Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 043
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 525
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Много е бавен от вчера форума ... мнооооого ...

# 526
  • КиТ
Ааа Pelene не си права, мрънкащи имаше и тогава на килограм, пак никой не ни обърна внимание, просто си правят каквото са си навили на пръста и не се вглеждат и вслушват в поребителите си и какво би направило мястото наистина комфортно за тях.

Да,но ако абсолютно всички сме бяхме дигнали и примерно нито един не посети сайта им за 1 седмица,щяха да видят,че реално не се харесва това чудо  Tired
То и сега ще стане скоро,като хората им писне,няма да влизат и това е  Peace

Аз да питам подписа поне може ли той да се центира всичко ляво,поне той така малко среда да даде  hahaha hahaha hahaha

# 527
  • Galaxy 13197853088
инсталираш add block plus
https://adblockplus.org/bg/firefox
след това
https://addons.mozilla.org/bg/firefox/addon/elemhidehelper/
и след като отвориш някоя тема за да видиш Х-а
кликаш на иконата на адблока (горе в дясно червен стоп)
появява се едно падащо меню и в него има
"Изберете елемент за скриване"
след като го избереш посочваш хикса така, че само той да е избран и кликаш отгоре
после потвърждаваш
същото го правиш и с дясната колона

а за да разпънеш колоната със съдържанието инсталираш
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/stylish/?src=exte … al-userstyleshome
и се появява горе в лентата едно S
клик на него -> write new style for www.bg-mamma.com
и в него запълвате ето с това. активирате.

Цитат
@namespace url(http://www.w3.org/1999/xhtml);

@-moz-document domain("www.bg-mamma.com") {

*::-moz-selection {
    background: none repeat scroll 0% 0% #B3D4FC;
    text-shadow: none;
}
.clearfix:after {
    clear: both;
}
.clearfix:before, .clearfix:after {
    content: " ";
    display: table;
}
element {
}
.clearfix {
}
.content {
    margin-right: 0px;
    position: relative;
}

}

# 528
  • София
Та, кои са истинските конструктивни предложения?

Е не са ли такива:
Да центрират полето за четене, да върнат ника където беше над аватара, за да се отвори повече място за  текста, да поразширят  полето малко, няма защо да е с по 5 пръста празно от двете страни на екрана.
Да върнат бутона публикува най-вляво, защото хората си чекват правописа като луди.
Да смекчат това тъмносиньо на бутоните...или направо някакво  сивкаво да го направят..
Да върнат падащата лента, която явно за 3/4 от хората е била по-лесна за навигация.
Да направят по-лесен контрола за включване и изиключване от група/и накуп, не една по една, да се махне автоматичното записване в група и  зависимостта - само член на групата може да пуска мнение...

Имаше и други подобни... нито едно не е по темата, за бъгове... и нито едно вероятно няма да се случи, защото ще  им се наложи да пренаписват много код, за което да плащат допълнително, а и както се видя, не е целта потребителите да са щастливи и да им е  удобно...

# 529
  • КиТ
Labrador за хром те питах дали ще стане,ама явно не си прочел Thinking

# 530

Оставете опцията потребителите да избират стар или нов изглед и вижте колко предпочитат стария и колко новия. Ако изобщо ви интересува какво мислят потребителите, де ...

И при предната офанзива множество хора приканваха да се изкара такава статистика. Отминаваха подобни постове с мълчание, все едно ги няма. Това е недостойно поведение. И е ясно защо си мълчат. И сега продължават в същия дух. Естествено, че няма да изкарат статистика защото не е в тяхна полза.

За новия изглед: "Турлюгювеч". Зорлем ни карате да се махнем.

За тази простотия ли ни имахте за опитни мишки месеци наред? И защо в момента форума е ужасно, ужасно бавен?

# 531
  • София
Ааа Pelene не си права, мрънкащи имаше и тогава на килограм, пак никой не ни обърна внимание, просто си правят каквото са си навили на пръста и не се вглеждат и вслушват в поребителите си и какво би направило мястото наистина комфортно за тях.

Да,но ако абсолютно всички сме бяхме дигнали и примерно нито един не посети сайта им за 1 седмица,щяха да видят,че реално не се харесва това чудо  Tired
То и сега ще стане скоро,като хората им писне,няма да влизат и това е  Peace

Аз да питам подписа поне може ли той да се центира всичко ляво,поне той така малко среда да даде  hahaha hahaha hahaha

Мен и алтернативата не ми е много удобна,  в смисъл, малко гадно там са ми структурирани  разделите и много, много трудно се ориентирам и понеже имаше още стара визия този форум и понеже  не малко от редовните потребители щяяха да ми липсват и понеже там принципно има 15 човека на кръст..... ами не е кой знае каква алтернатива всъщност ми си е леко скучно там Simple Smile

# 532
  • София
Полето за писане е идеално центрирано.

Мненията са центрирани доколкото е възможно. Сред предложенията при предишния опит за промяна, доколкото помня, имаше да се махне лентата с реклами от едната страна. Махната е! Останали са минимум реклами в лентата в дясно. Ако се махне тя всичко ще може да се центрира идеално, но при наличието на тази лента, по-центрирано от това няма накъде. Ако центрират средната област с мненията би изглеждало криво. Това е моето усещане.

Днес новата визия (като дизайн) ми се  струва по-приемлива от вчера.

# 533
  • София
  Поне заоблете ъглите на търсачката и бутоните "включи се" и на последните  им сменете цвета с по-светъл, заедно с ръбатите икони горе вдясно.Вадят очите.Вкарайте някакъв нежен цвят, това не е мъжки форум.Като пиша защо ми дели думите на части?И после си излиза и в поста разделена?

# 534
  • КиТ

Оставете опцията потребителите да избират стар или нов изглед и вижте колко предпочитат стария и колко новия. Ако изобщо ви интересува какво мислят потребителите, де ...

И при предната офанзива множество хора приканваха да се изкара такава статистика. Отминаваха подобни постове с мълчание, все едно ги няма. Това е недостойно поведение. И е ясно защо си мълчат. И сега продължават в същия дух. Естествено, че няма да изкарат статистика защото не е в тяхна полза.

Да тогава уж щяха да следят,кой коя визия ползва,ама  Whistling Thinking

# 535
  • София
Момичета, абсурдно е да си мислите, че не са си направили мноооого добре сметката. Със сигурност са много по-наясно с целите си и начините да ги постигнат от теб или мен, също и със статистиките по въпроса. Това е бизнес, бг мама е сайт номер 1 в България и няма как някой да седне да си прави експерименти без добре да проучи преди това.

# 536
  • София
Полето за писане е идеално центрирано.
При мен не е центрирано.

Скрит текст:

# 537
  • София
Елл - ако опнат цялата част малко повече или от край до край на екрана(по хоризонтал), ще има как да центрират идеално полето за писане и да остане дори повече място за реклами.
Сега общо повето с форумната част е центрирано в екрана, но заради  лентата за реклами и препратки вдясно идва 5 пръста  вляво  полето за постовете, което явно дразни толкова много...мен лично ме дразни само това, че половината ми екран е празен, а в същото време, информацията(т.е. постовете) са ми леко трудни за възприемане при това накъсване от лентата с никове и трябва да скролвам двойно повече...

Може би да помислят за някакво разпъване според резолюцията на човек поне... не е невъзможно, пък ще донесе малко повече комфорт, поне за някои.

# 538
  • КиТ
Момичета, абсурдно е да си мислите, че не са си направили мноооого добре сметката. Със сигурност са много по-наясно с целите си и начините да ги постигнат от теб или мен, също и със статистиките по въпроса. Това е бизнес, бг мама е сайт номер 1 в България и няма как някой да седне да си прави експерименти без добре да проучи преди това.

Може,може ама без кръчмаря Crazy Joy Joy Joy
То нали собственика си беше казал,че за него са важни ония новите потребители,които влизат и кликат наляво надясно Money,а ние сме едва 5%  Whistling

# 539
  • София
Изобщо на никаква лента вдясно не й е мястото!

Хм, май му хванах цаката - ще чета темата като отворя прозорче за отговор. така полето ми е центрирано и всичко е читаемо.

Общи условия

Активация на акаунт