Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 060
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 480
  • София
newsm56

Центрирайте и разширете полето за четене!!!!!

Другото се преживява.
Нчма да стане, казано ни беше вече.

Тогава, за да съм в крак с новата визия на форума, спокойно давам един голям

# 481
Единственото нещо, което ми харесва в новата визия, е, че вече виждам броя на новите отговори в темите, които следя. Не разбирам каква е нуждата и ползата от тези групи. Нито ще ги трия, нито ще ги използвам.

# 482
  • КиТ
Хахаха, "повечето" били "там"!

Добре,повечето недоволни,на които им хареса и останаха там  Close

# 483
  • София
Хахаха, "повечето" били "там"!

Това изобщо не е вярно. "повечето" са като мен - совалка между двата форума. Да, има "твърдо ядро", но то не е голямо. Дори подозирам, че въпреки декларираното отписване от този форум, има доста хора, които влизат като "прелитащи".

# 484
Налага се да се изключвам ръчно от всяка една, което е леко изнервящо. Временен бъг ли е, или аз нещо не съм направила както трябва?

Mисля, че е съвсем нарочно, защото се търсят максимален брой кликания и посещения на колкото се може повече страници. Това ме дразни дори повече от лявото равняване - че вместо с един клик, трябва да стигна докъдето искам, поне с 2.

# 485
Какъв е този разцентриран кошмар, в който почти нищо не е по подразбиране? Какви са тия 1001 ненужни неща, които изобщо не ме интересуват и не искам да виждам отгоре, вдясно и вляво?

Ужасно, нефункционално, анти-потребителско, разцентрирано ... са част от прилагателните, които ми идват наум на пръв поглед.

Какъв е точно ефекта на "невидимостта" на една група, когато групата си е съвсем видима вляво и теми от нея ми цвъкат по "Моята бг-мамма" постоянно?

Поизчистих с Адблок и сега единственото дразнещо е невъзможността полето за четене и писане да се центрира. Ще се покривя наляво, ще ми писне и бг-мамата ще кара и без моите кликания.

Последна редакция: вт, 17 юни 2014, 00:35 от Teresa of the Faint Smile

# 486
  • ... рееща се.
Не ми казвайте, че през менюто трябва да се връщам в раздела или пък да скролвам до началото на страницата!
Аз използвам "X" бутона за връщане в раздела. Simple Smile

Отново АПЕЛИРАМ за промяна на цветовата схема или поне да имаме избор от различни скинове в настройките. Добре че е логото BG-Mamma, за да ми напомня, че не съм във форум за татковци Mr. Green
Моля само за отговор предвиждат ли се други цветове, или не.

Всичко останало ми допада, не се чувствам "изгубена". Преминах към новият изглед още в началото, радвам се, че вече изглед тема и изглед форум са еднакви thumbsup

# 487
  • Sofia, Младост 3

Въпрос - не е ли по-удобно имената на потребителите да са над аватарите им, както беше преди?

Да, и аз бих се радвала на този вариант  Praynig
Иначе за другото- очите ме заболяха, много ми е неудобна и неприветлива новата версия. Точно неприветлива е това, което изпитвам като видя цветовете, подредбата ... Но явно няма как...

# 488
Вече няма ли бутон "Използвай старата визия" или аз не го намирам?

ЗАЩО се налага всичко това? Какво общо има смяната на платформата с визуализацията? Защо никой не се интересува от мнението на потребителите?

# 489
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Оцветяването на мненията заедно с аватарите и единият твърде тъмен цвят използван за фон на мнение дразнят погледа, натоварват очите и привличат фокуса на зрението върху себе си, а така се налага човек да търси къде е всъщност текстът, т.е. самото мнение. Четенето става тормоз. В крайна сметка влизаме тука за да четем (и пишем), а не за да гледаме геометрични фигури. От вписани и описани правоъгълници станах разногледа тази вечер. Мигам на черги и квадрати. #Crazy Моля аватарите, при разположение вляво да не са на фона на мнението, а всички да са на основния фон на страницата. Тъмният фон да изсветлее поне с 30%.

Вчера и други потребители ви писаха, че бутонченцата за отговори и известия едва се виждат и уцелват с мишката. Особено като човек се е наложило да приложи няколко пъти ctrl-  за да направи лекето на екрана малко по-центрирано, натискането им е като шестица от тотото. Все някога ще падне, ама може би не точно днес. Да не говорим за това, че числата свързани с тях изобщо не се четат. Тъмно синьото е изключително тъмно, изключително интензивно и изключително грозно.

При маркиране на име на потребител от мненията в режим на отговор, не можеш да видиш дали и какво си маркирал тъй като новото ви синьо за маркиране на текст е почти същия цвят, като лентата с потребител.

Още при пускането на версията много хора писаха, че бутоните нагоре и надолу бяха много удобни и се ползваха често. Бихте ли ги върнали!

Балконът в настоящия си вид за мен е обида. Още повече, след като ни лишихте от падащото меню, обидата е двойна.

# 490
  • София
Профи като натиснеш на броя потребители ти излиза кои са хората в темата, така е по прегледно, не е като чаршаф под/над темата като преди.

# 491
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Профи като натиснеш на броя потребители ти излиза кои са хората в темата, така е по прегледно, не е като чаршаф под/над темата като преди.

Нали точно това съм написала, че не харесвам и ме обижда!
Не съм писала, че го няма.
Изобщо не ми е прегледно защото се налага да цъкам и е вертикално. И защото има двоен аршин - за едно нещо може да вкарат падащо меню където най не му е мястото, а това което беше най-удобно и необходимо го махат.
В предишния си пост съм направила сравнение с изчезналото вече горно падащо меню от синята лента. Peace

# 492
какви са тези групи? Нали темите се наричат теми, сега с две наименования ли ще бъдат - един път теми, втори път групи? Въпросът ми е сериозен.

Как от тук да отида най-улеснено и директно в конкретен подфорум?

Лявата ориентация и цветовете и на мен не са никак приятни.

# 493
  • София
Профи - Това със скрития балкон е едно от малкото хубави неща в новата визия за мен, иначе седеше грозно отгоре върху темата .

# 494
  • В света на мечтите... ❤
За трети път пак същото да помоля  Laughing

Моля,центрирайте полето в средата,така ми е страшно изморяващо за очите да чета  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт