всичко друго ми е приемливо... Simple Smile

# 213
До сега бях на старата версия. А честито ни новата. По-грозен форум за толкоз години в които ползвам нет  не съм виждала. Чакам да спрат да бърникат "спецовете" за да филтрирам цялата шарения.
Спецове в развалянето. Да развалим нещо сме първи  ooooh! но да съградим нещо качествено/ приятно/ рационално ......
Да съм конструктивна. Лентата горе на екрана от старата версия чувствително липсва, тази с падащите менюта.
Приятно ни  newsm78 и  Thinking с усвояването на новата знаменита версия на съфорумците от моята порода.
Това е и моето мнение.
Все едно съм в някакъв кошмар.

# 214
Как да видя взички форуми и подфоруми?

Групите са начин да може бързо и лесно да достигате до форумите, в които пишете, както от заглавна страница, така и от полето Бързи връзки вътре във всеки форум.

В първия постинг на тази тема е описано подробно.

Що се касае до навигацията - чрез клик върху иконата от ляво на логото се отваря страницата с всички категории.

# 215
  • В света на мечтите... ❤
Толкова ли беше сложно полето с коментарите да се сложи в центъра,това изместване вляво е УЖАСНО меко казано,направо ме заболява главата като чета така.Това е излишно напрягане на погледа.  ooooh!

# 216
  • София
Толкова ли беше сложно полето с коментарите да се сложи в центъра,това изместване вляво е УЖАСНО меко казано,направо ме заболява главата като чета така.Това е излишно напрягане на погледа.  ooooh!

И аз така. Всичко останало се преглъща.

# 217
Не може ли отвратително големите реклами на "БИЗНЕС ЗАЕМ ДО...." и още някаква глупост под последното мнение на страницата да се махнат?
Или поне големината на текста да се намали до този на самите мнения?

# 218
просто ми писна да свиквам всеки път на все по-кошарно направен сайт

# 219
  • В света на мечтите... ❤
И още нещо да попитам,какъв е допустимият размер за подписите на ширина сега,защото виждам,че е по-малко от старият,който беше 600 мегапиксела ? newsm78  Да знаем с какви размери да си правим подписи.  Peace

# 220
  • София
Как мога да махна тези реклами, които не са вашите и заемат полувината ми екран?
Бях питала преди време за тях, казахте ми тогава , че ползвам старата версия и затова се получава така.
Но ето, че и в новата пак ги има.

addblocker ще ти помогне с рекламите!

# 221
  • София
До сега бях на старата версия. А честито ни новата. По-грозен форум за толкоз години в които ползвам нет  не съм виждала. Чакам да спрат да бърникат "спецовете" за да филтрирам цялата шарения.
Спецове в развалянето. Да развалим нещо сме първи  ooooh! но да съградим нещо качествено/ приятно/ рационално ......
Да съм конструктивна. Лентата горе на екрана от старата версия чувствително липсва, тази с падащите менюта.
Приятно ни  newsm78 и  Thinking с усвояването на новата знаменита версия на съфорумците от моята порода.
Това е и моето мнение.
Все едно съм в някакъв кошмар.
+ 120

# 222
Голяма глупост сте сътворили! Това и НАП не са го правили! Отвратително! Направете опция за старата визия на сайта!

# 223
  • София
Изобщо , ама изобщо не ми харесва новата визия . ooooh!
Рекламите и полето в ляво са дразнещи . Crossing Arms

# 224
  • София
Как да си оправя подписа? Да намаля размера на шрифта ли?

Общи условия

Активация на акаунт