Защо жена ми не иска да правим секс?

• 120 433
  • 592
  •   1
Отговори
# 285
justaman2021, ти си влюбен мъж, който иска да промени жена си.
Хем, в семейството и жените асексуални, сега и изнасилване.
Вярно, че изнасилването е най-гадното посегателство върху жена, но.
Всичко, което си разбрал, си го разбрал след брака си. Лично за мен е като да се преструваш да вържеш някой, а после да го малтретираш психически, че и с лишения физически. А ти угаждаш и се чувстваш виновен, заради липсите си и в същото време нейните травми.
Ако държите един на друг, по точно тя на теб..Терапия с психплог, а по-късно със сексолог.
След няколко години иначе те виждам, с любовница в добрия случай... Но ще е мазало, когато търпението се изчерпа.

# 286
Не виждам поантата да мрънка от фригидната си мързелива жена, с която нямат деца, пък да си хване любовница, продължавайки да издържа фригидната мързелива жена, с която нямат деца. Може просто да се разведе. Не е като да ги държат някакви особено здрави спойки.

# 287
Явно и при влюбените мъже се случва онова, което задържа много жени в нещастен брак.
При него все още е любов, чест, дълг и най-вече надежда..за промяна.

# 288
Всичко, което си разбрал, си го разбрал след брака си. Лично за мен е като да се преструваш да вържеш някой, а после да го малтретираш психически, че и с лишения физически. А ти угаждаш и се чувстваш виновен, заради липсите си и в същото време нейните травми.
Ако държите един на друг, по точно тя на теб..Терапия с психплог, а по-късно със сексолог.
След няколко години иначе те виждам, с любовница в добрия случай... Но ще е мазало, когато търпението се изчерпа.

Здравей "Рози и Бодли"

Благодаря за отделеното за мен внимание. От ден на ден се чувствам все по-смачкан. А съм оптимист до смърт, не спирам да търся решения. А тя се сърди като малко дете, разговора става все по-труден. Получавам обвинения, че не правя достатъчно и времето си върви. Аз няма да спра да се боря пък колкото изкарам на тоя свят, ако ще се пада, то нека да е в битка, няма да седна да лежа вкъщи. Как да стане това да има бебе със секс веднъж на три месеца, лятото и зимата ги изключвам заради нея. Не й харесва периферията на БГ където живеем, добре. Не спирам да търся работа, ходя по интервюта скришно от хората в настоящата ми работа. И да, получава ми се. В последно време средно по две места на месец ме приемат. Макар и в криза. Но не приемах заради заплащането, не ми се вижда редно да загубя близо 50% от настоящето, тогава съвсем ще го закъсаме. Някой беше споменал в коментарите да фалирам умишлено, о даа. Тя искаше да напусна работа и тогава да го мислим. Отказах, като глава на семейство такава стъпка ми се вижда зле. Аз поне за храна и консумативи пари трябва да изкарвам. Много лесно мога да приключа с нея, но до последно се опитвам да спечеля каузата, общата кауза. Вече спим в отделни стаи, това негативно отношение към всичко ме изцежда, състарява ме. Имаше възможност да почне работа във фирмата където работя аз. Сигурна и стабилна фирма. Заплащането е приблизително два пъти над средната заплата за региона. Работа в офис, това й харесва. Искаше се малко да усъвършенства офис програмите - нищо, желание нула.
Сега бутам с всички сили да търся работа зад океана, там поне познавам малко от малко положението. С малко повече усилие и дисциплина, на 50 години като станем и можем да се "пенсионираме", и после колкото дал Господ. Като багер копая, дълбая и дърпам напред. Желание от нея нулево, нака аз да го измисля. Плана ми е прост, обичам простите неща, те са работещи. Да има детенце, да се напънем, аз ще се напъна двойно, всичко искам да препиша на негово име, да го ускоря нагоре, да му споделя опита си, да правим бели заедно - даже аз ще го уча, и аз мога да заминавам еднопосочно. Не планирам да живея много дълго. Самия разговор е труден с нея, веднага са емоции и сърдене, мръщене. А не беше така преди сватбата. До 35 при родителите, заведения, забавления. И аз ликвидирах тоя лесен неин живот с повече отговорности и планове. Сега чакаме идеалната среда, жилище, работа, пари, да се успокои тя и тогава секса може да тръгне. И да, обичам я. И все още съм оптимист, подхождам с желание към всичко, което правя, с усмивка. Пък каквото стане. Нека да продължава да ме обвинява, че заради мен не се получава бебето, тежко е, тотатално тежко за мъж да му вменяват за мъжко безсилие. Знам, че не се харесва като тегло, но и тук нищо не се прави. Аз също не съм Аполон, но системно леки тренировки, ппоне 4 пъти седмично и нещата се получават. Взех елементарните фитнес уреди вкъщи, да е близко и удобно. 1/2 от квартирата я направих на фитнес.
Бъдете здрави и се обичайте !

# 289
Пич, не ти дочетох целия пост, ама ти мернах и историята от сподели-то. Един въпрос към тебе ми идва на акъла- да те питам ти жена ли си си взел или си осиновил едно капризно дете, което се тръшка за всяко нещо и очаква да му се угажда без да дава нищо?
Значи тя не работи, за домакинстването разбрах, че и там се раздаваш, тепърва на 40 ще открива себе си без дори едно дете да е отгледала за това време. Какво прави по цял ден -лежи, гледа сериали, ходи по молове и кафета с приятелки? Също от историята ти в сподели-то разбрах, че очаква от тебе да я кандардисваш по 30-40 пъти да ти пусне.... Пич, сори че ти го казвам, ама си пълен мухльо, чехльо и слуга на невероятна примадона. И никога няма да бъдеш нещо по-различно с нея. Хайде да не те нареждам повече, но да търпиш всичко това е много ненормално....

# 290
  • София
Тц, взел си е жена, и я е превърнал в разглезено келеме. И търси начини да продължи да я лигави. Такива оправия нямат и никога не се научават.

# 291
  • София
Последно-зад океана или къща отвъд града ще търсите, че нещо май-май?….

# 292
justaman2021
Чета те и си мисля..Ти не търсиш решение, а изливаш негативното, което ти се е струпало и трупа.
Аз не виждам решение във вашия брак. Ще трупаш негативи, ще пишеш анонимно из форуми..накрая или ще си намериш любовница, или ще се разведете, а ти ще си натрупал гняв към все що е жена.

При вас няма пратньорство, любов и страст! Спите в различни стаи,  сега, когато сте младоженци без деца и би трябвало да се забавлявате и радвате един на друг.

Този стремеж да угаждаш, компромисите винаги да са от теб..води до там, другата страна да те приеме за даденост, да спре да се старае, че даже и да те уважава. (много жени в брак също залитат в тази посока).  Продължавай да се въртиш на пръсти около нея и резултата ще е същия, че и по-зле!

Съвет..Спри! Спри да я забелязваш, започни да закъсняваш вечер, мълчи..и наблюдавай реакциите и!  

Но от споделеното от теб..Не виждам как бихте били щастливи трайно заедно! Никакъв живец и емоция няма в постовете ти.

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 20:24 от Рози и Бодли

# 293
Последно-зад океана или къща отвъд града ще търсите, че нещо май-май?….

Утешителка си търси във форума, май-май...

# 294
  • USA
...зад океана на 50 г не се пенсионираш...

# 295
  • Пловдив
Аз да питам автора - приятелю, тя каквато ще да е, ти като не я харесваш защо стоиш с нея?

# 296
Авторе, няма как да се пребориш и да влееш живот в бездушна кукла. Точно на такава ми прилича жена ти. Без емоции, страст, желание нещо да постигне в тоя живот, без чувства към теб самият. Куче да си вземеш, повече емоции ще ти създаде.

# 297
Ииии въпросът за 100 хил. еееее Какво й обичаш на тая жена? или си се хванал като удавник за сламка и дълбаеш, и дълбаеш там, където явно няма любов, поне от нейна страна по описаното..

# 298

Здравей "Рози и Бодли"

Благодаря за отделеното за мен внимание. От ден на ден се чувствам все по-смачкан. А съм оптимист до смърт, не спирам да търся решения. А тя се сърди като малко дете, разговора става все по-труден. Получавам обвинения, че не правя достатъчно и времето си върви. Аз няма да спра да се боря пък колкото изкарам на тоя свят, ако ще се пада, то нека да е в битка, няма да седна да лежа вкъщи. Как да стане това да има бебе със секс веднъж на три месеца, лятото и зимата ги изключвам заради нея. Не й харесва периферията на БГ където живеем, добре. Не спирам да търся работа, ходя по интервюта скришно от хората в настоящата ми работа. И да, получава ми се. В последно време средно по две места на месец ме приемат. Макар и в криза. Но не приемах заради заплащането, не ми се вижда редно да загубя близо 50% от настоящето, тогава съвсем ще го закъсаме. Някой беше споменал в коментарите да фалирам умишлено, о даа. Тя искаше да напусна работа и тогава да го мислим. Отказах, като глава на семейство такава стъпка ми се вижда зле. Аз поне за храна и консумативи пари трябва да изкарвам. Много лесно мога да приключа с нея, но до последно се опитвам да спечеля каузата, общата кауза. Вече спим в отделни стаи, това негативно отношение към всичко ме изцежда, състарява ме. Имаше възможност да почне работа във фирмата където работя аз. Сигурна и стабилна фирма. Заплащането е приблизително два пъти над средната заплата за региона. Работа в офис, това й харесва. Искаше се малко да усъвършенства офис програмите - нищо, желание нула.
Сега бутам с всички сили да търся работа зад океана, там поне познавам малко от малко положението. С малко повече усилие и дисциплина, на 50 години като станем и можем да се "пенсионираме", и после колкото дал Господ. Като багер копая, дълбая и дърпам напред. Желание от нея нулево, нака аз да го измисля. Плана ми е прост, обичам простите неща, те са работещи. Да има детенце, да се напънем, аз ще се напъна двойно, всичко искам да препиша на негово име, да го ускоря нагоре, да му споделя опита си, да правим бели заедно - даже аз ще го уча, и аз мога да заминавам еднопосочно. Не планирам да живея много дълго. Самия разговор е труден с нея, веднага са емоции и сърдене, мръщене. А не беше така преди сватбата. До 35 при родителите, заведения, забавления. И аз ликвидирах тоя лесен неин живот с повече отговорности и планове. Сега чакаме идеалната среда, жилище, работа, пари, да се успокои тя и тогава секса може да тръгне. И да, обичам я. И все още съм оптимист, подхождам с желание към всичко, което правя, с усмивка. Пък каквото стане. Нека да продължава да ме обвинява, че заради мен не се получава бебето, тежко е, тотатално тежко за мъж да му вменяват за мъжко безсилие. Знам, че не се харесва като тегло, но и тук нищо не се прави. Аз също не съм Аполон, но системно леки тренировки, ппоне 4 пъти седмично и нещата се получават. Взех елементарните фитнес уреди вкъщи, да е близко и удобно. 1/2 от квартирата я направих на фитнес.
Бъдете здрави и се обичайте !

Малко опит - зад граница но само сам . Хич  ама  ИЧ !!! не си мисли че ше ти стане по леко тя пак щ е ндоволна , ти пак няма да носиш " достатъчно " вземи я разкарай да и  " хване дупето паяджина "  да се наложи да мисли за своя ЛЯБ . Според мен и моя опит няма да има промяна така

# 299
Абе търси друга бе, от тая нищо не става.

Общи условия

Активация на акаунт