Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 281
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 750
Мибобо, мерси   bouquet

# 751
Много, много ми харесва нова визия! Браво!

# 752
  • Варна
И лентичките ми не са разположени, както ги бях нагласила...
Ще бъде коригирано това. Вчера бе отбелязано и съм предала за подредбата на изображенията в подписите.

Благодаря, сега вече са наред. Peace

Остава и ранговете да се оправят, с останалото ще свикна някак.

А, да, сетих се - тези грозни големи кавички само в началото на цитата няма ли как да ги оправите? В българския език няма начални кавички без съответно завършващите ги. Rolling Eyes

# 753
  • Sofia
не ми харесва новата версия #Cussing out

има ли начин за връщане на старата Close

# 754
има ли начин за връщане на старата Close

Не.

# 755
 SickТази версия след Нова година и тази са една и съща, направени са само козметични промени.
Поне след първата нова версия имаше бутон Използвай старата версия и всички си превключваха на старата версия, като хиляди пъти по-удобна.

Сега отново четене на публикации вляво,сливане на профили и потребители един след друг, реклами вдясно.

За  Simple Smileновата версия имам три  препоръки, свързани с правото на избор:
    1.Връщане на бутона Използвай старата версия/първоначалната/
    2.Профили в ляво, публикации централно
     3.Бутон, с който да се скриват рекламите при четене

# 756
От време на време, като кликна на бутончето "ново" при непрочетените отговори, ми се отваря началната страница на темата, вместо последните нови мнения.

# 757
Ужасно е всичко ново, няма бутон стара версия , въобще много съм разочарована , днес не искам да чета нищо тук, просто нямам желание, спрете се с тия реклами. Ни се вижда кой пише ни дай боже изключително лошо построена нова визия #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 758
  • в морето до колене
Може да се "хареса" темата - до бутона "отговор" има бутонче със сърце - оттам се харесва тема. И тя се появява в списък с харесани теми, до който има директен линк от първа страница на форума.
Аз съм си сложила в този списък стари теми, които си пазя заради информацията в тях, която ми е нужна и полезна, но съм ги извадила от списъка със следените теми, за които да получавам известия. Обаче не мога да кажа, дали известията спират, ако се появи нов пост в тях - просто са прекалено стари и в тях вече не се пише. Може би трябва да пробвам тази функция с някоя актуална тема - да видя, как точно работи...

Самоцитирам се от друга тема, извинете  Simple Smile, но реших да споделя резултатите от направения днес експеримент - "харесаната" тема, за която изключих известията, си стои в списъка с харесани теми, в нея има нови отговори, но аз не съм получила известия за тях.

Мисля, че съм доволна от тази нова "функционалност", която приложих. Така мога да си запазя за бърз достъп дори и актуална тема, в която съм намерила нужна информация примерно в началото, но после съм се отказала да я следя. Хем темата си стои в някакъв си мой списък и бързо мога да я намеря, хем не ме натоварва с постоянни напомняния за новите отговори в нея...

# 759
А защо няма да се върне падащото меню, при положение, че беше много по-удобно?
Сегашният вариант не е толкова удобен и това е мнението на повечето потребители, доколкото виждам.
Жалко, че няма да може да се направи тъмносиньото по бутоните малко по-светло. Наистина при проблем с очите те много бързо се уморяват и се появява болка в тях и в слепоочията.  Confused

Падащото меню е удобно само на потребителите, но за тяхно съжаление не се вписва в новата комерсиализирана версия, която трябва да е удобна само на собствениците. Затова и няма да го има вече.

То тъмносиньото да беше проблема - това изкривяване вляво е ужасно! Ако ще се изкривява нанякъде, то леко изкривяване надясно е една идея по-естествено, защото човек чете отляво надясно и вместо очите да се кривят неимоверно вляво, за да започнеш да четеш новия ред, могат да са почти напълно центрирани в средата на екрана (което е и нормалното състояние).

# 760
Лабрадор, а за Хром имаш ли такова решение за разтягане на форума като за Мозила? Уж следя темата, пък не видях ... Благодаря Simple Smile

# 761
  • Sofia
къде е темата за помощ в домакинството?

# 762
  • София
Лабрадор, а за Хром имаш ли такова решение за разтягане на форума като за Мозила? Уж следя темата, пък не видях ... Благодаря Simple Smile
Виж няколко поста по-напред.Има го цитирано и показано как изглежда.Аз си  издокарах форума до почти прилично изглеждащ вид.

# 763
  • в сърцето на един мъж...
А още дълго ли ще има проблем със зареждането на форума или това е специална опция само за чужбина?

# 764
  • София
Стига с тия бъгове и това недоволство, успокойте малко топката Wink

Общи условия

Активация на акаунт