Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 124
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 870
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
И преди беше така. Или е правена от неграмотник програмата, или не работи постоянно. Аз честичко правя грешки от типа разместване на букви в дума (от бързане да набирам) и колкото пъти съм пускала проверка, толкова пъти е отчитала, че всичко е наред, а имам поне по няколко такива грешки. Затова си чета постовете, преди да публикувам, особено дългите.

И аз много размествам букви при набирането Simple Smile

# 871
  • Galaxy 13197853088
Не ползвате ли проверката във браузера?
Фокса си има за българските думички ...

# 872
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Labrador, аз съм със Сафари, а съм и "слаба ракия" технически ... Даже не знам къде се намира това, за което пишеш ..., ако го имам изобщо ...

# 873
  • Пловдив
Навигацията е отвратителна. Преди като отида на тема в някой подфорум и отдолу ми излизаше името на подфорума и ако искам да прегледам и други тема там, просто кликах и отивах.....Сега егати размотаването. Като съм в темата: "Къде в Пловдив" и искам да остана в: "На пазар".....е как да стигна до там......

# 874
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не ползвате ли проверката във браузера?
Фокса си има за българските думички ...
Не. Ползвам проверката "Джой". Досега нищо не е успяло да ме убеди, че има по-ефективна от нея Laughing.

# 875
Навигацията е отвратителна. Преди като отида на тема в някой подфорум и отдолу ми излизаше името на подфорума и ако искам да прегледам и други тема там, просто кликах и отивах.....Сега егати размотаването. Като съм в темата: "Къде в Пловдив" и искам да остана в: "На пазар".....е как да стигна до там......

Най-долу в ляво имаш "Още от Правила (примерно)"

# 876
  • Galaxy 13197853088
...
Не. Ползвам проверката "Джой". Досега нищо не е успяло да ме убеди, че има по-ефективна от нея Laughing.
Peace

Labrador, аз съм със Сафари, а съм и "слаба ракия" технически ... Даже не знам къде се намира това, за което пишеш ..., ако го имам изобщо ...
Нямам идея за сафарито как се настройва проверката на правописа ...

# 877
  • Пловдив

Най-долу в ляво имаш "Още от Правила (примерно)"

Благодаря.   bouquet

# 878
  • София
Моите групи има възможност да са видими или невидими.
ако ги направя невидими са такива за останалите или и за мен?

много шарения като се влезе в някой подфорум, то сърца и подобни, чак ми се губи заглавието на темата.  Rolling Eyes

# 879
  • Варна
Кой ги измисли тези сърца, ще падна, все едно сме в тийн форум. Да беше поне вдигнат палец или нещо подобно, а то... Добре поне, че не изглеждат така  Two Hearts

# 880
  • КиТ
Моите групи има възможност да са видими или невидими.
ако ги направя невидими са такива за останалите или и за мен?

Невидими за другите са,но ти си ги виждаш  Peace Hug

# 881
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Кой ги измисли тези сърца, ще падна, все едно сме в тийн форум. Да беше поне вдигнат палец или нещо подобно, а то... Добре поне, че не изглеждат така  Two Hearts
Тихо, не давай идеи Mr. Green

# 882
Аз харесвам нововъведението с групите и ми харесва да са ми под ръка, но пък имам обратния проблем - не всички групи, в които пиша са отразени в "Моите групи" , дори и да дам "Още" излизат , но не всички
Все още продължава местенето на теми, като при преместването членството не става автоматично. Възможно е и част от темите да са били преместени след присъединяването на членовете.

не мога да намеря една от темите, в които пишех преди, тя беше в Общ отчетен, който сега не виждам.
Общ отчетен за бебето и детето го няма от две седмици - от създаването на новите форуми. Темите са преместени съответно в Бебета, Живеещи в чужбина и т.н. Ако сте писали в темата, то тя ще излезе в списъка с нови отговори. Може и лесно да видите темите, в които сте писали в собствените си публикации - там името на темата, както и името на форума са директни линкове.

# 883
  • Ямбол
Благодаря за бутончето "Публикувай", вече си е на обичайното място.

# 884
Понеже нямам време да чета цялата тема, въпросът ми е - от къде да видя основните форуми( и съответните им подфоруми), щото единствено откривам теми, в които аз съм писала и такива, в които е писано най- скоро, но аз искам да вляза в конкретен форум- напр. кулинария или родителския, а не мога да намеря от къде?

Общи условия

Активация на акаунт