Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 150
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 435
  • Ямбол
Скрит текст:

Нямам филтри. Нямам адблок. Кажете, моля, кои са тия реклами, които толкова ви вадят очите? Дребните каренца вдясно под надписа "спонсорирано"? Че то има по-противни аватари и подписи на потребители  Crossing Arms
Наистина ли ТЕЗИ реклами са ви проблема???

Защото ползваш Опера, тя си има настройки и ги блокира без адблок.
Къде видя да ползва Опера, като е с Хром отвореният прозорец!

# 436
  • КиТ
Adblock работи ли за новата версия? Някой пробвал ли е?

Работи,работи  Mr. Green

# 437
Отне ми точно 5 мин. да оправя настройките на Моята Бг Мамма и да се ориентирам в новата обстановка. Успех и здрави нерви за администратори и модератори, предвид вълната от мрънкане.  Simple Smile

Да не забравяме, че закостенелият пристрастен потребител е диагноза и нека бъдем по-снизходителни и толерантни към чуждото "нещастие", дори и да предизвиква умилителна усмивка.

айде да си спестите снизходителните усмивчици, ако и да сте много отворени и компетентни...

колкото за 'диагнозите' не е тук мястото да се правите на психолози, а и лично се съмнявам в компетенцията ви да ги поставяте.

личи си само какви сте подлизурковци спрямо шефовете и модераторите...

hahaha hahaha hahaha

# 438
3. Бутоните за известия и отговори ме препращат към най-старите теми от списъка - пореден повод за скролиране.
Това и мен ужасно ме дразни.
Моля, ако има възможност, коригирайте го.

# 439
  • София, България

личи си само какви сте подлизурковци спрямо шефовете и модераторите...

ooooh! ooooh! Аз пък не виждам какво може да спечели някой ако се подмазва на модераторите и шефовете... Титла?! Парички?! Щото ако е така и аз да почвам... взехте да пишете само тъпотии.

Между другото утре ще ви разчистят писанията за адблока така че който видял, видял....

# 440
Скрит текст:

Нямам филтри. Нямам адблок. Кажете, моля, кои са тия реклами, които толкова ви вадят очите? Дребните каренца вдясно под надписа "спонсорирано"? Че то има по-противни аватари и подписи на потребители  Crossing Arms
Наистина ли ТЕЗИ реклами са ви проблема???

Защото ползваш Опера, тя си има настройки и ги блокира без адблок.
Къде видя да ползва Опера, като е с Хром отвореният прозорец!

Не, не ползвам Опера.
Ползвам Хром, версия Version 35.0.1916.153 m

Но за да не бъда голословна, пробвах и с Мозила. Абсолютно същото виждам, на което съм дала скрийншотове.

# 441
  • КиТ
Между другото утре ще ви разчистят писанията за адблока така че който видял, видял....

Утре пак ще напълним  hahaha

# 442
  • София, България

Утре пак ще напълним  hahaha

Joy Joy Веднага намери решение  hahaha

# 443
lor, съжалявам, че за някои от вас е шокиращо, че нечий свят не се върти около вида на Бг Мамма. Извинявам се и се обещавам да съчувствам на болката ви в тези тежки за вас времена.

# 444
  • София

Работи,работи  Mr. Green

Защото искам да блокирам всичко без темите, но посочвам елемент и ми скрива цялата страница.  Rolling Eyes

# 445
Много ми хареса. Шаря из новата версия от пет минути, около тридесет си играх преди време с тестовата- нищо трудно и утежняващо ползването не видях.

# 446
Къде е разширеното търсене в новия облик?

# 447
  • КиТ

Работи,работи  Mr. Green

Защото искам да блокирам всичко без темите, но посочвам елемент и ми скрива цялата страница.  Rolling Eyes

Ако кликаш на дясната лента,то тя е застъпена с основното поле и няма как само тя да се махне,а лявата примерно да остане  Crazy Не са тъпи разработчиците,НИКАК  Naughty Joy

# 448
  • Русе/София
Явно,че колкото и да обновявате,нещата се обърнаха.До преди няколко месеца реклама на бг мама не бях срещала.Сега ги виждам често,но......уви.С...те си на метеното.

# 449
  • София
Къде е разширеното търсене в новия облик?
цъкваш на лупата и от там ти излиза - опитайте с разширено търсене.

Общи условия

Активация на акаунт