Защо жена ми не иска да правим секс?

• 120 393
  • 592
  •   1
Отговори
# 210
Митко, омръзнал си й, това е. На жените им омръзва по-бързо, отколкото на мъжете. Сексът е в главата на жената, да. А ти вече не си в главата й. Няма нужда да има непременно друг. Просто не иска и няма какво да направиш. Извиненията с работа, дете, грижи са за оправдание. Карайте по нейния ритъм, иначе ще отиграеш ситуацията още веднъж с друга, а е просто излишно. Ще завърши по същия начин.

# 211
  • София
Митко, омръзнал си й, това е. На жените им омръзва по-бързо, отколкото на мъжете. Сексът е в главата на жената, да. А ти вече не си в главата й. Няма нужда да има непременно друг. Просто не иска и няма какво да направиш. Извиненията с работа, дете, грижи са за оправдание. Карайте по нейния ритъм, иначе ще отиграеш ситуацията още веднъж с друга, а е просто излишно. Ще завърши по същия начин.
+ 1  newsm10 Няма я тръпката вече. Не напразно 5-тата, 7-мата и 12-та години се смятат за критични при двойките Simple Smile

# 212
Такъв и е момента,работа ,дете ,ангажименти, битовизъм........всичко това води до емоционално изхабяване.Преживях го.......не е приятно и нито шопинг ,нито почивки помагат ,а това с цветята и подаръците ........пълни глупости.При мен бееше един доооста дълъг период.Либидото ми направо стегна куфара и избяга. Прояви търпение не я притискай, флиртувай с нея.Ние жените обичаме флирта,нека се почувства секси ,секса е в главата -спонтанност и еротични фантазии Peace

# 213
Ами така ще е,повече усамотяване,седяне върху ръката докато изтръпне преди "изневярата" и да се надявам ,че няма 'се стигне до излагации,все пак ,малко от вас ми вникнаха в проблема,като се има и впредвид,че не сте на 100% запознати с фактите от ежедневието,а и ВСИЧКИ ЯВНО СТЕ ЕДНАКВИ ,ще трябва да се примирим/я с консумацията на връзката ни/ми във физиологическо отношение и да приемем факта,че това ,може би ,е част от плана за надживяването ни.......

Аааааа,ДА ,да не забравяме,може би за 100 -тен път ,СЕКСА ПРИ ЖЕНИТЕ Е В ГЛАВАТА, като няма секс, къде ли им е главата и с какво ли е пълна,пък виж.... ние си имаме 2 глави,ама нищо, и за това сме виновни. ....към всички ,които само хейтиха през цялото време,щото видиш ли,някъв си там мъж се оплаквал ,че жена му не ще и той не знае к'во става!!!!!
Ааааа,да и за к'во съм я бил разпитвал, и за т'ва трябвало да ми се бие шута:че съм искал да говоря и да разбера к'ва е причината.Абе ,всички вие ,нормални ли сте или вече въобще не знаете къде се намирате и от къде сте излезнали, и че преди всичко това не са само органи за репродуктивност....,
Нали знаете защо на кравата очите са влажни
.......ами аз поговорих,ако трябва,пак ще говоря,но няма да оставя така нещата,защото не е нормално,защото я обичам и защото е рано на 32/3/4/5/6 години да си говорим в една връзка само за уважение !!!!ами т'ва е....
Лека ..... айде!

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 00:07 от bubanka

# 214
Не се нервирай, човече Wink
Отстранете първо възможните хормонални проблеми. След това намалете компютърното време. Това е трудно. Тя какво прави в интернет, знаеш ли? Би могло, ако е конкретен интерес (както аз си имам хоби и главно това ме задържа повечко пред екрана), да й съдействаш за него. Така хем ще я докоснеш по тънката струна, хем ще увеличиш времето ви заедно, в което тя със сигурност си прекарва добре, и то благодарение на тебе.
След това потърси опции да събудиш отново сексуалността й, но без секс! Понякога жените имат нужда от това. И тук нямам предвид петинг и стимулиране на Г-точката. Разчупи стереотипа, според който колчем я докоснеш, следва секс. Напротив, доставяй й други малки радости, които логично водят до секса, но не стигай до там. Дори и да почувстваш, че се възбужда. Масажи, къпане, ти си знаеш. Без "горещите зони", нито да я караш да прави нещо за тебе. Питай я постоянно как да направиш едно или друго нещо, как й харесва. Не помня, имаше ли деца в картинката. Ако това е така, вземи инициативата с вечерното им лягане в прилично ранен час (ама не само да наредиш от дивана и да я оставиш да се оправя сама). Легни си с нея и я гушкай, но ищо повече. Гали я, докато спи, правете си вечери на докосването, но без секс. Би трябвало след седмица-две (или повече, все пак всичко е индивидуално) тялото й се настрои достатъчно, за да реагира адекватно и на сексуални стимули (друг е въпросът ти как ще издържиш, щото ММ примерно не би могъл Simple Smile). Важното е обаче тя да не вижда в твоите действия единствената цел да й отвориш краката. Понякога това кара жените да се чувстват някак използвани, като инструмент. Знам, че е трудно да се приеме от мъжка страна, особено като мъжът смята, че си дава достатъчно зор, за да я предразположи.

# 215
Не се нервирай, човече Wink
Отстранете първо възможните хормонални проблеми. След това намалете компютърното време. Това е трудно. Тя какво прави в интернет, знаеш ли? Би могло, ако е конкретен интерес (както аз си имам хоби и главно това ме задържа повечко пред екрана), да й съдействаш за него. Така хем ще я докоснеш по тънката струна, хем ще увеличиш времето ви заедно, в което тя със сигурност си прекарва добре, и то благодарение на тебе.
След това потърси опции да събудиш отново сексуалността й, но без секс! Понякога жените имат нужда от това. И тук нямам предвид петинг и стимулиране на Г-точката. Разчупи стереотипа, според който колчем я докоснеш, следва секс. Напротив, доставяй й други малки радости, които логично водят до секса, но не стигай до там. Дори и да почувстваш, че се възбужда. Масажи, къпане, ти си знаеш. Без "горещите зони", нито да я караш да прави нещо за тебе. Питай я постоянно как да направиш едно или друго нещо, как й харесва. Не помня, имаше ли деца в картинката. Ако това е така, вземи инициативата с вечерното им лягане в прилично ранен час (ама не само да наредиш от дивана и да я оставиш да се оправя сама). Легни си с нея и я гушкай, но ищо повече. Гали я, докато спи, правете си вечери на докосването, но без секс. Би трябвало след седмица-две (или повече, все пак всичко е индивидуално) тялото й се настрои достатъчно, за да реагира адекватно и на сексуални стимули (друг е въпросът ти как ще издържиш, щото ММ примерно не би могъл Simple Smile). Важното е обаче тя да не вижда в твоите действия единствената цел да й отвориш краката. Понякога това кара жените да се чувстват някак използвани, като инструмент. Знам, че е трудно да се приеме от мъжка страна, особено като мъжът смята, че си дава достатъчно зор, за да я предразположи.

Браво +++ 
Само жените го разбираме, ако  мъжете се държаха по този начин, нямаше да имаме проблеми!  Simple Smile

# 216
Цитат
Жените  смятат секса за работа, нещо като миенето на съдовете или пазаруването.
В горното е проблема на повечето жени със секса.Особено, ако са повече натоварени....работа, деца, пазаруване, готвене, секс, работа.....   Laughing
Ако причислят секса към "кино, разходки, екскурзия, секс, почивка...", нещата ще бъдат различни.

# 217
Здравейте,
за първи път си позволявам да пиша , но през последните години прочетох много аналогични теми. Четох за мъже, готови да се лишат от потентността си само за да останат със семейството си, четох за дами готови на всичко за да получат малко обич и гушкане.  Най-разнообразни са и съветите Ви, от секс играчки и книги, до вечеря на свещи и миене на чинии.
   Лично на мен ми направи впечатление, че всички потърпевши са хора, отдадени на семействата си и силно обичащи половинките си. Е, не всички може да са съвършени, но в никакъв случай те не са загърбили семейните и домашни ангажименти, те са готови на всичко, само за капчица любов.
   Досега не съм срещнал нито един подобен пост на мъж, който излиза с приятели всяка вечер,  напива се като прасе, прибира се само да яде и спи и се оплаква от липса на секс. Ами да сте видели пост на жена, която си признава, че не излиза от мола или виси по цял ден в козметика и се оплаква от липса на интимност? Просто това са хора егоисти и консуматори, те винаги получават своето. А авторите на тези теми, са жертви на своята добрата и всеотдайност. Колкото повече се опитваме да угодим, толкова повече ще се иска от нас, и макар и късно разбираме, че не сме попаднали на най-правилния човек. Защото в истинската любов, всяка половинка трябва да се стреми да дава повече от колкото получава.

# 218
Е ти какво каза сега? newsm78
Човекът ясно посочва, че обича нея и само нея. Не е тръгнал да си търси алтернативи (все още). Дали ако вземе да се напива, да хойка и да я побийва, ще получи повече любов от нея? Не ми се вярва нещо...

# 219
  • София
Човекът ясно посочва, че обича нея и само нея. Не е тръгнал да си търси алтернативи (все още). Дали ако вземе да се напива, да хойка и да я побийва, ще получи повече любов от нея? Не ми се вярва нещо...
Ама много е вероятно да получи, да.

# 220
Ама много е вероятно да получи, да.

Хм, противно на разпространеното сред мъжете мнение, броят на жените-мазохистки намалява в последите десетина години. Ама знаеш ли, може неговата пък да е от тях.

# 221
  • където мечтите се сбъдват
А,защо не пробвате с разни афродизиаци или консултация със сексолог?

# 222
  • София
Трябва да си поговорите едно хубаво с нея. Задължитено да се намери решение на хормоналното нарушение, защото либидото много спада в такива случай. И имай предвид, че хич не е лесна тая работа с оправянето на хормоните. Затова трябва да имаш много търпение и да я подкрепяш и разбираш, НО задължитено тя да намали времето на компа и да прекарвате повече време заедно и правейки нещо заедно или понякога просто да се гушнете и да гледате някой филм.
Иначе Black_Sapphire е дала много хубави съвети.  Peace  
И за секса, че е в главата на жената е вярно. Когато през останалото време мъжът не обръща внимание на жената - имам предвид да я прегърне, да й направи комплимент, да я целуне, или докосне, абе да създаде някаква тръпка и емоция, то като дойде време за сън и мъжо ти каже: Айде към спалнята/Айде да правим .../Ела да те опъна - ми много е скучно. Приятелки са споделяли, че точно тоя метод - Айде към спалнята направо даже ти убива желанието... Защото за жените едно 10-15 минутно внимание изобщо не е достатъчно. Те имат нужда от тръпка/емоция, от повече внимание и по всяко време.
Извън твоя проблем -  много мъже убиват желанието на жените си с това, че не им помагат в домакинството вкъщи и с грижите по децата (търтея и слугинята); че само мрънкат и нямат угодия (колкото по-остаряват мъжете, толкова повече мрънкат); че жената чака, чака малко внимание и накрая като й се приспи и си легне - той пък тогава се сетил за нагона си, а тя горката вече е полузаспала и изобщо не й е до това; че някой мъже не се държат уважително към жените си; психически тормоз; това, че не признава, когато е сгрешил и се държи нагло; че се забавляват само с приятели, вместо семейно или с жената/приятелката; че слуша майка си, а не жена си; че когато свекървата/свекърът (обикновено е свекървата) напада жена му, той не прави нищо, за да защити жена си; че позволява на майка/баща си да им се бърка и дори да го настройват срещу нея; след раждане или спаднало либидо заради хормонални проблеми (тогава тя има нужда не от това да й се сърдят, а от разбиране, търпение и повече усилия от страна на мъжа) и още много други причини. А жените са емоционално по-нежни и не е кой знае колко трудно да ги отблъснеш.

Последна редакция: пт, 02 окт 2015, 10:00 от Vesika

# 223
  • волно калдъръмче
В момента, в който надуша, че някой ми прави комплименти, докосва ме и ме прегръща не заради самата мен, ами заради секса с мен, ми пада в очите тотално. Когато вниманието е на ниво и усещам отношение, летя и мога да направя неща, на които дори не съм вярвала, че съм способна. В противен случай се капсулирам и става много трудно да се живее с мен  Laughing

# 224
  • София
Саморая, точно за това говорим.  Peace Че обикновено го правят, само когато искат секс. А ние, жените, искаме да го правят и заради нас самите, а не само заради тоя секс.

Общи условия

Активация на акаунт