Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 100
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 585
Голяма полза да ти се отчитат мненията във всеки подфорум....Simple Smile

Поцентрирах си малко основният текст, с мозила съм. Ад блок не съм ползвала, ако така или иначе по този начин не виждам рекламите, не ме бърка да си стоят.

# 586
Аз нямам "мои групи" много неприятно като отворя началната страница ми излизат теми които въобще не ме интересувт. Освен това, ако съм в някоя тема напр.  строителство доста по- трудно е да стигна например  до здравна. Или пък  аз нещо не разбирам

# 587
  • София
като отворя "Отговори" или "Известия" имам около 30 теми над тях, как да ги махна?

# 588
  • София
Само дето някоя добра душа е измислила Адблока, а и съзнанието понякога е доста по-силно от несъзнанието.
Никога не е.

А за адблока - ако дадено Нещо има нужда от толкова сериозно прочистване, преди да стане използваемо, започвам да си задавам въпроса дали изобщо може да ми предложи нещо полезно.

Фронталните дялове на мозъка затова са измислени - за да може съзнанието да контролира външната изява на несъзнаваното. Ако не беше така, досега едно 80 процента от хората щяха да си носят гащите в чантата и да се онождат зад всяка драка. Или да не е останал пълен магазин.

# 589
Как да се отпиша от група? Някакво захранване ми излиза, която ме е интересувала преди повече от 6 години.

# 590
  • София
Как да се отпиша от група? Някакво захранване ми излиза, която ме е интересувала преди повече от 6 години.
Влизаш в групата, отгоре има червено зъбно колело, там кликаш и се отписваш.

# 591
И защо като влизам, не мога да избирам за колко време да остана логната?

http://www.bg-mamma.com/index.php?PHPSESSID=n0jvil4on8rllfmie2tm … amp;action=login2

# 592
  • Berlin
А как да видя всички групи? Излизат ми само моите, в които някога/сега съм писала. А ако искам да намеря конкретна тема, но не знам в коя група е или не е в моя група?
Ох, видях къде е, много "интуитивно". Sick Освен това май има нови прегрупирания, ще трябва да се търси.

# 593
Някой да ми обясни какви са тези рангове в група? И има ли начин да махна лентата в дясно?

Ми примерно ти пишеш примерно само в красива мама и там ранга ти е там свръх потребител,но примерно в клюкарника не стъпваш и там ранга ти е регистриан Peace
Не както преди само новите мнения в бебешките теми да се отчита,а сега мненията на всякъде се отчитат,ако си забелязала  Peace

Е колко мнения трябва да имам за да мръдна нагоре от регистриран. Аз кисна почти самов "На път" и съм си със същия ранг като в други подфоруми в които не съм стъпвала.

# 594
  • КиТ
А там вече не знам,как са го разпределили  Crazy newsm78

# 595
Къде е лентата с падащите менюта?
Има теми които въобще не мога да намеря.Например "Томболи,игри,награди..."

# 596
Не ми харесва , пълно е с реклами, които ме натоварват, същинската част е една трета от екрана, което изключително изнервящо. Не знам как да си върна старата версия. тази не ми харесва! Моля не спекулирайте с търпението ни, на път съм да се откажа, вече не влизам с удоволствие. Поздрави.

# 597
  • София
При мен мненията са си ми толкова ,колкото бяха и преди, със забраните.Не се отчитат всичките, откакто съм тук.

# 598
  • КиТ
При мен мненията са си ми толкова ,колкото бяха и преди, със забраните.Не се отчитат всичките, откакто съм тук.

Ми аз вчера бях с нула,а вече съм с 80  Crazy Joy Joy Joy

Къде е лентата с падащите менюта?
Има теми които въобще не мога да намеря.Например "Томболи,игри,награди..."

Няма да има вече,ползвай решетката/квадрата/ горе в ляво до надписа БГ МАМА и там е пълния списък с теми  Peace

# 599
  • В реалния живот
На мен ми омръзна от промени - от началото на годината постоянни промени. Едва намерих от къде да стигна до всички форуми, защо не се вижда лесно.

Общи условия

Активация на акаунт