Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 295
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Защо съм включена ,в групи за които изобщо нямам интерес ине съм влизала?

# 541
  • София
защото някога си писала  в 2 теми в даден подфорум и сега си в група. Трябва да ходиш група по група да се отписваш...

# 542
  • КиТ
Изобщо на никаква лента вдясно не й е мястото!

Хм, май му хванах цаката - ще чета темата като отворя прозорче за отговор. така полето ми е центрирано и всичко е читаемо.

Да и аз понякога правя така  Peace
Тук е от край до край няма лента в страни всичко е прегледно  Heart Eyes докато не пипнат и тука нещо  newsm43

# 543
  • София
Полето за писане е идеално центрирано.
При мен не е центрирано.

Скрит текст:

Това не е поле за писане, а областта за четене, мненията във форума. За нея писах във втория абзац на същото мнение.

# 544
  • София
Ааа Pelene не си права, мрънкащи имаше и тогава на килограм, пак никой не ни обърна внимание, просто си правят каквото са си навили на пръста и не се вглеждат и вслушват в поребителите си и какво би направило мястото наистина комфортно за тях.

Преработвали били те... след всички молби и препоръки тогава те са "оправили" нещата, които си бяха що-годе наред.
И не е като да не могат да центрират полето за писане, не е и като да не могат да опнат сайна от край до край на екрана... просто така са си го решили хората защото не ги е-е.
Те са на принципа "пенило се , не пенило се,че го ядем, пари сме давали".

# 545
  • София
В профил- настройка на групи има избор да се направят групите видими и невидими. Мислех, че ще остана в групата, но няма да я виждам в полео в дясно, но не. Е за какво е тогава тази настройка?

# 546
Oще 2 неща: защо изгледът не е променен навсякъде? Например като си разглеждам профила, всичко е по старому, както и като пиша отговор - старото синьо. И защо като влизам, не мога да избирам за колко време да остана логната? Въобще, всички удобни функции, които ползвах, сте ги махнали.

# 547
В профил- настройка на групи има избор да се направят групите видими и невидими. Мислех, че ще остана в групата, но няма да я виждам в полео в дясно, но не. Е за какво е тогава тази настройка?

За да не се виждат от другите потребители в профила ти.

# 548
"Страница с всички категории в сайта. От всяко място, на което се намирате, с един клик върху бутона за навигация, който се намира преди логото, ще може да отворите страницата със списък на всички категории."
Това е най-важното, поне за мен.
Всички тези "мои групи" и прочие са много хубави, но аз бих искала да мога да видя какво има в целия сайт, на принципа на СЪДЪРЖАНИЕ. Преди да прочета темата точно това ми липсваше... Може би е хубаво да се акцентира върху тази икона.
 Peace

# 549
  • София
Елл - ако опнат цялата част малко повече или от край до край на екрана(по хоризонтал), ще има как да центрират идеално полето за писане и да остане дори повече място за реклами.
Сега общо повето с форумната част е центрирано в екрана, но заради  лентата за реклами и препратки вдясно идва 5 пръста  вляво  полето за постовете, което явно дразни толкова много...мен лично ме дразни само това, че половината ми екран е празен, а в същото време, информацията(т.е. постовете) са ми леко трудни за възприемане при това накъсване от лентата с никове и трябва да скролвам двойно повече...

Може би да помислят за някакво разпъване според резолюцията на човек поне... не е невъзможно, пък ще донесе малко повече комфорт, поне за някои.

Мисля, това е съвсем умишлено.
1. Пазят празното пространство за реклами (това би било доста гадно за нас - още шаренийки)
2. Искат доколкото е възможно да наподобят стила на фейса и с това се надяват да привлекат нови потребители. Там празното пространство е доста по-голямо.

# 550
"Страница с всички категории в сайта. От всяко място, на което се намирате, с един клик върху бутона за навигация, който се намира преди логото, ще може да отворите страницата със списък на всички категории."

А преди ставаше без даже един клик.
Липсва ми падащото меню. Много ми липсва. Tired

# 551
Добре де, нека си има цялата страница със съдържание, но защо трябваше да се махне падащото меню, от което наистина само с един клик се достигаше до всички подфоруми. Сега не е с един, а с два клика, явно целта е да кликаме по повече. Ако искам да разгледам профила на потребител, пак 2 пъти трябва да клика, ако искам да видя кой чете темата - пак. Ами, неприятно е! Да не говорим, че много ме дразни липсата на аватар да се заменя с аватар розово човече. Като не искам картинка, значи не искам нищо да се вижда под ника ми. Много е тъпо.

# 552
  • Berlin
Подфорумите се наричат групи сега, нали така? Ако не ги виждам, как ще ги достъпвам в такъв случай?
А, прочетох - само в профила да не се виждат, иначе си ги виждам встрани?
Ако се напусне група, това означава ли , че няма да получавам известия за нови отговори в темите от групата?
И на мен ми липсва падащото меню.

То нали собственика си беше казал,че за него са важни ония новите потребители,които влизат и кликат наляво надясно Money,а ние сме едва 5%  Whistling

Цъкат, цъкат и затова в Красива мама да речем ще има тема "бебето ми а*а зелено".
И защо трябва да наподобява ФБ, все пак това е форум.

# 553
  • София
Елл - ако опнат цялата част малко повече или от край до край на екрана(по хоризонтал), ще има как да центрират идеално полето за писане и да остане дори повече място за реклами.
Сега общо повето с форумната част е центрирано в екрана, но заради  лентата за реклами и препратки вдясно идва 5 пръста  вляво  полето за постовете, което явно дразни толкова много...мен лично ме дразни само това, че половината ми екран е празен, а в същото време, информацията(т.е. постовете) са ми леко трудни за възприемане при това накъсване от лентата с никове и трябва да скролвам двойно повече...

Може би да помислят за някакво разпъване според резолюцията на човек поне... не е невъзможно, пък ще донесе малко повече комфорт, поне за някои.

Мисля, това е съвсем умишлено.
1. Пазят празното пространство за реклами (това би било доста гадно за нас - още шаренийки)
2. Искат доколкото е възможно да наподобят стила на фейса и с това се надяват да привлекат нови потребители. Там празното пространство е доста по-голямо.

Не мисля така, просто сайта според мен е оптимизиран за по-малка резолюция(вероятно за 1366 или нещо такова) и е с точни размери, т.е. не се оразмерява според резолюцията на  четящият го.
На таблета например имам по 1 см от двете страни, в който точно да се впишат тези сивите висящи  от ляво иконки/езичета, няма място, което да е за реклами, обаче на компа ми... точно  половината екран в момента ми е празен, на 1/3 би следвало да идват тез прословути нленти, които половината народ махнахме...другото просто си е празно по дефолт.

# 554
  • София
....
Най-вероятно голяма част от потребителите,които мрънкат като ме,н идея си нямат ,че има къде да се преместят. Много по-леко е за окото и приятно за гледане,четене и писане.
Да и най-вероятно и идея нямат какво ги чака там. Затова и много побързаха да се върнат, а други бяха субективно прогонени, ей така, щото някой не си е изпил бирата или пък му е в повече същата.
С голямо съжаление ще се съглася, както и ще добавя, че IQ-то драстично пада с всеки прогонен потребител.

Общи условия

Активация на акаунт