Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 045
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 510
Докато Мамма не ми отговори на следните въпроси, няма да спра да ги задавам. Ако искате ме блокирайте, не ме интересува.

1. Защо упорито отказвате да центрирате полето с мненията, въпреки че това се повтаря постоянно?
2. Защо упорито отказвате да смените цветовете и да намалите контраста между бялото и тъмносиньото, въпреки че това се повтаря постоянно?
3. Нали уж новата версия беше, за да се подобри бързината на сайта? Тази сутрин едвам-едвам се зарежда, а при отиване на еди коя си страница от темата ми изписва грешка 504?

# 511
Новата версия на сайта вече е факт.

НЕ няма възможност за стара, по-стара и най-стара визия.

Моля дискусиите и въпросите в тази тема да се ограничат до въпроси, свързани с функционалностите, използването на сайта, както и доклади за грешки/бъгове, в случай, че има такива.

Много потребители коментират визията и питат за такава тема - би било добре все пак да им обърнете внимание. Спомнете си Gap, които си смениха логото и какво последва - хиляди негативни коментари в интернет и от компанията се принудиха да си върнат старото лого. Не пренебрегвайте участието на аудиторията, тя е вече е с глас, големите компании я "въвличат" в живота на бизнеса си (Доритос и реклами, направени от техни публики, които се излъчват на Суперкупата). Мога още много примери да дам - и положителни, и негативни, но мисля, че и вие четете подобна информация и имате представа.
Също ще обърна внимание на изместването на текста вляво. Според мен изключително грешно графично решение. От вчера се усещам, че измествам тялото си наляво, за да чета... Това определено води до дискомфорт.
Във време, в което вестниците искат дизайнът им да прилича на онлайн медия, за да привлекат и младата аудитория, вие се опитвате да приличате на вестник. В резултат се е получила една шарения. Все пак интернет дава по-големи възможности и не знам защо не се възползвате. Погледнете рекламите на Google - съзнателно са търсили ненатрапчиво показване и са успяли. Ако следите различни проучвания, аудиторията се дразни от реклами, избягва ги всячески. Затова компании, които имат иновативен подход, не само печелят, но аудиторията сама споделя клиповете им. Тук ще посоча един пример - белгийският канал TNT и "PUSH TO ADD DRAMA".
Добра идея е бутонът "лайк" - липсваше ми, когато харесам нечие мнение и не виждам смисъл да пиша същото.
С интерес ще наблюдавам как осъществявате сливането на социална медия и социална мрежа, защото ми се струва, че това се опитвате да направите.
Предвид факта, че форумите като цяло замряха след миграцията на аудиторията към Фейсбук, а вие сте единственият форум, който си задържа аудиторията, е редно да се вслушате в критиките. Доколкото прочетох, това са градивни критики, за да се запази добрата репутация на мястото и голямата аудитория.

# 512
  • в морето до колене
На браузъра си имам бутон за бърз достъп до форума, който е настроен да влиза в "нови отговори". Но от някое време снощи мисля ми зарежда страта визия - ето така:

Това бъг ли е някакъв?
С Mozilla Firefox 29.0.1 съм

Последна редакция: вт, 17 юни 2014, 09:09 от мячик

# 513
  • София
Е, няма връщане - нашите са твърди като комунисти на разпит!

# 514
  • Ямбол
....
Не че ние които сме от тема първа в мрънкането са ни чули де,но това е друга тема  
Разбира се, че са ни чули мнението.
Вътрешността на темата претърпя доста корекции, включително и безценните аватари.
Сега, ако спрат да мрънкат за неща, за които не е тази тема, може да се видят и истинските конструктивни предложения по функционалностите и изобщо.

Моята единствена забележка са разменените бутони и контраста на форумите и началната страница. Това бяло не ми е много приятно. Просто е много различно с вътрешността на темите.

# 515
  • София
Хахаха, "повечето" били "там"!

Добре,повечето недоволни,на които им хареса и останаха там  Close
Най-вероятно голяма част от потребителите,които мрънкат като ме,н идея си нямат ,че има къде да се преместят. Много по-леко е за окото и приятно за гледане,четене и писане.

# 516
  • София
Та, кои са истинските конструктивни предложения?

# 517
  • Ямбол
....
Най-вероятно голяма част от потребителите,които мрънкат като ме,н идея си нямат ,че има къде да се преместят. Много по-леко е за окото и приятно за гледане,четене и писане.
Да и най-вероятно и идея нямат какво ги чака там. Затова и много побързаха да се върнат, а други бяха субективно прогонени, ей така, щото някой не си е изпил бирата или пък му е в повече същата.

# 518
  • КиТ
Та, кои са истинските конструктивни предложения?

Смяна на цвета и някои други маловажни детайли  newsm78

# 519
  • При децата ми
Това ли е новия облик на сайта? Ужасен е! И няма ли да има повече възможност, който иска да е със старата версия?

# 520
  • София
Като сърчицата и бутон лайк.

шарения до шия. Но хайде, шаренията как да е, но да ми скапват така полето за четене, това не мога да го приема!
Не вярвам, че няма възможност който иска да си ползва старата версия.

# 521
  • КиТ
Не щат да слагат  Twisted Evil рекламите трябва да ги виждаме все пак

# 522
Шаренията е голяма, спор няма. Ама "шарения" в смисъл на геометрична такава. Никой и нищо не могат да ме убедят, че тази визия е направена за потребителите. Направена е напук на потребителите, да им е гадно, неприятно и да се разкарат час по-бързо като преди това накликат максимален брой пъти, за да генерират някакви приходи на собствениците. Не разбирам защо нещо харесвано, функциониращо, практично, изчистено, работещо, изглеждащо добре и популярно ще се заменя с ... това.

Оставете опцията потребителите да избират стар или нов изглед и вижте колко предпочитат стария и колко новия. Ако изобщо ви интересува какво мислят потребителите, де ...

# 523
  • София
Ааа Pelene не си права, мрънкащи имаше и тогава на килограм, пак никой не ни обърна внимание, просто си правят каквото са си навили на пръста и не се вглеждат и вслушват в поребителите си и какво би направило мястото наистина комфортно за тях.

Преработвали били те... след всички молби и препоръки тогава те са "оправили" нещата, които си бяха що-годе наред.
И не е като да не могат да центрират полето за писане, не е и като да не могат да опнат сайна от край до край на екрана... просто така са си го решили хората защото не ги е-е.

къде виждате броя на публикациите на потребителя? Аз нищо не виждам.

Като цъкнеш на стрелката до ника....иначе аз общо взето не  гледам кой колко мнение и какъв ранг има... Simple Smile В слисъл за горните постове...наистина ли чак толкова се замисляте и интересувате?

# 524
  • Ямбол
Аз броя на публикациите ги виждам под аватарите.

Общи условия

Активация на акаунт