Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 081
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 930
  • КиТ
Темата е пусната за бъгове и някви малки настройки,не за такива мрънкащи личности  Peace То може и до 100 страница така да си пишем,ама полза НЯМА  Peace

# 931
  • София
При мобилната версия от известно време трябва да скролвам до последното мнение. Винаги ме праща в началото на страницата, но нали като оправят тук, ще оправят и там.....и си чакам. Иначе не мога да публикувам отговори от мобилната версия, защото в полето за отговор ми стои реклама и не виждам изобщо какво пиша.  Whistling Само си чета от там.

Това, че не прехвърля на първото непрочетено мнение е от днес. Поне сега го забелязах. Преди поне при мен не се е случвало. Писах в другата тема за проблема.

# 932
Аз мисля, че няма проблем да се  обясни едно нещо няколко пъти, да се попита повторно, някой път да се потрети. Самата аз съм разсеяна и освен това трудно превключвам, но освен да се чувстват обидени, не е лошо и всички стотици потребители, попитали само в последните няколко часа за пустата решетка, да се замислят дали не обиждат по този начин, но и фрустрират останалите, които са си направили труда да изготвят инструкциите и тези, които са ги прочели.
За някои въпроси не е нужно да четеш цялата тема, та те присъстват на всяка страница  Tired безумно е.

Мисля, че всичко ще премине до няколко дни, все пак.

# 933
  • В Космоса
chockolina, благодаря за разяснението. Никога не съм гледала рангове, брой мнения и подобни, но има известна логика, макар, че гаранция никога няма. Peace

# 934
  • вятър в маслините, вятър над хребета
BirdsFlu, имам правото да изказвам мнението си колкото често желая. Всъщност като се замисля, имам правото да изказвам и мнение за грубото и неприятно отношение на верните потребители, но освен това имам и възпитанието да не го правя. Особено по начина, по който го правят те за опонентите си.

А понеже ти също обичайно се проявяваш като интелигентен потребител, вярвам, че идеално си разбрала за какво мълчание говорех. Но ти напираше да ме ръфнеш за друго и с точки и многоточия извъртя смисъла на изказването ми така, че да си подложиш на изблика. Изблик, който идеално илюстрира за кое точно отношение говоря. Пореден, между другото. Бих казала, че е жалко, ако не осъзнаваш поведението си и не можеш да се погледнеш отстрани Peace.

# 935
А и да вметна само, за обидчивите, че епитети като "тази манджа с грозде, тюрлюгювеч, това изчадие тук", вероятно са забавна хумореска, но на мен са ми противни и също обидни, но както кажете  Grinning

Мисля, че форумът понесе много повече обиди от колкото градивна критика за последните месеци.
И когато ти кажат - ами прочети, не е обида.

# 936
  • София
Здравейте Mamma,  не пиша, но редовно чета форума и като читател мога да ви кажа, че търсенето и четенето в него при новата версия е много уморително. Не знам защо не се направят промени поне в цветовото оформление. Например тези набиващи се в очите тъмносини правоъгълници "включи се", само като ги видя правя аналогията с "извини се, бе"( това на шега, но е много дразнещо).  LaughingМоже да се смекчат цветовете, да се даде блед фон, сив или син, изобщо да се намали шаренийката. Сега докато се търси из многобройните групи и подгрупи отвсякъде те блъскат цветове, геометрични форми и фигурки. Моля,  не се обиждайте, но мисля, че потребителите на форума отдавна са надраснали тези неща и раздвижеността в новата визия трябва да бъде с мярка, иначе се превръща в кич.
Между другото, съвсем по функционални въпроси - написах това мнение, но не ми даде да го публикувам, защото не съм била член на групата, наложи се да стана такъв. Нали имаше отговор, че може да се публикува, независимо дали си член на група или за нещо не съм разбрала?

# 937
Темата е пусната за бъгове и някви малки настройки,не за такива мрънкащи личности  Peace То може и до 100 страница така да си пишем,ама полза НЯМА  Peace

Есествено, че е пусната за това.
А дори и на тези неща не обръщат внимание.

Има си хора, които срещу заплащане тестват.
Ама БГ мама е твърде горда, че да си плати за нещо....и трябва да се гаври с потребителите си, като ги използва и за безплатни тестове. Що пък не...
Те нали си печелят от отвратителните реклами...

В мобилната версия не мога да публикувам мнение. Докога???

# 938
Изблик, който идеално илюстрира за кое точно отношение говоря. Пореден, между другото. Бих казала, че е жалко, ако не осъзнаваш поведението си и не можеш да се погледнеш отстрани Peace.

Моите изблици в тази и подобни теми са предимно от смях, защото не мога да си представя що за мазохист трябва да е човек, за да си причинява всичко, описано в темата (не визирам конкретно теб!) - дезориентация, болки в очите, изкривяване на врата, схващане на гръбнака, завиване на свят, прилошаване от цветовете, облепване на монитора с картонче и т.н.  Joy
Не бих стояла нито минута на подобно място, особено пък ако в добавка се чувствам заобиколена от ъъъъъ, недобронамерени хора, и се чувствам по дискриминирана по някакъв признак от администраторите и модераторите.

Никого не "ръфам", само репликирах явно абсурдно изказване, а ти не се сдържа да не изредиш куп епитети  Joy

А и да вметна само, за обидчивите, че епитети като "тази манджа с грозде, тюрлюгювеч, това изчадие тук", вероятно са забавна хумореска, но на мен са ми противни и също обидни, но както кажете  Grinning

Мисля, че форумът понесе много повече обиди от колкото градивна критика за последните месеци.

Peace Peace Peace

# 939

Има си хора, които срещу заплащане тестват.
Ама БГ мама е твърде горда, че да си плати за нещо....и трябва да се гаври с потребителите си, като ги използва и за безплатни тестове. Що пък не...
Те нали си печелят
На мен ми прилича повече на "на брашното евтин на триците скъп", ама все тая всъщност.
Крайният продукт може и да носи повече печалби (дано), но въпреки това не е направен, за да улесни мен като потребител и да ме привлече да прекарам повече време тук. Така като гледам, не съм съвсем изключение.

# 940
  • София
Че тя е вдясно Rolling Eyes Къде вляво виждате реклами?
Ох, мое дясно, на монитора - ляво. Crazy
Тъй де, да се смени лентата да се обърне от другата страна.  Crazy
Защото това е целта, да те дразни, не да не я забелязваш. Mr. Green

# 941
А и да вметна само, за обидчивите, че епитети като "тази манджа с грозде, тюрлюгювеч, това изчадие тук", вероятно са забавна хумореска, но на мен са ми противни и също обидни, но както кажете  Grinning

Единственото, което мога да направя в момента е това:

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Хиляди градивни мнения и при предишните злополучни опити (направо сме си като опитни мишки), а и сега не са взети предвид и няма да бъдат. За какви обиди говориш всъщност????? Няма такава мазаница. И я пробват и тестват в реално време върху потребителите си, вместо да си платят и да го направят както го правят нормалните фирми.

# 942
Извинявам се на обидените от "манджата с грозде", но новата визия е точно това. Манджа с грозде.

Чудесно е, че на няколко единични бройки им харесва, но на всички останали много потребители в темата - не. Да не говорим, че оформлението не е издържано графично - шрифтове, контраст и цветове натоварват окото, бутончетата са като кръпки (старите бутончета имаха сенки - или поне на моя екран изглеждаха по-светли в горната част и по-тъмни в долната - бяха някак по-приятни за окото), това изместване на полето за четене и писане вляво е меко казано отвратително ... Като намеря нещо положително, ще го спомена.

Аз определено не бих ползвала услугите на тези, които са направили новата визия, ако ми трябва оформление на сайт. Много основни правила в графичния дизайн са меко казано нарушени, естетиката липсва напълно.

# 943
Да не говорим, че оформлението не е издържано графично - шрифтове, контраст и цветове натоварват окото, бутончетата са като кръпки (старите бутончета имаха сенки - или поне на моя екран изглеждаха по-светли в горната част и по-тъмни в долната - бяха някак по-приятни за окото), това изместване на полето за четене и писане вляво е меко казано отвратително ... Като намеря нещо положително, ще го спомена.

Аз определено не бих ползвала услугите на тези, които са направили новата визия, ако ми трябва оформление на сайт. Много основни правила в графичния дизайн са меко казано нарушени, естетиката липсва напълно.

Да, и аз това повтарям ли, повтарям, обаче Мамма каза, че при разработката на цветовете били пробвали 4  различни монитора и всичко било прекрасно при тях. Затова нямали намерение да променят цветовете и контраста. Само нашите монитори не са в ред, трябва да си купим специални като техните.

# 944
  • Tам през Атлантическия океан
Da , разбирам че вече няма опция стара версия  Rolling Eyes ?

Не мога да намеря и падащото меню от преди, ми  Ок .

Ок , нека хората пишат аз  само ще се имформирам  Wink Whistling
Имфорнационна платформа  Mr. Green наЛ тъй  Mr. Green
Ако не намеря нещо има гугъл , ко пък   Peace

п.п. нямаше ме няколко дена  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт