Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 299
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 555
Има ли ад блок за апъл? Форума през ай пад е нещо страшно.

# 556
Къде мога да намеря лентичките за отчитане на бременността и възрастта на децата?

Въпрос на свикване е всичко, пиша си тук от много време и не ми пречат промените.  Peace

# 557
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Значи ... ако през 2009, когато открих форума, ми се покажеше сегашната визия ... честно - нямаше да си правя труда да я разучавам ... Сега имам приятелства и интереси и ще ми се наложи ...

Смятам, че с включването в тези групи ще се ограничи още повече ползването на форума по принцип, защото преди се разхождах по всички подфоруми, когато ми хрумнеше от падащото меню ... Сега ще си следя 3-4 теми, които ме интересуват и е напълно възможно да изпусна инфо, което по принцип би ми било интересно и полезно ...

# 558
  • София
Angel_Dust, възможно е.

Между другото относно центрирането на темите разровете се в из блоговете. Ще видите, че по-голямата част от тях са направени по същия начин - част с текстове за четене, дясна лента с препратки. А блоговете все пак са направени именно, за да се четат. За мен това позициониране не е дразнещо и не ми е криво.

# 559
А какви са тези глупави рангове в групата?

# 560
  • КиТ
То нали собственика си беше казал,че за него са важни ония новите потребители,които влизат и кликат наляво надясно Money,а ние сме едва 5%  Whistling

Цъкат, цъкат и затова в Красива мама да речем ще има тема "бебето ми а*а зелено".
И защо трябва да наподобява ФБ, все пак това е форум.

Еми ще местят,като са сложили такова объркана схема  ooooh!

# 561
Labrador, ти си гениий Hug

# 562
  • София
Angel_Dust, възможно е.

Между другото относно центрирането на темите разровете се в из блоговете. Ще видите, че по-голямата част от тях са направени по същия начин - част с текстове за четене, дясна лента с препратки. А блоговете все пак са направени именно, за да се четат. За мен това позициониране не е дразнещо и не ми е криво.
Много хора не четат блогове.

# 563
  • вятър в маслините, вятър над хребета
....
Най-вероятно голяма част от потребителите,които мрънкат като ме,н идея си нямат ,че има къде да се преместят. Много по-леко е за окото и приятно за гледане,четене и писане.
Да и най-вероятно и идея нямат какво ги чака там. Затова и много побързаха да се върнат, а други бяха субективно прогонени, ей така, щото някой не си е изпил бирата или пък му е в повече същата.
Или защото са напаст за околните и беше наложително да се прочисти хубавото местенце от отровното им влияние. Но естествено, старата къщичка е с отворени врати- там няма значение колко смущаващ си за околните, важното е да генерираш трафик.

# 564
  • КиТ
Има ли ад блок за апъл? Форума през ай пад е нещо страшно.

С мобилната версия как е и тя ли е ужасна?

# 565
  • Costa Rica
....
Най-вероятно голяма част от потребителите,които мрънкат като ме,н идея си нямат ,че има къде да се преместят. Много по-леко е за окото и приятно за гледане,четене и писане.
Да и най-вероятно и идея нямат какво ги чака там. Затова и много побързаха да се върнат, а други бяха субективно прогонени, ей така, щото някой не си е изпил бирата или пък му е в повече същата.
С голямо съжаление ще се съглася, както и ще добавя, че IQ-то драстично пада с всеки прогонен потребител.
И какво толкова ги чака?
Освен че модовете забърсват по-често от нормалното?
Което пък се отразява на качеството на диалога, така че може да мине за плюс.

Няма да ви центрират полето. Няма да ви махнат рекламите вдясно. Щото. докато си цъкате из "бебето ми ака зелено", подсъзнанието ви вече е усвоило мат'ряла вдясно и не спира да ви нашепва "Купи, купи, купи... Twisted Evil" Елементарна психология.

# 566
  • КиТ
Няма да ви центрират полето. Няма да ви махнат рекламите вдясно. Щото. докато си цъкате из "бебето ми ака зелено", подсъзнанието ви вече е усвоило мат'ряла вдясно и не спира да ви нашепва "Купи, купи, купи... Twisted Evil" Елементарна психология.

hahaha hahaha hahaha
Така си е  Crazy Crazy Crazy

# 567
  • София
Само дето някоя добра душа е измислила Адблока, а и съзнанието понякога е доста по-силно от несъзнанието.

# 568
  • София
Angel_Dust, възможно е.

ам и на мен не ми е много криво врътвам си така екрана, че текта да ми е фронтално. Но явно голяма част от потребителите имат проблем Simple Smile
Но ако аз правех  форум(не блог - форум) щях да го правя за full HD защото натам вървят технологиите.

# 569
  • Berlin
Да си нашепва. Който иска да купува, отдавна си знае откъде ще е. Едва ли ще хукна да купувам памперси от емаг.

Общи условия

Активация на акаунт