Защо жена ми не иска да правим секс?

• 120 371
  • 592
  •   1
Отговори
# 375
Аз пък смятам, че не трябва, при всяка криза в брака да се врътнеш и да си тръгнеш. То тогава повечето щяха да са разведени. Компромиси, Компромиси и къса памет....това е разковничето. Няма идеално, хеле пък след 15- 20 години.

# 376
Лошото на компромисите е, че имат две много характерни тенденции - да са охотно приемани и да са едностранни. На мен друго ми е интересно. Упорито се гледа и коментира с един снизходителен тон, все едно врътването и раздялата се случват заради дреболии. А не е така.

# 377
512, ако не е много любопитно, ти остана ли с този мъж? И изобщо как продължихте.?
Абсолютно вярно е ,че жената отказва ли секс има някакъв проблем, точно с този мъж.
Като се появи подходящия и желанията се възвръщат. Скоро,приятелка ми сподели,че си е мислела, че е фригидна ( на 25 г.) ....Еее, като се появи един мачо, ела да видиш сега.

Не съм с този мъж. Но не заради секса. За секса стигнах до извода, че какъвто си го направиш, така ще си го ползваш. Попорастнах, търсех вината в себе си. Усещах, че либидото ми не е като на ММ. Опитвах.
   Сега някой ще каже, че то заради секса са почнали скандалите. Но не - скандалите ги правех аз. Битовизми и поддържане на дом. След, което последва скука, тотално отчуждение и липса на чуваемост при разговори.
  Алкохолизмът беше капката препълнила чашата. Някой ще каже - това е болест. Не бива да оставиш човек, без да му помогнеш - отказа, поставих условие. Не прие - напуснах го. 3 години вече, след 30 г брак.
   И докато бях сама - открих, че той просто е нарцис. До тогава не бях чувала нищо за манпулация, гаслайтинг и тн.
Не бях чувала за съзавсимост. Но това вече е друга тема - а може би не? Може би авторът трябва да прочете темата за съпруг-нарцис, отровните хора?!

И не - не съм открила друг мъж.

# 378
Ама то е факт - почне ли една жена да се раздава за семейство, мъж, деца, женската енергия да доставя удоволствие се пренасочва към осигуряване на комфорт и грижа за другите.

Хм. Като се замисля... Има много вярно.
По принцип жените сме многофункционални. Без проблем вършим (и то добре!) по няколко неща едновременно. Например готвим, перем, пишем домашни с детето, без да броим говоренето по телефона. Докато мъжете обичайно са едноканални. Захване се с едно, свърши го, след това с второ, след второто с трето...
Но има нещо, което многоканалните жени трудно съвместяват – секса и грижите за децата.
Лично изпитано – болно дете с температура в съседната стая, а милото иска секс. Ха познайте до три пъти дали му се получи, при положение че след 3 часа трябваше да ставам да давам антибиотик. Да, сексът с нищо нямаше да навреди на детето, но... Желанието на майката е под нулата.
Малко са жените, които успешно съвместяват ролите на майка и секс пантера. Обичайно такива не се радват на обществен престиж...
Ето това е голямата трудност при мъжете – да извадят жената от ролята на майка, съпруга, обслужващ персонал, в която самите те постепенно са я вкарали,  и да я върнат обратно в ролята на секси мацка.
Изобщо не е трудно, въпросът е доколко мъжът го иска и може.

# 379
Ама то е факт - почне ли една жена да се раздава за семейство, мъж, деца, женската енергия да доставя удоволствие се пренасочва към осигуряване на комфорт и грижа за другите.

Хм. Като се замисля... Има много вярно.

Ето това е голямата трудност при мъжете – да извадят жената от ролята на майка, съпруга, обслужващ персонал, в която самите те постепенно са я вкарали,  и да я върнат обратно в ролята на секси мацка.
Изобщо не е трудно, въпросът е доколко мъжът го иска и може.

А понякога просто Не зависи от мъжа.

Нещо друго, което не знаех като млада - често яда, нервите и викането бяха от липсата на секс. Теоретично го знаех - бях чела. Но на практика не го разбирах, не го чувствах. После открих, че едно бързо чукане ме вкарваше в релси. И че неизразходвана сексуална енергия се трансформира в скандал. Нищо ново под слънцето, но за някои уроци трябва да узрееш сам.

# 380
Не съм съгласна, че мъжът трябва да те вади и вкарва в някакви роли. Има жени успешно осъвместяват всички роли, добри майки и домакини и страстни любовници .Всичко е до лична нагласа и потребност.
Въпроса е,че повечето жени забравят нуждите на мъжете си, покрай грижите за децата и после....ау що така не ме желае ,както преди.

# 381
Това с бързото чукане обаче се е случвало с твое желание, нали? Имам предвид, искреното ти желание и възбуда, а не да не забравя като приспя детето да нае*а Вуте.

# 382
Последният автор да си представи обратната сиуация..
Не изпитва желание към жена си. Тя му се умилква. Угажда му още повече. "Напада" вечер в спалнята, говори "намила" по въпроса директно.Сърди се, понякога.
Дали е възбуждащо? Или би изпитал досада?

# 383
Това с бързото чукане обаче се е случвало с твое желание, нали? Имам предвид, искреното ти желание и възбуда, а не да не забравя като приспя детето да нае*а Вуте.

Както казах - вече бях научила някои неща за себе си. И това също - апетита идва с яденето. Проблем при мен беше мисленето. Докато редя в главата си задачите за следващия ден, няма как да се възбудя. Но като започнем - ми то желанието си го е имало, някъде отзад скрито.
   Ето още една идея за автора(и Стан, мисля, че беше) - започнете да организирате домакинството преди съпругата. Вие обмислете  кое след кое(за да не й се налага тя да го мисли) и вмъкнете и темата за плътската любов в списъка. Е, не е много импулсивно, но понякога в брака може и така.

# 384
  • По света и у нас
Мъже, наемете домашна помощница. Не очаквайте от жена ви да слугинства и мори по цял ден с детето и накрая да има желание да прави секс с вас.  Това за илюзии.

# 385
Ох, това с организирането... Жените масово не оценяват мъжките усилия в тази насока, не защото са лоши жени, а защото мъжете не са кадърни и пак жена ще трябва да пипне.
На мен битови глупости са ми голяма спирачка за спокойствието. Пък да се комбинират и некадърно изпълнение и очакване за потупване по косичката, браво, Ласи или друга награда за участие - съвсем ще се сдухам.

# 386
Липсата на желание за секс не мисля, че е физическа умора.
Умора е може би.. от рутина, еднообразие и други подобни

# 387
Мъже, наемете домашна помощница. Не очаквайте от жена ви да слугинства и мори по цял ден с детето и накрая да има желание да прави секс с вас.  Това за илюзии.

Викаш, жената като няма желание, домашната помощница може и да има?

# 388
  • По света и у нас
И това да. Освен това тя като види че има конкуренция ще започне да се старае повече.
И защо това напрежение все една жена да върши всичко, като че ли нещо се доказваме пред света.

# 389
Въпроса е,че повечето жени забравят нуждите на мъжете си, покрай грижите за децата и после....ау що така не ме желае ,както преди.

Ти това сериозно ли? Нуждите на мъжете, все едно жените нямат нужди?
По същата логика и жените не желаят мъжете си както преди, защото вторите са забравили за нуждите им.
И не, не става въпрос за туй в онуй, жените имат нужда и от още нещо...

Общи условия

Активация на акаунт