Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 393
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 660
И аз имам съвсем конкретен въпрос, който задавам вече за н-ти път и не ми се отговаря. Не изисквам, не обиждам и прочее.

Задавам съвсем ясен въпрос - Защо не промените цветовете? Защо не смекчите яркото бяло и открояващото се тъмносиньо, които ужасно натоварват очите?

Не един и двама потребители, а почти всеки иска това да се промени.

Мамма, твърдите, че Maryse не ви задава конкретни въпроси и затова не й отговаряте. Ето аз ви задавам съвсем конкретен въпрос - защо всеки път го подминавате?

И не ми казвайте, че темата била само за функционалността на сайта. Неговото цветово оформление също е важно за функционалността му, за да може хората да четат без да се натоварват.

# 661
  • София
Грешка 500 преди малко имаше  Peace
и 503 и  още некаква...билдове ли качват какво... ама....сървърът чезне...

penelopy - такъв тип въпроси много хора зададоха...въпроси не констатации... явно не желаят и няма да отговарят на такива.
Искат да ползват темата да им съобщаваме бъговете, вместо да платят на тестери, да се занимават с това.

# 662
  • КиТ
Да после ми изписа,че форума ще бъде в реконструкция за 30-45 минути,ама ей на много бързо минаха  Joy Joy Joy

# 663
  • София
Mamma, нека някой да пробва новата визия и на мобилно устройство и направете нещо, за да стане по-нормална там, аз съм с таблет Самсунг и там изглежда много зле.
На лаптоп /голям екран/ пак не е прекрасно, но е по-поносима.

# 664
  • София
хъм на моят таблет не беше чак толкова зле...по-добре беше снощи от старият хибрит, дето забиваше и всичко се катереше едно върху друго...но за мобилни у-ва има мобилна версия(за радост)

# 665
  • софия
Дали трябва с ОГРОМЕН ШРИФТ да задам въпросите си за 3 ПЪТ newsm78
На таблет новата визия изглежда потресающа. Там подреждане на мои теми иликаквото е не работи.

# 666
  • София
Няма ли да има вариант за връщане на старата версия?Новата е ужасна и не знам защо толкова се налага да се сменя!Ще ме накара драстично да намаля посещенията си!

# 667
  • София
  Такъв прекрасен форум и толкова много недоволни! Не ви е срам! Joy

# 668
Дали трябва с ОГРОМЕН ШРИФТ да задам въпросите си за 3 ПЪТ newsm78
На таблет новата визия изглежда потресающа. Там подреждане на мои теми иликаквото е не работи.

Нали знаеш-българска работа. Като има нещо което не е угодно се завира главата в пясъка и така...Според мен и с огромни букви да си зададеш въпроса- все тая...май щечакат да се откажеш така ми се струва на мен...
А аз следя темата именно заради този въпрос, но вече обмислям да я изключвам едва ли ще дочакам, пък и май ще ми се наложи или да свиквам с новата визия или да си прехвърля повечето контакти и приятелства изцяло на друго място и да ползвам сайта само ако Google ме препрати...

# 669
защото някога си писала  в 2 теми в даден подфорум и сега си в група. Трябва да ходиш група по група да се отписваш...

Това отписване не работи. Лентата вляво с "групите" ми е задръстена с групи, които ама грам не ме интересуват и колкото и да цъкам насам-натам, нито съм се отписала, нито са станали невидими. Ей така си задръстват менюто вляво и ме дразнят неимоверно. Не ме интересуват Романтични сериали и загубените им турски сапунки, нито Клюкарника, нито Музика, концерти, ала-бала, нито Телeвизия, Спортни фенове или Компютри, черна техника и каквото там още беше в името.

Отворих бг-мамата още веднъж в нов таб (Хром) и другите табове в браузъра замръзнаха. Не е грешка в моя компютър, съвсем новичък е и работи прекрасно. Оправи се чак като затворих втория таб и отново можех да кликам на другите табове.

Не знам другите, които сте в чужбина, дали имате този проблем, но форумът е ужасно бавен за зареждане. Не, не е моята връзка, всичко друго лети и зарежда мигновено, само бг-мамата се тутка. Трябва да кликам по 2-3 пъти, докато започне нещо да зарежда и да чакам доста време, докато зареди. Нов трик за генериране на повече кликове?

Новата версия е ужасна и анти-потребителска.

# 670
  • КиТ
Да се цитирам:
Колкото и да се мрънка,няма да се промени,ние тая песен за центрирането я пеем от декември и както виждате няма полза и аз започнах да се примирявам  Tired

Визията, която бе пусната през декември месец миналата година бе преработена изцяло и наново. Надявам се не е нужно да пускам скрийншотове, за да се видят разликите между дизайна тогава и този, който е в момента (въобще не говоря за най-старата визия, която оставихме временно и за която неколкократно писах, че ще бъде премахната изцяло, когато бъде готова новата версия като изцяло нов код и функционалности). Винаги съм подчертавала, че промяната на визията е само основата и предстои цялостна преработка на сайта.

-----------------------

Отново подчертавам, че визията на тема се ползва от март месец, след цялостна преработка и промени на цветове, шрифтове, подредба и т.н., а настоящата тема и дискусия въобще не е за дизайна на тема, а за изцяло нови функционалности на сайта

# 671
  • София
защото някога си писала  в 2 теми в даден подфорум и сега си в група. Трябва да ходиш група по група да се отписваш...

Това отписване не работи. Лентата вляво с "групите" ми е задръстена с групи, които ама грам не ме интересуват и колкото и да цъкам насам-натам, нито съм се отписала, нито са станали невидими. Ей така си задръстват менюто вляво и ме дразнят неимоверно. Не ме интересуват Романтични сериали и загубените им турски сапунки, нито Клюкарника, нито Музика, концерти, ала-бала, нито Телeвизия, Спортни фенове или Компютри, черна техника и каквото там още беше в името.

Отворих бг-мамата още веднъж в нов таб (Хром) и другите табове в браузъра замръзнаха. Не е грешка в моя компютър, съвсем новичък е и работи прекрасно. Оправи се чак като затворих втория таб и отново можех да кликам на другите табове.

Не знам другите, които сте в чужбина, дали имате този проблем, но форумът е ужасно бавен за зареждане. Не, не е моята връзка, всичко друго лети и зарежда мигновено, само бг-мамата се тутка. Трябва да кликам по 2-3 пъти, докато започне нещо да зарежда и да чакам доста време, докато зареди. Нов трик за генериране на повече кликове?

Новата версия е ужасна и анти-потребителска.

аз вчера с много цъкане се отписах от вскъде без проблеми. Нали влизаш в дадения подфорум/група и цъкаш на това  зъбчатото колело в  червено и се отписваш и така за всяка една по отделно.

Но като цяло да - новата визия е всичко друго но не и user friendly

# 672
  • София
  Лошото е,че за ползвалите старата версия, сегашната е шокираща.И то си личи колко много хора са били на старата.

# 673
Искам старата версия!!!!!

# 674
Благодаря, Ангелски прах. Ще пробвам пак зъбчатото колело дали работи, защото вчера не ме отписа от никъде.

И аз искам старата версия ...

Общи условия

Активация на акаунт