Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 371
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 615
  • София
някой може ли да пробва със хром следното

инсталирате ето това приложение Stylebot
https://chrome.google.com/webstore/detail/stylebot/oiaejidbmkiec … jeifoejpgmdaleoha

в дясно трябва да се появи едно css
върни се в сайата на бг-мама
кликни върху css и избери
"install style from social"

би следвало да ти се появи
един ред със стил който съм направил
инсталирате и би следвало да сте със широки редове и без странична колона

При мен е активирано, но работи само на фейсбук.

# 616
  • КиТ
Pelenė,благодаря!
Голямо ровене ще бъде...И на мен ми писна от промени...

Няма проблем  Hug  с каквото и да съм помогнала Crazy се радвам  Heart Eyes

# 617
  • Galaxy 13197853088
...При мен е активирано, но работи само на фейсбук.
Трябва да си в бг-мама за да се зареди ...

# 618
Спри да ми даваш линкове за вход, защото когато влизам в началната страница и кликвам "вход" ми се появява новото поле за вход. Каква е ползата да ми даваш линкове, трябва да си ги запаметя и всеки път да ги въвеждам? Питам как стигаш до тях.

Simple Smile ако ти излиза само потребителско име и парола, цъкни на вход, без да пишеш нищо и ще се отвори друг екран с минутите.

# 619
  • Варна
Не знам как и къде се отчитат публикациите, но абсолютно във всички подфоруми излизам като "регистриран" потребител, предвид това, че имам почти 8000 отчетени мнения до момента и още поне толкова, ако не и повече неотчетени (във подфоруми, в които до момента нищо не се отчиташе), как пък до сега бях "пристрастен"?! Rolling Eyes Да не говорим, че още си ми е жално за титлата "бг-мамма поет". Close

И лентичките ми не са разположени, както ги бях нагласила... много се дразня! Rolling Eyes

# 620
  • София
Labrador, Pipilota, моля за малко помощ.  Blush Инасталирах го Stylish-a, копнах в голямото поле текста на Лабрадор, но после какво натискам? Имам Save, Switch to Install и Отказ. Не сполучих с нито едно.

# 621
И защо като влизам, не мога да избирам за колко време да остана логната?
В прозорчето за логване натиснете ВХОД без да попълвате полетата за име и парола.

Мерси, близко до акъла е, че трябва да натиснеш вход, без да си въведеш идентификаторите. Поздравления за уникалната идея, досега в друг сайт не ми се е случвало и съответно очаквам съобщение "не сте въвели ...".
пп: омръзва ми да кликвам по два пъти, там където е ставало с веднъж, това много ме дразни и със сигурност не само мен.

# 622
  • Варненска клюкарка
Май ще трябва помощ от техниците...
Преди малко  по Скайп ми писа момиче, което не може да пише във форума- излизал и текст че можела да пише текст до 80 знака, но дори и един да напишела не можело да се публикува newsm78  Цъкала на "публикувай" но без резултат...Идеи?
Това е линка с профила и:

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=457299

# 623
  • София
Кликам на страничното поле с десен бутон, после на Stylebot. после на опции, Default Editing Mode Edit CSS и само шрифта ми се промени на ариал.

# 624
И лентичките ми не са разположени, както ги бях нагласила...
Ще бъде коригирано това. Вчера бе отбелязано и съм предала за подредбата на изображенията в подписите.

Цъкала на "публикувай" но без резултат..
За коя тема става въпрос?

# 625
  • София
Кликам на страничното поле с десен бутон, после на Stylebot. после на опции, Default Editing Mode Edit CSS и само шрифта ми се промени на ариал и удебелен.

# 626
  • София
като отворя "Отговори" или "Известия" имам около 30 теми над тях, как да ги махна?
Отваряте Нови отговори или Известия кликвате в квадратчето вдясно от бутона Спри следенето и натискате бутона Маркирай прочетено.
Ако желаете да маркирате определени теми само като прочетени - маркирате квадратчето до заглавието на избраните теми и тогава натискате Маркирай прочетено.
Ако не желаете повече да ги следите, натискате Спри следенето.

над тях, не в отговори и известия.
не знам дали става ясно от снимката  newsm78
Скрит текст:
май само при мен е така, друг не се оплаква, с мозила съм.

# 627
# 628
Mamma, видно е, че отговаряте избирателно.
Въпросът ми е - това е на принцип симпатии към определени потребители и въпроси? Или просто не може да отговорите на 90% от въпросите, които Ви се задават?
И ако е така, не би ли следвало да сложите достатъчно компетентен човек по новата визия (буламач) на сайта, който да успява да отговаря на въпросите?

# 629
  • Варненска клюкарка

Цъкала на "публикувай" но без резултат..
За коя тема става въпрос?

Пише в Романтични сериали- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=786817.msg28433361#msg28433361

Общи условия

Активация на акаунт