Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 084
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 465
Много е бавно минаването от един раздел в друг, освен ако не си член на група и ти излизат вляво. Защо е така, за да се клика повече пъти и да се минава през повече страници ли? И как ви хрумнаха тея групи? Много са идиотски, във фейсбук наистина е удобно, но там са по интереси, кажете ми какви интерси обедниява подфорум "Клюкарник" да кажем - благотворителност ли, звездни компромати ли? Че там има потребители, които нищо общо нямат, за да са в една  група?
Мен лично ме изнервя тогава заобикаляне.

# 466
  • КиТ
Генериране на трафик това е целта според мен Peace
Колкото повече клика,толкова и повече пари  Money

# 467
  • София
Pelenė, да видях го това изказване, НО то не отговаря на въпроса ми, дали няколко стотинки от реклама са по-важни от здравето на потребителите във форума.

Сериозно се замислям, дали да не изискам компетентно мнение, не за друго, а за да се уверя, че грешката не е в моя телевизор.

Иначе форуми много. Едно време дир-а замря така и за тук ще се намери алтернатива с времето.

# 468
  • София
Интересно, че някъде няма, например тук, а някъде има, например в Клюкарника.
Явно ще ги оправят и дано.

Вярно, че в клюкарника си излиза.
Аз още веднъж да натъртя, че ще е удобно като се минава с мишката върху менюто, менюто да пада, вместо да да се появява надпис "меню", малко е тъпо така.
Не малко,много според мен. Все по натруфено и натруфено става, и по-объркващо. Отдавна стана ясно,че всичко е за пари и какво им е удобно на старите потребители,които генерират повечето мнения и какво да има да чете новодошлия и само прелиташ,но многоважен субект,на никой не му пука. Ако искате вярвайте,новата визия товари очите,ужасих се,че вече ми липсва старият бутон.
С междинната визия следях почти само моите теми,сега явно ще са само моите,докато очите ми позволяват.
И преди имаше реклами,не ми пречеха,сега драгия рекламодател само ще е в ущърб,защото масово ги изключваме да си щадим очите,но и с този ляв наклон,незнам колко ще успеем.

# 469
  • КиТ
Pelenė, да видях го това изказване, НО то не отговаря на въпроса ми, дали няколко стотинки от реклама са по-важни от здравето на потребителите във форума.
Иначе форуми много. Едно време дир-а замря така и за тук ще се намери алтернатива с времето.

А добре,но не знам там вече,трябва да питаш разработчиците  Crazy и собствениците  Sunglasses

Ми то има направи се форум под това име в началото на януари,като почнаха баш промените  Whistling повечето сме там  Mr. Green

# 470
Хм... Не членувам в нито една група - всички ги изтрих.
Обаче на началната страница, темите в "От моите групи" ... са мнооооооого ... от Футболни страсти, до 1001 нощ и забременяване.. И как да са в МОИТЕ групи, след като нямам ни една такава  Crossing Arms

# 471
  • гр.София
 Хора,отчаяхте ме вече!  
 А се опитвам само да си чета кротичко.

# 472
  • София
 newsm56

Центрирайте и разширете полето за четене!!!!!

Другото се преживява.

# 473
  • София
Има ли промяна в бутоните "публикувай" и "проверка на правопис"?
Струва ми се, че са разменени, но не съм сигурна. Доста пъти си проверих правописа вместо да публикувам.

Освен това моля, ако е възможно, да преразгледате големината на бутоните горе в лентата. По-удобно е да са по-големи и мястото за натискане да е по-голямо.

# 474
  • София

Ми то има направи се форум под това име в началото на януари,като почнаха баш промените  Whistling повечето сме там  Mr. Green
Може ли повече инфо,ако не може тук на лични.

# 475
  • вятър в маслините, вятър над хребета
newsm56

Центрирайте и разширете полето за четене!!!!!

Другото се преживява.
Нчма да стане, казано ни беше вече.

# 476
Хм... Не членувам в нито една група - всички ги изтрих.
Аз някои, защото нямам нерви да трия толкова много групи. Но пък се оказва, че така по-трудно стигам до съответния раздел, като ми се дочете нещо от него. Идиотско е това с групите, предполагам, че е така, за да бъде съвсем като фейсбук, а с фейсбук всеки се оправя. Само че съвсем не е това смисълът на групите. Аз и ти примерно може да сме членове да едни и същи групи, но въпреки това да не се засичаме никога из тях  Crazy
пп: преди време имаше жалба, че онези другите са окрали визията на бг-мама, а сега бг-мама съвсем изкопира фейсбук - и като цветове, и като подредба, и като форма на иконите. Съвсем е заприличало.

# 477
Хахаха, "повечето" били "там"!

# 478
  • КиТ
Има ли промяна в бутоните "публикувай" и "проверка на правопис"?
Струва ми се, че са разменени, но не съм сигурна. Доста пъти си проверих правописа вместо да публикувам.

Да Ване разменили са ги  Crazy

# 479
  • София
Въпреки че нагласих в настройките си кои групи да виждам и кои не, на заглавната страница са пак всички по подразбиране. Налага се да се изключвам ръчно от всяка една, което е леко изнервящо. Временен бъг ли е, или аз нещо не съм направила както трябва?

Общи условия

Активация на акаунт