Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 156
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 570
Има ли ад блок за апъл? Форума през ай пад е нещо страшно.

С мобилната версия как е и тя ли е ужасна?
нея не съм я гледала, заради половината мнение което ми излиза. Предпочитам пълната.
Но като разтегля екрана и бутона от който мога да вляза в нови отговори на моите мнения, изчезва.
Рекламите са една върху друга и върху текста.

# 571
  • София
Мобилната си е мобилна, там не са променяли, не е много удобна принципно, на монитор е съвсем вляво тя Simple Smile Но вчера поне вечерта имаше някакъв бъг там, не можеше да се публикува мнение.

# 572
  • Costa Rica
Само дето някоя добра душа е измислила Адблока, а и съзнанието понякога е доста по-силно от несъзнанието.
Никога не е.

А за адблока - ако дадено Нещо има нужда от толкова сериозно прочистване, преди да стане използваемо, започвам да си задавам въпроса дали изобщо може да ми предложи нещо полезно.

# 573
  • София
  И не разбирам сравнението с фейсбук, нито с гугъл.Там и да свиваш и да увеличаваш, винаги си остава центрирано.И имаш и избор, за промяна на фона, за цветовете, големината и наклона на буквите и за цвета на страницата.

# 574
  • Berlin
Мобилната е ок при мен. Има една рекламна лентичка долу, която обаче понякога е точно в/у бутоните за публикуване и предв. преглед, когато пиша мнение.

# 575
  • КиТ
Има ли ад блок за апъл? Форума през ай пад е нещо страшно.

С мобилната версия как е и тя ли е ужасна?
нея не съм я гледала, заради половината мнение което ми излиза. Предпочитам пълната.
Но като разтегля екрана и бутона от който мога да вляза в нови отговори на моите мнения, изчезва.
Рекламите са една върху друга и върху текста.

Аха,а като напишеш адблок + в гугал/няма да ти давам линк,че ще стане много нагло  Crazy/ и натиснеш да се инсталира не става ли  newsm78

# 576
Незнам. Ще пробвам. Затова питах дали има за апъл. Аз до вчера не знаех ад блок какво е.

# 577
  • КиТ
Пробвай да видим дали ще стане,ако не ще мислим други варианти  Peace Hug Hug Hug

# 578
http://prikachi.com/images.php?images/683/7404683N.jpg

Успях да го докарам до това. Научих се да работя с ад блок. Днес съм направо хепи. Още веднъж благодаря на Labrador.

# 579
  • КиТ
О и аз искам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,чакам включването му на ЛС,каза,че ще даде рецепта за Хром  Praynig Praynig Praynig

# 580
Някой да ми обясни какви са тези рангове в група? И има ли начин да махна лентата в дясно?

Е...и бушонираха ми очите за има няма 20 мин. гледане на форума.

# 581

Успях да го докарам то това. Научих се да работя с ад блок. Днес съм направо хепи. Още веднъж благодаря на Labrador.

Прекрасно е! Така искам да изглежда и при мен. Много моля, кажете как да го направя с Хром?

# 582
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

Успях да го докарам то това. Научих се да работя с ад блок. Днес съм направо хепи. Още веднъж благодаря на Labrador.

Много, много добре Simple Smile И аз като някой по напред съм с Мак и съм технически ... "слаба ракия", та ще си седя с лентите ...

# 583
Къде отново изчезнаха хората, които уж трябва да отговарят на въпросите ни?
Или се смята за недостойно, когато изсереш един продукт, да не отговаряш за калпавото му налагане?

Защо не я виждам тази прословута функционалност, за която се говори?

Защо менюто, което показва всички подфоруми (или групи, или каквото там го наричате сега) не пада като допълнителен прозорец, а ми зарежда нова страница???
Изключително неудобно ако в момента съм отворила прозорец и пиша...но искам да погледна нещо...да ми зарежда новата страница.
Трябва да е в падаща лента, а не по този начин.

# 584
  • КиТ
Някой да ми обясни какви са тези рангове в група? И има ли начин да махна лентата в дясно?

Ми примерно ти пишеш примерно само в красива мама и там ранга ти е там свръх потребител,но примерно в клюкарника не стъпваш и там ранга ти е регистриан Peace
Не както преди само новите мнения в бебешките теми да се отчита,а сега мненията на всякъде се отчитат,ако си забелязала  Peace

Общи условия

Активация на акаунт