Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 330
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 795
  • КиТ

Пиши му на лични,аз съм с Хром и само там мога да помагам  Crazy

# 796
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
С Мозилка съм. Разкарала съм си отдавна всичко ненужно и съм си оставила същински форум.
При мен нещата изглеждат така - заглавна страница, списък с теми във форум, тема:

Благодаря на Лабрадор за центрирането. Направила съм си подобрен и по-събран вариант, който се доближава максимално до старата версия.
Кавичките ги разкарах още преди време, като се появиха, разкарала съм ги и сега. Доста спорих на времето с Мамма за тях, но тя си държеше да ги има, така че не се хабете да обяснявате колко е тъпо и натоварващо изображението присъствието им. Няма да ви обърнат внимание. Който е с Мозила да си добави следния филтър за да ги разкара:
cdn.bg-mamma.com/Themes/bgmamma/img/quote-bg.png

Излишно е да казвам, че не ме интересуват никакви групи. Peace

# 797
Това виждам аз:

# 798
  • Mediterraneo
Ау, тотален булшит! ТОТАЛЕН!
Сега отворих и попаднах в мелето...

# 799
Защо решихте, че някой изобщо има нужда от нова версия на бг-мама?  Crazy

# 800
  • КиТ

Щото онази много се товари и трябва да отговаря на нуждите на новите потребители  Money,а също така е вече много стара  Cry Joy

# 801
Нямаше сърчица и възможност за преизчисляване на количеството на продуктите в рецептите.

# 802
  • София
С Мозилка съм. Разкарала съм си отдавна всичко ненужно и съм си оставила същински форум.
При мен нещата изглеждат така - заглавна страница, списък с теми във форум, тема:

Благодаря на Лабрадор за центрирането. Направила съм си подобрен и по-събран вариант, който се доближава максимално до старата версия.
Кавичките ги разкарах още преди време, като се появиха, разкарала съм ги и сега. Доста спорих на времето с Мамма за тях, но тя си държеше да ги има, така че не се хабете да обяснявате колко е тъпо и натоварващо изображението присъствието им. Няма да ви обърнат внимание. Който е с Мозила да си добави следния филтър за да ги разкара:

Профи били казала как да направим по събрания вариант? Благодаря ти!

# 803

Справка: https://web.archive.org/web/20040216205304/http://www.bg-mamma.com/phorum/

Ей този дизайн се е задържал най-дълго според приятелката ми: https://web.archive.org/web/20050603234935/http://www.bg-mamma.com/, като предпоследния беше негово продължение. Simple Smile
Прииска ми се да си вляза пак там.
И мен. У дома.

# 804
Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 юни 2014, 19:27 от Sporty88

# 805
  • София
Е от някои снимки пък на мен ми се прииска новите Windows да изглеждат като XP. Най-хубавото беше, че можеше да му сложиш всякакви скинове при желание, а при Виста и 7 е по-трудно, а пък класическия скин хич не им отива. Simple Smile Но всичко тече и се променя. Може би най-добре щеше да бъде да се допитат до потребителите с анкета и пробни варианти на форумни теми. Peace

Стига бе, искаш си стария уиндоус Simple Smile Това не съм вярвала, че ще го прочета, но явно не е единично искане Simple Smile
Заповядай http://www.askvg.com/download-classic-windows-xp-themes-ported-to-windows-7/

# 806
  • Mediterraneo
И Спорти88 се регистрира вчера тъкмо за да ме убеждава в предимствата на новата версия... Мда, няма как да си вдигаме рейтинга...

# 807
  • КиТ
Ма моля те какво обръщаш внимание и декември месец имаше един субект  ooooh!

# 808
вероятно има и други оплакали се, но с поредния ъпгрейд мобилната версия си е направо неизползваема!!! В момента, в който почна да пиша отговор по тема, и ми се вижда само клавиатура и рекламен банер. Пиша напосоки, после редактирам след като пусна отговора. Полето за писане не се вижда изобщо!

# 809
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Скрит текст:

Профи били казала как да направим по събрания вариант? Благодаря ти!

Да. Единствената разлика е в последните редове на Лабрадор -
неговите са:
Цитат
.content {
    margin-right: 0px;
    position: relative;
}

}
моите са:
Цитат
.content {
    margin-left: 80px;
    margin-right: 120px;
    position: relative;
}

}
Преди това съм приложила два пъти ctrl- , а после съм си вдигнала текста да ми е четимо и приятно за окото.

Можете да променяте числата за пикселите така че да ги направите удобни за вашия монитор - например ляво 60 дясно 100. Пробвайте комбинация, която ви харесва на очите. Peace
В S-чето стилът се променя с десен бутон върху него и после Edit. Peace

Последна редакция: вт, 17 юни 2014, 21:53 от profi_1

Общи условия

Активация на акаунт