Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 160
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Скрит текст:

Нямам филтри. Нямам адблок. Кажете, моля, кои са тия реклами, които толкова ви вадят очите? Дребните каренца вдясно под надписа "спонсорирано"? Че то има по-противни аватари и подписи на потребители  Crossing Arms
Наистина ли ТЕЗИ реклами са ви проблема???

Защото ползваш Опера, тя си има настройки и ги блокира без адблок.
Къде видя да ползва Опера, като е с Хром отвореният прозорец!
О, извинявам се, не знаех, че са гепили на операта бутоните и не обърнах внимание.
Ама сигурно и те си имат настройки. Wink

# 451
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз си зададох мрънкането и в друга тема, но понеже касае новата версия ще го сложа и тук.

На прословутата нова страница заместила прекрасното падащо меню не излизат всички подфоруми. В това число липсва подфорум, който се изписва по-активно от много от останалите форуми - Романтични сериали. Ако съм нов потребител изобщо няма как да разбера, че има такъв. А като стар потребител, ми отне време и прилагане на "проба-грешка" за да открия къде е зафучен. Преди в падащото меню си го имаше от пръв поглед. Това не е единствения подфорум липсващ на страницата, която би трябвало да е пълният списък на форумите и подфорумите. Нали уж това беше смисълът на цялата тази страница.
За да стигна до този подфорум трябва да премина през 2 страници. А преди имах директен достъп от падащото меню.
С толкова евтини трикове ли си генерирате трафик?

Да отбележа, че в страницата-списък липсват подфорумите "Бременност с термин месец ...", "Сборна отчетна за бременност", "Родители преживели загуба" и т.н.

И какъв беше смисълът на тази страница, като пак не е пълна? Да се цъка още, и още ... Затова ли нароихте толкова нови подфоруми?
Боже, боже!

# 452
  • София
Профи - за такива явно случаи са групите, адваш си го и  си ти стои  в списъка вляво.

# 453
  • София
Оправете полето за четене, защото това изнасяне в лявата част е опасно за здравето!!!!!!!!!!

Другото е без значение!

# 454
  • Ямбол
Къде е разширеното търсене в новия облик?
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=search;advanced
След като не намериш нещо, после натискаш линка Опитайте разширено търсене или нещо такова. Аз и преди така стигах до него.

....
О, извинявам се, не знаех, че са гепили на операта бутоните и не обърнах внимание.
По-скоро е обратното, но няма да споря, защото не съм сигурна кой първи е бил с такива бутони.
И не, нямат такива настройки.

А да - сапунките, много са важни, излизат, показаха ти в другата тема къде са, profi_1.

# 455
  • София
Кейси, да, аз съм от закостенелите потребители, може дори да се каже, че съм от "тъпите юзъри". Но правило номер едно е като при оръжието- че с "нещото" трябва да могат да се справят най-простите юзъри и оръжието да не засича. Ако тъпиятт юзер като мен не може да се справи, а трябва да са все умни като теб, значи "нещото" не струва. Но явно другият принцип е по-важен - "ще повикат, ще помрънкат, и ще мирясат". В крайна сметка който плаща - той поръчва музиката, нали така! Умен-тъп юзер, дреме им!

# 456
Защо в края на страницата на темата вече няма линк към раздела, в който се намира?
Не ми казвайте, че през менюто трябва да се връщам в раздела или пък да скролвам до началото на страницата! Толкова ли не може да върнете падащото меню, което се появява само с мишка отгоре без клик?

# 457
  • София, Младост 2
Тази тема се оказа всъщност ужасно полезна - блокирах си абсолютно всичко, което не исках да виждам Mr. Green Адблок и при мен си работи чудно на Хром, махна ми всичко от дясната лента - самата лента не съм махнала, но ми е достатъчно да не ме разсейват всичките джаджди по нея. По едно време ми се наслагваха едни неща върху другите, но просто търпеливо блокирах едно след друго и накрая е в прост и семпъл вид.

Може да е леко кофти за тези, които си плащат за реклама в сайта... обаче наистина не си е работа от всеки свободен мм нещо да те дебне и да те стряска с пищене, като минаваш върху него с курсора Stop

Останалото го понасям добре (макар че повече харесвах по-заоблените форми) - а и наистина в един момент се свиква.

# 458
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Лиляна, аз сапунките си ги знам къде са. Пиша в тях и си имам лесен и бърз достъп. И в самия си пост съм написала, че се намират след накликани 2-3 страници. Въпросът е съвсем друг и се отнася до функционалностите на новата версия - не е функционална щом трябва да кликаш по няколко страници и няма пълен списък на едно място. Щом нещо е на друга страница, значи не е там където е трябвало да бъде. И сапунките са му най-малкия проблем на този списък. Ама не обичаш да четеш всичко, а само онова, с което би могла да се заядеш. ooooh!

# 459
  • София
....
По-скоро е обратното, но няма да споря, защото не съм сигурна кой първи е бил с такива бутони.
И не, нямат такива настройки.

Аз пък съм сигурна, защото ползвам опера, преди изобщо да има хром. Wink
Но не разбирам за какво е спорът, явно има нещо на компютъра, което блокира рекламите. Аз мога много лесно да им давам блок, ънблок и да ги идентифицирам. Повярвай, рекламите са си там, не във въображението на потребителите. Дясната лента е неслучайно толкова широка, а именно за да побира банерите, също на главната страница под заглавната лента с логото на сайта, постоянно мига един с ширината на страницата.

# 460
  • Berlin
Дървена ми е темата, иначе ще се свиква пак. Simple Smile
А на Сафари как се скриват рекламите? Simple Smile

# 461
  • Ямбол
Защо в края на страницата на темата вече няма линк към раздела, в който се намира?
Не ми казвайте, че през менюто трябва да се връщам в раздела или пък да скролвам до началото на страницата! Толкова ли не може да върнете падащото меню, което се появява само с мишка отгоре без клик?
Интересно, че някъде няма, например тук, а някъде има, например в Клюкарника.
Явно ще ги оправят и дано.

П.П. Дано оправят и бутоните отдолу, че се смлях да си проверявам правописа, вместо да публикувам.

# 462
  • КиТ
missence:

Визията, която бе пусната през декември месец миналата година бе преработена изцяло и наново. Надявам се не е нужно да пускам скрийншотове, за да се видят разликите между дизайна тогава и този, който е в момента (въобще не говоря за най-старата визия, която оставихме временно и за която неколкократно писах, че ще бъде премахната изцяло, когато бъде готова новата версия като изцяло нов код и функционалности). Винаги съм подчертавала, че промяната на визията е само основата и предстои цялостна преработка на сайта.

-----------------------

Отново подчертавам, че визията на тема се ползва от март месец, след цялостна преработка и промени на цветове, шрифтове, подредба и т.н., а настоящата тема и дискусия въобще не е за дизайна на тема, а за изцяло нови функционалности на сайта

# 463
Интересно, че някъде няма, например тук, а някъде има, например в Клюкарника.
Явно ще ги оправят и дано.

Вярно, че в клюкарника си излиза.
Аз още веднъж да натъртя, че ще е удобно като се минава с мишката върху менюто, менюто да пада, вместо да да се появява надпис "меню", малко е тъпо така.

# 464
  • sf
И аз да си кажа- отвратителна промяна на форума  ooooh!
Много, много обичам да се ровя в него, но ако не свикна , ще трябва да се разделим, за мое съжаление  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт