Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 154
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 765
Ах, намерих го. Прекрасно, чудесно, центрирано, красиво, приятно за окото. Simple Smile Голямо благодаря Simple Smile

# 766
  • В Космоса
Жив да си, Лабрадоре! newsm20

# 767
  • София
Лабрадор, а за Хром имаш ли такова решение за разтягане на форума като за Мозила? Уж следя темата, пък не видях ... Благодаря Simple Smile
Виж няколко поста по-напред.Има го цитирано и показано как изглежда.Аз си  издокарах форума до почти прилично изглеждащ вид.
А за Explorer? Praynig

# 768
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Стига с тия бъгове и това недоволство, успокойте малко топката Wink
И като някой има проблем, да мълчи, че да не те разстройва ли?

# 769
Към администраторите - има една ужасно здразнеща граматическа грешка.

Над всеки подфорум е изписан броят членОВЕ. Там след числото трябва да бъде членОВЕ, а не членА, защото става въпрос за хора, а не са за мъжки полови органи, части от закон и прочие други значения на думата ''член''.

# 770
  • София
Стига с тия бъгове и това недоволство, успокойте малко топката Wink
И като някой има проблем, да мълчи, че да не те разстройва ли?
Исках да ви зарадвам с една картинка, но нещо не се получи атачването Simple Smile Временен бил линка.
Ще опитам пак по-късно Simple Smile

# 771
Има една приставка Stylish за Firefox. С нея може да се променят разстоянията на елементите на форума, но трябва някой, който разбира да се хване да напише такъв темплейт. Ето тук може да видите как може да изглежда Гугъл например с тази приставка: https://userstyles.org/styles/browse/google?page=4  Peace

# 772
  • София
Я да видим сега как ще се получи Simple Smile

# 773
Когато кликна на бутончето Отговори, се появяват моментно някакви 1-2 екрана преди да ми зареди страницата с нови отговори по темите /дано обясних ясно/. Преди не беше така, много е дразнещо, дали ще се коригира?

# 774
  • Sofia, Младост 3
Аз харесвам нововъведението с групите и ми харесва да са ми под ръка, но пък имам обратния проблем - не всички групи, в които пиша са отразени в "Моите групи" , дори и да дам "Още" излизат , но не всички, защото пиша например в една тема от здравните раздели, а в групите ми не присъства дори загатваща здраве такава - имам само Красива мама; Музика, концерти,театър ; Пътуване и т.н. Това значи сега , че трябва да минавам ръчно да ги настройвам да излизат в Моите групи, така ли?

# 775
  • КиТ
Да която тема те интересува,трябва да отидеш да искаш да се присъединиш и ще ти излезе в групите  Peace

# 776
  • КиТ
Ето това се казва вътрешност на темите,хиляди благодарности на Лабладор,който иска да ми пише ще помагам  Hug

# 777
  • София
добре де, защо ние трябва да правим разни галимации, че да си го направим читаемо! Какво, насила се натискаме да останем ли?

# 778
не мога да намеря една от темите, в които пишех преди, тя беше в Общ отчетен, който сега не виждам. Защо трябва да кликам като идиот за нещо толкова просто, не разбирам......

# 779
  • в сърцето на един мъж...
Ми така излиза, че насила се натискаме Mr. Green Щото само тук го има това да си оправяш изгледа, че да може да четеш и пишеш.

Общи условия

Активация на акаунт