Защо жена ми не иска да правим секс?

• 120 398
  • 592
  •   1
Отговори
# 345
И кво сега, излезе смотан човека, значи правилно написах да удря по масата и от тук нататък тя да му поднася ракийката и салатката ...

# 346
  • волно калдъръмче
Един път даже почнахме и тя се разплака по средата на акта, защото не искала, ама за да ми угоди на мен ... ей, "по-голям кеф" за един мъж от партньорката му да плаче докато правят секс - ня-ма. Казвам го с ирония, да не помисли някой, че ме кефи.

И така, докато ти мислиш за кефа си и иронизираш, жена ти страда. Ако и по други параграфи прилагаш тази формула, жива мога да я оплача тази жена.

Да, не си насилник в истинския смисъл, не пиеш и не биеш. Нямам идея що за човек си, но прочитайки тези редове, се отказах да те разбирам.

# 347
  • Далечният изток
И кво сега, излезе смотан човека, значи правилно написах да удря по масата и от тук нататък тя да му поднася ракийката и салатката ...
Ако това разбираш под мъжественост, добре. Кога и къде видя във форума или в живота ти, това поведение да се харесва на някоя жена?!

# 348
  • София
Ами то всъщност се харесва... или поне толерира, а на такъв жената няма да посмее да откаже секс. Но не е нужно да е такъв. А просто да не е другата крайност.

# 349
  • Далечният изток
Ами то излезе, че съществуват само черно и бяло - или си мухльо, или блъскаш по масата, пиеш и биеш. А всъщност има и други цветове, не е нужно да е толкова крайно... Не знам, мъжете така ли ги виждат нещата - ако не блъсна по масата, какъв мъж съм тогава...

# 350
на такъв жената няма да посмее да откаже секс
Това си е изнасилване. Казвам в случай, че някой шебек не знае.

За увереността - ако жена не иска да прави секс с някого, няма значение колко е уверен и как я предразполага. Цунки-гунки на юруш за 5 мин, колкото да не е направо да ù вдигне краката, не е достатъчно - това не е мъж да го пипнеш за пакета и веднага да запали.

# 351
Ама между това да е смотан и неуверен и това да блъска по масата има толкова много балансирани отношения. Иначе и аз мисля, че автора звучи прекалено отчаян. Ми като не иска, не иска, остави я, не си проси, не се моли за внимание, имай малко себеуважение.  Замисли се какъв е реалния проблем, говорете си. Това "уморен/а съм, спи ми се" може да важи понякога, но постоянно чак толкова никой не е уморен.. има си някаква причина за подобни измъквания ако са постоянни. Ама това само с комуникация и чуваемост се оправя.

# 352
  • София
Ама, чакайте сега, смотан, вика. Смотан. Начи, авторът НЕ е важно как на вас ви се струва, защото вие го гледате през призмата на нов, непознат човек, нали така, че и очаквате Вас да впечатли.

Смотан, казва.

А като се ожени преди 10 години и преди 5 като направи детето не бил смотан, да? После изведнъж станал смотан, да? Да?

Недейте принизява нивото толкова, моля ви се. Мислете малко - или в мащаб или в конкретен детайл, какъвто нямаме.

Добре, давам ви пример: Пешо Сумиста се прибира вече, в пернишката панелка, трясва с юмрук по масата и вика:
Катюшооооооо, донеси ракията и салата, ма!
А, мерси. Седни де, седни и ти бе, ух, лелел, как ше ти нашибам дупето само да пийна 200 грама още.

И после секс. И катюша и пешо са доволни.

Те не са смотани. Пешо Сумиста не пере, Пешо само е*е. Ама го прави със замаха. Е, понякога нацелва лицето на Катюша, само когато е ядосен, ама.....иначе не е смотан Simple Smile

# 353
  • France
Не виждам нищо чак толкова странно или скандално. Хората се разлюбват. Няма нещо, което толкова да вреди на една връзка, колкото времето. То вижда сметката на всички и всичко.

# 354
  • София
Много мъже в такава ситуация подхождат с нагласата "какво мога да направя за нея за да ми пусне", вместо "какво мога да направя за да стана по-желан от нея". Първото е като някаква размяна - екстри срещу секс, второто всъщност показва разбиране, че жената също изпитва сексуално желание, и то трябва да бъде събудено, не закупено.

Ми смотан е, Роланде, смотан е. Не бил хубав, не бил интересен, едно чувство за хумор имал, и се отказал от него, щото дразнел жената. Като кученце й се умилква и се моли да му се навие. Какъв е според теб? Не знам на мъжете как ви изглежда такова поведение, ама аз като жена, не го намирам за никак възбуждащо.

# 355
  • София
Е, искам да кажа, че ние не знаем хубав ли не е ли, но едва ли е бил по-различен като се залюбили, нали?

Смотаните не ги ли обичат? Не вие, разбира се, разни други, смотани, да речем, жени обичат смотани мъже. Е, ако приемем, че е бил смотан пред 10 години, но привлекателен и секси за жена си, защо тогава сега тя не прави секс с него? Ахааа, по-смотан е станал. Може. Ако му е стъпила (той й е позволил да му стъпи) на врата? Знам ли. Затова да му дадем думата, вместо да го обиждаме само....

# 356
  • София
Това не са обиди. Може да го потупваме по рамото за успокоение, или да му кажем истината в очите, такава каквото я виждаме, пък той да реши какво да прави с нея. То си е за него.

А дали е бил такъв като го е взела, променил се е, на нея й е писнало да го търпи такъв или каквото там е, фактът си остава - тя секс с него не иска да прави вече. Та нека е и много велик, ама това няма да го грее довечера в леглото.

# 357
  • София
Добре де, казваме че е смотан, защото чисти и готви.
Дайте да му дадем съвет как да е велик:  какво да стори? Да я изведе на кино, бар и секс туризъм в хотел, докато детето го гледа ....съседката?

Или какво? Щото, казваш - ние му казваме истината в очите. Е, то лесно е да констатираш - кой тъп, кой смотан. Файда. Дай да дадем акъл.

Аз не знам какъв акъл бих му дал, освен един - жена ти не става за нищо, просто я зарежи, за да не страдаш повече, ти и детето покрай това. Заслужаваш по-добър живот и по-добри взаимоотношения срещу всичко което правиш и даваш.
Има асексуални хора, има жени, които не желаят да обърнат внимание грам на себе си, запуснали са се здравословно и ще си кара без секс. Просто я напусни.

Не се сещам какво друго бих могъл да го посъветвам, но може би вие? Защото темата , форумът е за споделяне и взаимопомощ. А не да поругаваме всеки мъж, дръзнал да напише тема, и същевременно  да съчувстваме на всяка кукавица решила да се оплаче от мъжа си.

Еманципатки сте, разсъждавайте като такива. Знам, че може да ви подразни, но аз съм тук, за да ви дразня най-вече, нищо че сте ми симпатични повечето.....

# 358
Ама, чакайте сега, смотан, вика. Смотан. Начи, авторът НЕ е важно как на вас ви се струва, защото вие го гледате през призмата на нов, непознат човек, нали така, че и очаквате Вас да впечатли.
Че кой говори за нас?? Той има проблем с жена си.

# 359
  • София
Не е смотан, защото прави тези неща, а поради мотивите, с които ги прави. Аз акъл на автора вече му дадох - казах му какви са му опциите, и му обясних, че мъж без собствен живот, интереси и характер, няма как да е интересен на жена си. Той ако не осъзнае корена на проблема, ще продължава да си пробва по същия начин, със същия резултат, мислейки си че има значение какво прави, а не какво стои зад действията му.

Или по друг начин казано, мъж, чийто живот се върти около това да ходи по гъза на жена си с надеждата да го огрее, сам си подписва безсексието. Пък нека ми е обиден на мен после Joy

Общи условия

Активация на акаунт