Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 124
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 885
Понеже нямам време да чета цялата тема

Опитайте да прочетете поне само първия пост. Там е обяснено подробно и с картинки.

# 886
  • Ямбол
Понеже нямам време да чета цялата тема, въпросът ми е - от къде да видя основните форуми( и съответните им подфоруми), щото единствено откривам теми, в които аз съм писала и такива, в които е писано най- скоро, но аз искам да вляза в конкретен форум- напр. кулинария или родителския, а не мога да намеря от къде?
Е, поне първото мнение да беше прочела. Но като нямаш време, ето извадено от първото мнение и поднесено наготово:

- НОВО! Страница с всички категории в сайта. От всяко място, на което се намирате, с един клик върху бутона за навигация, който се намира преди логото, ще може да отворите страницата със списък на всички категории.

...

# 887
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Виждам следния бъг, който преди го нямаше.
- Пост съдържащ в спойлер дълга колона от снимки;
- преглед на снимката в пълен размер в същия подпрозорец на браузъра;
- връщане обратно в темата
- и вместо в поста, от който съм отворила сложеното в спойлера, ме връща много постове напред, т.е. надолу в темата, зависи колко надолу в отвореното е била разположена снимката. Съответно за най-последните снимки направо ме праща в края на страницата.
Така се налага непрекъснато да се връщам да си търся поста, в който искам да разгледам снимките.
Меко казано е влудяващо. Най-добре беше, когато назад връщаше директно на мястото в отворения спойлер, от където съм тръгнала, но и просто поне да връща в поста със спойлера ще съм доволна.  Peace

# 888
Има ли някаква опция да се намали размера на полето за реклами в дясно?
Четенето само в ляво е твърде ненормално и натоварващо.
Съжалявам ако въпроса е задаван....но е тъпо за да използвам една страница да изчета 60 за да се информирам за функционалността й.

# 889
  • КиТ
Няма така възможност,нали трябва да се печелят пари за този сайт и да се поддържа Peace

# 890
Има ли някаква опция да се намали размера на полето за реклами в дясно?
Четенето само в ляво е твърде ненормално и натоварващо.
Съжалявам ако въпроса е задаван....но е тъпо за да използвам една страница да изчета 60 за да се информирам за функционалността й.
Прегледай само постовете на Лабрадор. Благодарение на него и на Профи, четенето на тема стана по-приятно за мен. Без нито една реклама. Peace

# 891
BirdsFlu , Лиляна, благодаря ви!

# 892
  • в сърцето на един мъж...
Докато се зарадвам, че известията работят, пак спряха и автоматично се отписва от темата. И да попитам - преди имаше нагоре, надолу, а сега дори и стрелка няма. Има ли начин за бърза навигация или не?

# 893
  • в морето до колене
За нагоре има стрелка, появява се долу в дясно под Спонсорирано, но след като скролнеш поне първия пост в някоя тема... Мамма го обясни в другата тема така - Стрелката е налична след преминаване на втори екран надолу.

Стрелка за надолу няма.

Мен ме "светнаха" потребителки преди време да си ползвам за навигация клавишите - END и HOME от клавиатурата.  Peace

# 894
За да го спомена, определено го няма при мен. Не втори, не трети екран. Никакъв. Ами ще си карам с клавишите явно Tired Много функционална страница...

# 895
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Geia , нямаш стрелкичка защото тя е нахакана в дясната шарена колона, дето повечето я разкарахме. Wink

# 896
Има ли шанс да си оправите наслагването на темата и х нови (отговора), така че да не се отваря 1 страница на темата, когато кликаш върху новите отговори. Още някой беше писал за това, но не видях отговор, а при мен в момента полето на заглавието на темата стига до първата чертичка на "н"-то от нови и всяко кликване леко вляво ме праща на първото мнение. Най-малкото е дразнещо.

# 897
Профи, тя явно е в предните, щото аз колоната съм я разкарала още от преди това. Сега не съм пипала нищо. Ясно де, благодаря за инфото Peace

# 898
Ужас ...такова скролване на никой сайт не съм правила. Не повече от 2 мнения на екран, а ако сте малко по питателно/писателни остава и само по половин. Какъв е смисъла някой да ми обясни? Ама като за 1-ви клас.

И това след като съм разкарала гадната дясна колона и съм разпънала екрана.

# 899
  • Куциндрел
Защо лентата в ляво с рекламите в дадена тема не се измсети в дясно? Така по-малко ще се дразни окото.

Общи условия

Активация на акаунт