Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 162
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 420
Още един хейтър пише.
ВЪРНЕТЕ НИ БУТОНА!!!!

# 421
Аз въобще не се ориентирам...

# 422
  • КиТ
Още един хейтър пише.
ВЪРНЕТЕ НИ БУТОНА!!!!

Няма начин,той е на стария сървар,който е остарял и не съвместим  Whistling

Знаете къде е чисто и подредено,няма да правим реклами все пак  Mr. Green Peace

# 423
  • София
Наистина ли няма начин да се върне старата визия на форума?
Регистрирана съм от 11 години и се чувствам /х/ добре тук.
Сега не ми е приятно.
Функционалностите и т.н ще ги изучим, но видът е непоносим.  Cry

# 424
  • КиТ
Визията, която бе пусната през декември месец миналата година бе преработена изцяло и наново. Надявам се не е нужно да пускам скрийншотове, за да се видят разликите между дизайна тогава и този, който е в момента (въобще не говоря за най-старата визия, която оставихме временно и за която неколкократно писах, че ще бъде премахната изцяло, когато бъде готова новата версия като изцяло нов код и функционалности). Винаги съм подчертавала, че промяната на визията е само основата и предстои цялостна преработка на сайта.

-----------------------

Отново подчертавам, че визията на тема се ползва от март месец, след цялостна преработка и промени на цветове, шрифтове, подредба и т.н., а настоящата тема и дискусия въобще не е за дизайна на тема, а за изцяло нови функционалности на сайта

# 425
Няма как да не може да се върне, просто никой не се интересува от мнението ни.

Явно великите дизайнери си мислят, че "ще повикат, повикат и ще свикнат" #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 426
  • нейде там, където ....
Ужасно е! Това, което ме интересува е на по-малко от една трета от екрана. Сролирането, докато намеря това, което ми трябва е в пъти повече.

# 427
  • София
Скрит текст:

Нямам филтри. Нямам адблок. Кажете, моля, кои са тия реклами, които толкова ви вадят очите? Дребните каренца вдясно под надписа "спонсорирано"? Че то има по-противни аватари и подписи на потребители  Crossing Arms
Наистина ли ТЕЗИ реклами са ви проблема???

Защото ползваш Опера, тя си има настройки и ги блокира без адблок.

# 428
  • Куциндрел
Единственото, което ме дразни/искам, е на началната страница средната лента да е по-широка. Confused
Другите скрити и открити бутони и опции все ще ги науча, ако ми затрябват.

# 429
Още един хейтър пише.
ВЪРНЕТЕ НИ БУТОНА!!!!
Присъединявам се! Каква е тая идиотска визия? Ще накарате половината хора да се откажат от форума,тогава кой ще ви чете тъпите реклами?

# 430
Отне ми точно 5 мин. да оправя настройките на Моята Бг Мамма и да се ориентирам в новата обстановка. Успех и здрави нерви за администратори и модератори, предвид вълната от мрънкане.  Simple Smile

Да не забравяме, че закостенелият пристрастен потребител е диагноза и нека бъдем по-снизходителни и толерантни към чуждото "нещастие", дори и да предизвиква умилителна усмивка.

# 431
  • София
Adblock работи ли за новата версия? Някой пробвал ли е?

# 432
Adblock работи ли за новата версия? Някой пробвал ли е?
Няма грижи с рекламите - работи. Ако можеше да махне и идиотския дизайн само...

# 433
  • нейде там, където ....
На пръв поглед, след по-малко от 10 минути, откривам следните неудобства за себе си в новата визия:
1. Отместване в ляво на съществената част - темата, която отворя
2. Увеличеното разстояние между редовете в постовете; поместването на информацията за потребителите на лента, по-широка от публикацията - това, заедно с 1. води до увеличаване на времето, което бих прекарала в търсене на нужната информация.
3. Бутоните за известия и отговори ме препращат към най-старите теми от списъка - пореден повод за скролиране.
През цялото това време страницата е отворена, шарена, а освен главоболие едва ли вече ще открия каквото и да е.

# 434
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Отне ми точно 5 мин. да оправя настройките на Моята Бг Мамма и да се ориентирам в новата обстановка.
То и аз се оправям. Но не ми харесва. А разкарвайки група по група половината от оня списък, се и изнервих. Екип, това не е функционално Peace.

Общи условия

Активация на акаунт