Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 072
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 600
  • София
При мен мненията са си ми толкова ,колкото бяха и преди, със забраните.Не се отчитат всичките, откакто съм тук.

Ми аз вчера бях с нула,а вече съм с 80  Crazy Joy Joy Joy
А аз имам 1621 страници с мнения, а седя на 1100 мнения. newsm78

# 601

Това е старият изглед, сега изобщо не излиза това. Кликвам вход и се появява нова страница, в която определено няма поле за отбелязване колко време да стоиш логнат. Ако по някакви специални пътеки може да се стигне до предишната страница за вход, не ми върши работа.

# 602
  • София
Къде да ги търся сега лентичките за бременност?

# 603
  • КиТ
При мен мненията са си ми толкова ,колкото бяха и преди, със забраните.Не се отчитат всичките, откакто съм тук.

Не имах предвид,че под аватара има написано мнения:....
това са броя на мненията ти  Peace
Не говорим за страници  Wink

# 604
  • София
Мобилната е ок при мен. Има една рекламна лентичка долу, която обаче понякога е точно в/у бутоните за публикуване и предв. преглед, когато пиша мнение.
Тая рекалмна лентичка вече е под нещата, а не върху тях  Laughing

# 605
С почти всичко съм окей, обаче контрастът на цветовете наистина е неприятен.

# 606
  • София

Кликни ми на профил и публикации и ще видиш,че цифрата под аватара ми изобщо не е вярна.Или само написаните в цифри са мнения, другото са драсканици.

# 607

Това е старият изглед, сега изобщо не излиза това. Кликвам вход и се появява нова страница, в която определено няма поле за отбелязване колко време да стоиш логнат. Ако по някакви специални пътеки може да се стигне до предишната страница за вход, не ми върши работа.

Виж така http://www.bg-mamma.com/index.php?action=login2

На мен и при първия линк ми излиза поле, в което да си напиша минутите.

# 608
  • Galaxy 13197853088
някой може ли да пробва със хром следното

инсталирате ето това приложение Stylebot
https://chrome.google.com/webstore/detail/stylebot/oiaejidbmkiec … jeifoejpgmdaleoha

в дясно трябва да се появи едно css
върни се в сайата на бг-мама
кликни върху css и избери
"install style from social"

би следвало да ти се появи
един ред със стил който съм направил
инсталирате и би следвало да сте със широки редове и без странична колона

# 609
  • КиТ

Ми аз вчера бях с нула,а вече съм с 80  Crazy Joy Joy Joy
Кликни ми на профил и публикации и ще видиш,че цифрата под аватара ми изобщо не е вярна.Или само написаните в цифри са мнения, другото са драсканици.

Старите мнения не се отчитат,само новите от както е новата визия за това  Peace

# 610
Спри да ми даваш линкове за вход, защото когато влизам в началната страница и кликвам "вход" ми се появява новото поле за вход. Каква е ползата да ми даваш линкове, трябва да си ги запаметя и всеки път да ги въвеждам? Питам как стигаш до тях.
пп: лично аз не смятам да инсталирам всякакви приложения, само и само да променя изгледа на форума. Мен не ме дразни толкова как изглежда, а това, че са отрязани удобствата и са заменени с обиколни пътища, преминаване през повече страници и двойно повече кликане. Това е адски неприятно и оставя усещане, че нарочно те бавят. Все едно ми е ще виждам ли реклами, но искам да ми е удобно да ползвам форума.

# 611
 Pelenė,благодаря!
Голямо ровене ще бъде...И на мен ми писна от промени...

# 612
Още едно неудобно и недообмислен онещо.
Ако беше направена "Моята БГ мама" като изскачаща лента, щеше да е много по-добре.
Така поне щеше да има повече видимост за това, което се чете в момента.
Всичко стои като кръпка...крайно неприятен вид.

Mamma, толкова ли сте заета Вие и останалите Ви придворни, че от снощи в 19ч. не е благоволил нито един човек да дойде и да отговори на няколко въпроса?
Не съм имала никакви чувства към Вас до сега...но държанието ви като цяло е крайно неприятно и елементарно.

# 613
Защо менюто, което показва всички подфоруми (или групи, или каквото там го наричате сега) не пада като допълнителен прозорец, а ми зарежда нова страница???
Изключително неудобно ако в момента съм отворила прозорец и пиша...но искам да погледна нещо...да ми зарежда новата страница.
Трябва да е в падаща лента, а не по този начин.

Peace  Това ми е най-дразнещо и напълно нефункционално.

През мобилната версия не мога да публикувам отговор. Изписва ми: Warning: Parameter 1 to template_postbox_mobilever() expected to be a reference, value given in...........

# 614
като отворя "Отговори" или "Известия" имам около 30 теми над тях, как да ги махна?
Отваряте Нови отговори или Известия кликвате в квадратчето вдясно от бутона Спри следенето и натискате бутона Маркирай прочетено.
Ако желаете да маркирате определени теми само като прочетени - маркирате квадратчето до заглавието на избраните теми и тогава натискате Маркирай прочетено.
Ако не желаете повече да ги следите, натискате Спри следенето.

И защо като влизам, не мога да избирам за колко време да остана логната?
В прозорчето за логване натиснете ВХОД без да попълвате полетата за име и парола.

Къде да ги търся сега лентичките за бременност?
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=lenti

Има закована тема в този форум. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=421758.0

Общият брой мнения в целия сайт ще бъде актуализиран на база всички мнения във всички форуми.
Рангът, който се показва до името в дадено мнение е локален ранг за съответния форум, на база броя мнения в дадения форум. Той се актуализира при първа публикация.

Общи условия

Активация на акаунт