Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 162
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 405
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Въпреки цялото ми старание за първи път в живота ми да настройвам видимост на сайт, въпреки всички използвани възможности на ctrl-  и вдигане на шрифта, полето за четене в темите си остава твърде вляво. Т.е. макар и отдалечено на 2 см от левия край на монитора, почти изцяло си е разположено само в лявата половина на екрана. В оригинал е буквално залепнало за лявата рамка на монитора. Отлепяйки я от нея обаче силно се влошава четимостта и видимостта в полето за писане. Буквичките са безумно дребни, а емотиконите размазани, въобще не се различават един от друг. По-простичко казано вдигането на шрифта в темите не променя шрифта в писането на отговор, и ако на едното място е добре, на другото се разваля. Трябва ли непрекъснато да ползвам като гламава ctrl- ctrl+ за да мога да чета и да пиша?
Може ли някой да ми посочи друг сайт, който поставя на потребителите си подобни препятствия?

Чакам Labrador да каже начин за ликвидиране само на дясната странична лента. Peace

# 406
# 407
  • КиТ
Така го направих аз,няма да пипам повече,че ще разваля нещо вече  Crazy Joy Joy Joy

Ако,някой хареса оформянето ми,да ми пише  Crazy Hug Hug Hug

# 408
НЯМА ЛИ НЯКАКЪВ ВАРИАНТ ДА СЕ РАЗШИРИ ПОЛЕТО ЗА ЧЕТЕНЕ НА ТЕМА ( знам че големите букви се счита за крещене, от 8г съм тук и прекарвам часове във форума) СЛЕД 5мин. ЧОВЕК ПРОСТО ПОУЧАВА ГЛАВОБОЛИЕ И ЗАТВАРЯ ФОРУМА

# 409
Много шарена тая нова версия, все едно дечица.ком...

# 410
3. Всичките святкащи, мигащи и пр. картинки и линкове са толкова натрапващи се, че човек може да получи главоболие

Нищо не ми святка, мига, дразни и не ми се натрапва. Не ме боли глава, нямам проблеми с очите, нито с врата, нито с нищо.
Дадох скрийншот как ми изглеждат двете най-често използвани от мен страници, нищо дразнещо за мен няма.

Тази тема е за всички мнения, съжалявам, че не мога да се включа във всеобщото дразнене, но не мога да си изсмуквам проблеми от пръстите.
Да не говорим, че на последните страници има въпроси, които са или откровено провокативни, или просто тъпи. Надявам се да е първото, все пак.

хубаво е все пак че с Лиляна харесвате тази нова визия
щеше да е скучно да се чете едно и също от всички тези хейтъри  Simple Smile

# 411
  • Costa Rica
Може ли някой да ми посочи друг сайт, който поставя на потребителите си подобни препятствия?
Уф! Пак 'нова версия'. Sick

То не че влизам ежедневно, откакто се изцепихте с предишната "нова версия", но все пак се мярвам насам, колкото да установя какво още сте оплескали.

Оказва се, че много ви бива в оплескването. И все по-добри ставате Wink

Само съжалявам за някои от старите дружки, на които не им стискаше да емигрират знаете къде Mr. Green

# 412
  • Galaxy 13197853088
мозила с инсталиран адблок плус
добавям
https://adblockplus.org/en/elemhidehelper
и с него махам х-а и дясната колона
добавих и
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/stylish/?src=exte … al-userstyleshome

и се появи горе в лентата едно S
клик на него -> write new style for www.bg-mamma.com
и в него запълвате ето с това. активирате.

Цитат
@namespace url(http://www.w3.org/1999/xhtml);

@-moz-document domain("www.bg-mamma.com") {

*::-moz-selection {
    background: none repeat scroll 0% 0% #B3D4FC;
    text-shadow: none;
}
.clearfix:after {
    clear: both;
}
.clearfix:before, .clearfix:after {
    content: " ";
    display: table;
}
element {
}
.clearfix {
}
.content {
    margin-right: 0px;
    position: relative;
}

}

Последна редакция: вт, 17 юни 2014, 09:07 от Labrador

# 413
Каквото и да се скрие отстрани, пак най- ползваното във форума т.е. четенето в тема си остава на едно мини прозорче, а не на целия екран както беше досега, моля се за начин това прозорче да стане по голямо..

# 414
  • София
Много отдавна не е на цял екран, аз голяма промяна в прозорчето за четене не виждам от до сега.
инае начин да си го уголемиш има - ctrl+

# 415
  • КиТ
Labrador ,а с Хром,пак ли по тоя начин  Thinking

# 416
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Осъзнавате ли колко е абсурдно, че пак започнахме да се правим на пишман-програмисти и да си даваме съвети как да направим Нещото поносимо за ползване? И това след 6-месечен труд на професионален екип дизайнери (коя е фирмата кажете, да кандидатствам Flutter)

# 417
Кой ли ще ме чуе, но да дам идея, че съм супер възмутена от умниците измислили изгледа на форума. Много по лесно щеше да е ако го бяха направили както пр. фейсбук, Новините в средата на почти целия екран,а отстани всеки знае какво има. Ако и тук е така темите да са в средата с по голям излед , а страничните с по малък , така и вълка сит и агнето цяло...

# 418
  • КиТ
Осъзнавате ли колко е абсурдно, че пак започнахме да се правим на пишман-програмисти и да си даваме съвети как да направим Нещото поносимо за ползване? И това след 6-месечен труд на професионален екип дизайнери (коя е фирмата кажете, да кандидатствам Flutter)

Мда бе  Crazy остави това,ами ние сме вече може би бъдеща тяхна конкуренция,от толкова напасвания и барникане по програми,може едно сайтче да си направя,колко му е  Crazy Знам,как не трябва да се прави и от там е лесно  hahaha

# 419
"Нещото"  стана съвсем непоносимо за ползване. Жалко за хубавия форум, оплескан е до безобразие! Sick

Общи условия

Активация на акаунт