Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 48 775
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
Тествах четене на форума на по-голям екран от този, който обичайно използвам. Изместването в ляво не е толкова уморително и набиващо се на очи. Мислех си, че има някакво автоматично преоразмеряване според екрана на потребителя, но явно не е така.
Бих предложила екипът по промените да ползва форума непрестанно за поне седмица на малък лаптоп (напр. HP mini) и едва тогава да прецени дали оплакванията относно това ляво изместване са основателни..

# 1 126
  • Costa Rica
Човече, досега стана ясно следното:

- всеки средноинтелигентен потребител трябва спешно да се образова в IT сферата, за да се научи как да ползва форума без да има нужда от Диазепам;

- според теб трябва да се закупи нов комп специално с цел ползване на форума без да има нужда от Диазепам;

Емиииии... не е ли по-евтино да такова таковата на форума и да си спести главоболието, м?

Не знам колко пъти се спомена - лявото изместване е умишлено с цел подсъзнателно зомбиране с реклама. Няма да го оправят.

# 1 127
Трябва ли да изчета цялата тема, за да разбера как мога да виждам форума нормално? (Без например подписите и аватарите да са ми навряни някъде в ляво извън екрата.)

# 1 128
  • София
Трябва ли да изчета цялата тема, за да разбера как мога да виждам форума нормално? (Без например подписите и аватарите да са ми навряни някъде в ляво извън екрата.)

Самият сайт не предлага възможност за връщане на стария изглед.
Назад в темата имаше разни идеи как с адблок и някои допълнителни настройки на браузъра да центрираш полето за отговори и да изчистиш рекламите. Но който е  пишман хакер  с подобни опити може да си скрие един куп функционалности.

В началото промяната ми се строи като голяма драма, сега вече се адаптирам. Не е краят на света, нито пък на форума, дай си време. Въпрос на навик е. Основното поле във facebook например също е разположено вляво, но го забелязах едва когато умишлено направих сравнение с форума.   Може би някои от нововъведенията в сайта дори ще ти допаднат.

# 1 129
Аз си центрирах полето и си скрих рекламите по описания в темата начин и сега ми е много спокойно и приятно да съм във форума, иначе просто не се търпи!

# 1 130
Имам адблок. Не виждам реклами. Ще видя как може да се центрира...
Всъщност се появяват някои реклами на Нивеа...

Последна редакция: сб, 28 юни 2014, 15:31 от celika

# 1 131
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Интересно ми е как има хора, на които не винаги им се разтегля лентата с "интересности", а аз съм от прокълнатите винаги да става така и на всичкото отгоре периодът на задържане да се увеличава. Освободете ме от черната магия, моляяяяяяяяяяяяя #Cussing out

# 1 132
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Интересно ми е как има хора, на които не винаги им се разтегля лентата с "интересности", а аз съм от прокълнатите винаги да става така и на всичкото отгоре периодът на задържане да се увеличава. Освободете ме от черната магия, моляяяяяяяяяяяяя #Cussing out

Ами разкарай я тая лента! Някъде между 30-та и 50-та страници на тази тема се намират кратки указания как да направиш нещата да изглеждат така:

По-центрирано и по-изчистено от това едва ли ти е нужно. Peace

# 1 133
  • в морето до колене

Не съм казала, че нищо не ми се "превърта".
Списъкът със следени теми също се върти, когато преминавам към него от бутона в горната лента. Но той се превърта някак отдолу нагоре. За разлика от случаите, когато се превърта И списъкът с препоръчаните теми. Но тогава се превърта отгоре надолу...
Мисля, че не се превърта само, когато отивам в нови отговори. Вероятно защото там списъкът не е толкова дълъг, както в следените теми.

И досега не съм успяла да изведа някакъв алгоритъм кога се случва едният вид превъртане и кога другият.  newsm78
Но пък "периодът на задържане" като че ли е еднакъв при мен. Не съм забелязала да става някога по-бавно, а друг път по-бързо.
Но все пак е дяволска работа, че на различни потребители им се "случват" различни неща при преминаване от едно място на друго из форума. И има нужда дивите лопери да обърнат по-сериозно внимание.

# 1 134
Безумно ми се струва да цъкам не знам колко пъти, за да намеря как да си оправя омазаната бгмама.

Последна редакция: сб, 28 юни 2014, 19:15 от celika

# 1 135
  • София
на мен ми е безумно да цъкам ли, цъкам! Цъкам поне два пъти повече за едно и също нещо.

# 1 136
Нищо не цъкам аз. Чета само темите, в които съм писала или съм включила известяванията. Даже не знам каква е тази лента с интересности, за която Джой говори.
 Сега видях, че съм включена в група "Автомобили", при положение че никога не съм се разписвала в подобни теми. Проверих и се оказа, че там е пратена една от темите за волейболните национали, в която съм писала. Ако модераторите преценят, биха могли да я преместят.

# 1 137
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мяч, струва ми се адски невероятно при всеки форумът да изглежда различно, но слушайки теб, така излиза. Понеже на мен не ми се появява ни отгоре, ни отдолу, просто винаги (абсолютно винаги) преди да ми зареди списъкът с нови отговори, се показва списък на темите, които се въртят във въпросната лента, с двойно по-голям шрифт от този на темите в "Нови отговори". Задържа се така някое време, после примигва и се зарежда списъкът с моите теми.
Ето така изглежда

Видно е, че се задържа достатъчно дълго, за да сваря да му направя скрийн.

# 1 138
  • в сърцето на един мъж...
И при мен се появаява в същия вид.

# 1 139
  • в морето до колене
И при мен се появява в същия вид, но:
- първо не за толкова дълго, а само за секунди - едва успявам да мерна едно-две заглавия на теми;
- второ не винаги, а едва в 20-25% от случаите...

Което е очевидно по-различно от случващото се на вас.
И съответно двойно по-озадачаващо за мен.

Общи условия

Активация на акаунт