Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 060
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Все ми е тази с най-новото. Ще го разуча. Сефте. Grinning Имам си любими теми, които почти на всяка цена ще следя.
Ако ме издразни нещо по визията, няма и да кажа.  Най-много ако имам проблем, да попитам любим модератор на лични.

# 391
  • Sf
Да Лилянка обясни ми как сама съм виновна да ми изкачат реклами, заемащи половин екран?
И защо тези реклами ги има само тук?

С Хром ли си? Отиваш горе вдясно на трите чертички (под хикса за затваряне) - Разширения. И гледаш какво имаш. Ако се сетиш откога виждаш реклами, които другите не виждат, добре. Ако не - махай всички разширения, които не ти трябват. Няма гаранция, че ще сработи, но често вирусчетата са там.

# 392
  • Ямбол
Да Лилянка обясни ми как сама съм виновна да ми изкачат реклами, заемащи половин екран?
И защо тези реклами ги има само тук?
Няма да ти обясня. Изобщо не ти дължа обяснения. Аз обясних на Бърдсфлу, тя може би ме разбра.
На теб НЕ искам да обяснявам.

# 393
3. Всичките святкащи, мигащи и пр. картинки и линкове са толкова натрапващи се, че човек може да получи главоболие

Нищо не ми святка, мига, дразни и не ми се натрапва. Не ме боли глава, нямам проблеми с очите, нито с врата, нито с нищо.
Дадох скрийншот как ми изглеждат двете най-често използвани от мен страници, нищо дразнещо за мен няма.

Тази тема е за всички мнения, съжалявам, че не мога да се включа във всеобщото дразнене, но не мога да си изсмуквам проблеми от пръстите.
Да не говорим, че на последните страници има въпроси, които са или откровено провокативни, или просто тъпи. Надявам се да е първото, все пак.

# 394
  • Троян
Е ,как не ви омръзна да се ос....те в този форум  #2gunfire

# 395
  • София
Мен пък си ме дразнят
1. Тъмносините бутони и макери. И ярко сините ново на отделните теми,  нещо гадни сини са подбрали, не са ми подходящи, не се връзват.
2. Това, че имена, рангове и т.н. са в зоната на мненията, което яде от  мястото за  саминте мнения и човек скролва повече, за да чете една тема.
3. Групите, задължението да си в такава, за да пуснеш тема, автоматичното записване в такава и т.н.

Друг някой кой знае какъв дразнител нямам Simple Smile

# 396
Всички разбрахме, че липсва опцията за старата визия. А защо като влезна в пощата там си стои старата визия? Значи на едно място може, на друго не?????

# 397
  • Galaxy 13197853088
Страничната лента и хикса ги ликвидирах бързо.
http://prikachi.com/images.php?images/823/7403823R.png
Както  и големите снимки по темите.
Ще пробвам още от един комп и ще
споделя опита.

# 398
  • София
рекламите от вируси идват като поп ъп в нови прозорци не влизат мистериозно, като банери в сайта.  

Това не е вярно. Радвай се,  че не ти се е случвало да ти се лепне такъв като описания, че се маха доста трудно.

# 399
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Как?

# 400
  • София
Наистина ако се върне старата цветова схема ще изглежда много по-добре! цветовете са прекалено тъмни!

# 401
  • София
Както  и големите снимки по темите.
Ще пробвам още от един комп и ще
споделя опита.
кажи за хикса Simple Smile

# 402
  • софия
Какъв е смисълът от това под профилната снимка да има бр. Мнения и същото да се повтаря в информацията до ника?
Какво означават цифрите от ляво до моите групи?

# 403
С
Скрит текст:
адблок плюс
могат да се скриват елементи от страницата.

# 404
  • София
да, ясно, питам какъв е филтъра точно за хикса, който трябва да добавя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт