Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 357
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 675
  • София
хъм на моят таблет не беше чак толкова зле...по-добре беше снощи от старият хибрит, дето забиваше и всичко се катереше едно върху друго...но за мобилни у-ва има мобилна версия(за радост)
Къде да видя тази мобилна версия?
Честно казано, почти се отказах вече да влизам в този форум, много е отчайващо. Sad
Да, аз бях досега на старата, мислех, че ще остане и всеки да си избира...

# 676
  • КиТ
  Лошото е,че за ползвалите старата версия, сегашната е шокираща.И то си личи колко много хора са били на старата.

Точно,но излизат с оправданието,че е имало същата нова визия от март  Whistling

# 677
И на мен не ми харесва.
Някакви ярко сини квадрати...
Липсва ми падащото меню.
Сега за да отида в друга тема, къде трябва да отида  newsm78
На първа страница ли?
Нещо не мога да се оправя Sad

# 678
  • София
  Лошото е,че за ползвалите старата версия, сегашната е шокираща.И то си личи колко много хора са били на старата.

Точно,но излизат с оправданието,че е имало същата нова визия от март  Whistling
И от ноември да са си я ползвали, за тези със старата пак си е шок.От ноември  преработват версиите, но това, от което хората най-много недоволстват все не е оправено.

# 679
  • КиТ
Сега за да отида в друга тема, къде трябва да отида  newsm78
На първа страница ли?
Нещо не мога да се оправя Sad

Да/можеш и от новите отговори/ или в твоите постове дето си писала,но то е същата работа Peace

# 680
Падащото меню беше удобно, сега за да отида от тази тема в друга, трябва да минавам през началната страница.

# 681
И тази функция с подреждането на моите теми работи (или по скоро не работи) супер дразнещо. Драгването нагоре е почти невъзможно. Драгването надолу нокога не знаеш до къде ще те доведе.

# 682
  • София
хъм на моят таблет не беше чак толкова зле...по-добре беше снощи от старият хибрит, дето забиваше и всичко се катереше едно върху друго...но за мобилни у-ва има мобилна версия(за радост)
Къде да видя тази мобилна версия?
Честно казано, почти се отказах вече да влизам в този форум, много е отчайващо. Sad
Да, аз бях досега на старата, мислех, че ще остане и всеки да си избира...
http://m.bg-mamma.com/

# 683
  • КиТ
И тази функция с подреждането на моите теми работи (или по скоро не работи) супер дразнещо. Драгването нагоре е почти невъзможно. Драгването надолу нокога не знаеш до къде ще те доведе.

Значи както ти отстрани лявата колона и там са ти групите,натискаш на още и след като ти отвори прозореца си ги напасваш както искаш  Peace иначе не става  Crazy

# 684

Значи както ти отстрани лявата колона и там са ти групите,натискаш на още и след като ти отвори прозореца си ги напасваш както искаш  Peace иначе не става  Crazy
Е точно това правя. И като стигна до напасването(драгването) и отиде..... Функцията е крива..все едно мишката ми полудява и не мога да я контролирам...Не знам как да го обясня. Нагоре се драгва само до видимата част. Ако има и повече в списъка не се вдига екрана за да го сложиш на 1-во място. Ако драгваш надолу екрана се мести постоянно и не можеш да нацелиш точното място. Ако се опиташ да разместиш по предните позиции не се явява този проблем. Но ако искаш да разместих примерно последното (да отиден на 1-во място) става мазало.

# 685
  • гр. София
Падащото меню беше удобно, сега за да отида от тази тема в друга, трябва да минавам през началната страница.

Цъкни на 9-те квадратчета горе до логото и после цъкай още един куп пъти, докато намериш каквото търсиш.
Да, падащото меню беше чудесно. Но някой нали писа, че трябвало да има повече на брой цъкания за по-голям трафик. Не знам дали е така, но определено е неудобно и не разбирам защо се съсипа нещо, което беше много удобно (падащото меню).

# 686
Т.е. да разбираме, че всичко освен мнения - как да стигна до еди-къде си,  не ми работи този бутон и не ми се отваря еди-що си, ще бъдат подминавани като крайпътен знак, така ли?
Прегледах последните три страници с Ваши мнения и открих два въпроса.
Цитат
А когато не съм член на група не мога и мнението ли да си трия?
Може, както и досега - ако не е прочетено, ако няма нов отговор след него.

Цитат
А има ли как да затворя лентата  вдясно от  полето за  коментари?

НЕ. Така, както е от март месец досега. Преди това бяха две колони и имаше възможност да се затвори само едната. Сега е само една колона и тя не се затваря.

На предишните Ви въпроси, доколкото виждам, съм отговорила. Относно Проверката на правопис - вече работи.

Задавам съвсем ясен въпрос - Защо не промените цветовете? Защо не смекчите яркото бяло и открояващото се тъмносиньо, които ужасно натоварват очите?
Моля, конкретизирайте кое е бялото.
На заглавна страница основният фон, както и цветът на фона в даден форум, е абсолютно същият цвят, който бе фон на по-светлите мнения в старата визия.

Това отписване не работи. Лентата вляво с "групите" ми е задръстена с групи, които ама грам не ме интересуват и колкото и да цъкам насам-натам, нито съм се отписала, нито са станали невидими.
Няма група, към която да е включен потребител, без да има тема или мнения в нея. Може лесно да се отпишете, като влезете в групата, кликнете на зъбното колело и изберете Напусни групата.

Преподреждането на линковете за собствените групи става от страницата с всички групи http://www.bg-mamma.com/index.php?action=list_my_groups

# 687
Добре, разкарах 99% от групите от лявото меню. Но ми прави впечатление, че често ни се натяква да коментираме само функционалността. Нима има нужда от изрично споменаване, че функционалност и дизайн вървят ръка за ръка? Кофти дизайн води до кофти функционалност. Може от възрастта да е вече, но старата версия ми е много по-функционална и удобна за ползване от тази. Изчистена, лесно намираш кое къде е, интуитивно, а сега трябва да се луташ като ненормален и да кликаш навсякъде в търсене на елементарни неща - същински лабиринт.

Всъщност има ли някой в темата, на когото новата версия да му харесва в този си вид?

# 688

Преподреждането на линковете за собствените групи става от страницата с всички групи http://www.bg-mamma.com/index.php?action=list_my_groups

Ако това ви е отговора на моя проблем, най- учтиво ви съветвам да се върнете и да прочетете отново какво съм написала.

# 689
Някъде да има бутон за ползване на старата версия?
Да намеря една тема цъках 5 минути...и се получвам ляво изкривяване докато чета...абе ужас ми е  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт