Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 124
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 345
  • София
И мен не ме радва новата версия - изключително неудобна ми е за четене, заедно с всичките идеи за групи. Падащото меню също ми беше по-приятно за ползване.
Харесването на коментарите обаче е добро допълнение.

# 346
  • Варна
А може ли да попитам къде се намира "Здраве от Великобритания"? Понеже виждам, че има "Здраве от България", а на мен ми трябва великобританското такова?  Thinking

# 347
  • София
  Харесването на коментари, ок, няма лошо. Ама заради едно харесване едва ли ще се прежаля да свикна с новата версия. ЧЕТЕНЕТО В ТЕМИТЕ Е УЖАСНО ЗАТОРМОЗЯВАЩО! Извинявам се за крещенето, но заради 1-2 полезни функции отказвам да ставам разногледа!
 Може да ми се смеете ама в момента си слагам един бял лист в дясната 1/3 от монитора, за да мога да чета, ама едва ли това е решението, както и ctrl+.

# 348
  • София
За сега новата визия ми действа невротизиращо, но разчитам, че с времето ще се адаптирам.

Сещам се обаче за две /към момента  Laughing/ неща, с които свикване няма:

1. Категоризацията на групите е твърде раздробена. Преравям пет-шест групи /чудейки се какъв точно е смисловият нюанс, който разграничава значението им/, само за да установя, че в тях се подвизават идентични теми. Например, в секция "Образование" хаосът е пълен. Но явно не е достатъчен, защото някои типично образователни теми (например Математически турнири ) са пратени в "Деца от 7 до 18 години".
Може би една по-обща формулировка за наименованията и по-малко на брой групи ще е по-ефективна?

2. Падащото меню правеше навигацията по-лесна. В момента, поне за мен, въртележката е голяма. Мисля, че падащото меню беше добро решение. Най-малкото на кого и как би могло да пречи?  Rolling Eyes

# 349
Супер много са разтеглени в дължина мненията - преди на екрана се виждаха поне 5-6 мнения - сега само 2 виждам.

За категоризацията на групите пък как не видяха какъв хаос става - има толкова дублиращи се такива, че ако ми трябва нещо вече абсурд да го намеря. При положение, че 24/7 съм във форума  Mr. Green

# 350
  • София
Много ми липсва падащото меню, решетката не ми е толкова удобна.  Crossing Arms

# 351
А може ли да попитам къде се намира "Здраве от Великобритания"? Понеже виждам, че има "Здраве от България", а на мен ми трябва великобританското такова?  Thinking

В някой английски форум?  Laughing

# 352
  • КиТ
Добре,аз да питам сега в тестовия линк в ляво имаше къде да си слагаш въпросните групи,обаче там ми е празно къде ги гледате  newsm78 Да не е от Адблока нещо  newsm78

# 353
  • София
Искам както преди да мога аз да си избирам стара или нова версия, тази не ми е удобна.
Премахнаха надписа и възможността, защото надали  и 20 души щяха да използват новия вид.Сега искаш не искаш, никой не те пита, ползваш новия или се махаш, това ни го казват ясно.

# 354
  • София
В някоя от по-старите "нови" версии на сайта имаше опция най-дясната лента да се скрие. Сега съществува ли такава възможност? Има ли как да си увелича полето за четене (за шрифта разбрах)?
От месеци четях форума, без да се вписвам, след промените това е съвсем невъзможно, защото навигацията към подфорумите е много объркана. Съветът ми е да се оправи по някакъв начин този проблем, защото форумът се превръща във все по-труден за възприемане. Най-малкото може да се върне падащото меню.

# 355
За категоризацията на групите пък как не видяха какъв хаос става - има толкова дублиращи се такива, че ако ми трябва нещо вече абсурд да го намеря. При положение, че 24/7 съм във форума  Mr. Green

Хората обясниха няколко пъти, че сортирането на темите продължава, и че няма как да стане в рамките на няколко дни, или дори седмица, защото става въпрос за над 500 000 активни теми

Когато искаме обяснения и отговори, поне да ги четем  Peace

Сигурна съм, че нещата ще си дойдат по местата, и прецизирането на темите ще бъде оценено. Аз лично аплодирам разделянето на "Нашите деца" на "от 1 до 6" и "От 7 до 18", защото проблемите са съвсем различни. Както и отделянето на "Празници", защото ми беше писнало да чета за клубове и рождени дни - теми, които са ми били актуални преди 4-5 години, но не и сега...

# 356
  • КиТ
В някоя от по-старите "нови" версии на сайта имаше опция най-дясната лента да се скрие.

Няма възможност,там седят рекламите,а те са нужни за поддържане на сайта,ясно се каза по-напред  Wink

# 357
  • в морето до колене
Добре,аз да питам сега в тестовия линк в ляво имаше къде да си слагаш въпросните групи,обаче там ми е празно къде ги гледате  newsm78 Да не е от Адблока нещо  newsm78

Вероятно си блокирала изцяло и дясната и лявата лента.
Но пък интересно защо са ти излизали в тестовата версия...  Thinking

# 358
  • КиТ
Да явно така е станало,сега ще махам и слагам филтри,докато го натъкмя  Crazy
Не знам,там може би не го е отчитало  Thinking

# 359
  • София

я кажи как ги блокира така, че да остане само средната част. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт