Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 093
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 360
За категоризацията на групите пък как не видяха какъв хаос става - има толкова дублиращи се такива, че ако ми трябва нещо вече абсурд да го намеря. При положение, че 24/7 съм във форума  Mr. Green

Хората обясниха няколко пъти, че сортирането на темите продължава, и че няма как да стане в рамките на няколко дни, или дори седмица, защото става въпрос за над 500 000 активни теми

Когато искаме обяснения и отговори, поне да ги четем  Peace
Чета, повярвай ми.
Не говоря за сортирането на съществуващите теми.
А за това, че вече няколко пъти виждам да се пуска една и съща тема в поне 3 подфорума.
Или че има подфоруми с по 1 тема в тях.
Или че има подфоруми, които дублират други...

Чак и за рождени дни отделен подфорум видях, че има  Shocked
То 1/2 час трябва да ровиш и да анализираш подфорумите, че да нацелиш къде да си пуснеш темата.

# 361
  • в морето до колене
За категоризацията на групите пък как не видяха какъв хаос става - има толкова дублиращи се такива, че ако ми трябва нещо вече абсурд да го намеря. При положение, че 24/7 съм във форума  Mr. Green

Хората обясниха няколко пъти, че сортирането на темите продължава, и че няма как да стане в рамките на няколко дни, или дори седмица, защото става въпрос за над 500 000 активни теми

Между другото модераторите приемат мнения и препоръки за мястото на определени теми. На мен ми се е случвало да "подсказвам" или чрез темата за въпроси към тях, или чрез бутона "информирай" - досега съм срещала разбиране.
Така че ако нещо ви се струва не на място, или дублирано - никой не пречи да си го кажете.  Peace

# 362
  • София
Няма възможност,там седят рекламите,а те са нужни за поддържане на сайта,ясно се каза по-напред  Wink

А ако пипна нещо по настройките на браузера, има ли шанс да се отърва от тази лента? Питам, защото досега не съм се опитвала да блокирам рекламите. Бих си поиграла, ако това ще ме отърве от Пантен и другите досадници, пречещи на периферното ми зрение.

# 363
  • Кюстендил
Нищо против нямам новата визия, само че 1/3 от екрана за мигащи рекламки ми идват в повече. Знам, че с реклами се издържате, но в последно време рекламите абсолютно навсякъде, във всеки един сайт са толкова досадни, агресивни и изскачащи от всеки ъгъл, че започнах да залягам като се стрелне някоя!

# 364
  • София
 Като всичко ще е ново, оправете и отчитането броя на мненията навсякъде, във всички форуми.Искам да ми се вижда цялата бройка, не частично.

# 365
Като вестник е, барабар с полетата отстрани, рекламите, цветове и всичко. Оказа се, че съм много разностранно развита откъм групи, но няма да ги махам. Не е голяма пречка. Е, честито.

# 366
Като вестник е, барабар с полетата отстрани, рекламите, цветове и всичко. Оказа се, че съм много разностранно развита откъм групи, но няма да ги махам. Не е голяма пречка. Е, честито.
Щото не знаеш как пълнят пощата  Outta Joint

# 367

Нямам филтри. Нямам адблок. Кажете, моля, кои са тия реклами, които толкова ви вадят очите? Дребните каренца вдясно под надписа "спонсорирано"? Че то има по-противни аватари и подписи на потребители  Crossing Arms
Наистина ли ТЕЗИ реклами са ви проблема???

# 368
  • КиТ
Вътре в темите излизат рекламите  Peace

# 369
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Различни хора- различни проблеми? Наистина ли ти е  проблем какво е проблем на другите???

Има ли някакъв списък с групите,  в които членувам, в който да мога да слагам отметка от кои искам да се отпиша? Понеже намерих смао един, и в него нищо не мога да правя, а не ми се ходи от група в група да се отписвам.

# 370

Къде са  newsm78

# 371
  • София
Новата визиия е още по-ужасна от това, което видях преди време! Нечитаемо е! На един екран се събират двойно по-малко постове от преди! Върнете опцията за старата визия! Който си харесва новата - да си я ползва, но сме много потребители, които предпочитаме старата.

# 372
  • София
Различни хора- различни проблеми? Наистина ли ти е  проблем какво е проблем на другите???

Има ли някакъв списък с групите,  в които членувам, в който да мога да слагам отметка от кои искам да се отпиша? Понеже намерих смао един, и в него нищо не мога да правя, а не ми се ходи от група в група да се отписвам.
и аз с това питане - нещо не успявам да се оправя с тези групи, в които членувам... стоят ми едни бебета, красиви мами и т.н., в които дори не помня да съм писала  ooooh!

# 373

Ето половин екран ми заема. И дори не са реклами от които бгмама печели

# 374
Новата визиия е още по-ужасна от това, което видях преди време! Нечитаемо е! На един екран се събират двойно по-малко постове от преди! Върнете опцията за старата визия! Който си харесва новата - да си я ползва, но сме много потребители, които предпочитаме старата.

Даже се събира само твоят пост, който е 3 реда Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт