Защо жена ми не иска да правим секс?

• 120 468
  • 592
  •   1
Отговори
# 225
  • волно калдъръмче
Саморая, точно за това говорим.  Peace Че обикновено го правят, само когато искат секс. А ние, жените, искаме да го правят и заради нас самите, а не само заради тоя секс.
Тях ако ги питаш, все заради нас се жертват, ти сега и комплименти, и романтика искаш. Няма ли да ти дойде много  Laughing

# 226
Всъщност проблемът може и да е в това, че жената не харесва точно типа секс, който мъжа предлага. В началото на връзката, обикновено всеки дава максимума, за да угоди на другия, това обаче в никакъв случай не означава, че това  му харесва "физиологично".После  театрото омръзва и понатежава даже, до степен да ти опротивее такава близост.Да не говорим, че и нуждите и желанията също могат да се променят с времето  /може някога да ти е харесвало да те попляскват и това да е  било възбуждащо,  по-нататък може пък да имаш нужда от повече нежност/  Конвейрното сексене, не е ОК - първо омръзва, после вероятно и отблъсква.

# 227
  • волно калдъръмче
Аз мисля, че основният проблем е в отношението. Така и сексът ще се оправи, а може да стане и по-редовен Wink Жената не е пасивна страна, че да не може да режисира секса и да си го направи по свой вкус. В последствие той ще започне да усеща какви неща я радват и ще ги прави.

# 228
В момента, в който надуша, че някой ми прави комплименти, докосва ме и ме прегръща не заради самата мен, ами заради секса с мен, ми пада в очите тотално. Когато вниманието е на ниво и усещам отношение, летя и мога да направя неща, на които дори не съм вярвала, че съм способна. В противен случай се капсулирам и става много трудно да се живее с мен  Laughing

Страхотно мнение, браво!  bouquet

# 229
  • София
Всъщност проблемът може и да е в това, че жената не харесва точно типа секс, който мъжа предлага. В началото на връзката, обикновено всеки дава максимума, за да угоди на другия, това обаче в никакъв случай не означава, че това  му харесва "физиологично".После  театрото омръзва и понатежава даже, до степен да ти опротивее такава близост.Да не говорим, че и нуждите и желанията също могат да се променят с времето  /може някога да ти е харесвало да те попляскват и това да е  било възбуждащо,  по-нататък може пък да имаш нужда от повече нежност/  Конвейрното сексене, не е ОК - първо омръзва, после вероятно и отблъсква.

Абсолютно!  Peace
Been there, done that, много е неприятно, ама като си по-млад и неопитен ....

# 230
А дали е възможно да има намесен трети човек? Т.е., тя да има интерес към някой друг.

В такива случаи либидото на жената рязко може да достигне точката на замръзване и, ако щеш и на главата си застани, това няма да се промени.

# 231
Според мен направо питай нея. Подходи внимателнно и пожелай да сте открити.
За да решите проблема естествено. Според мен, тези ситуации може да се превърнат в причина за раздяла, а раздялата с близкия е много лошо нещо. Аз го преживях преди няколко месеца и е измъчване.
А дори и да има друг мъж, опитайте да върнете ситуацията в ползва за връзката ви, ако това е възможно разбира се. Опитай да направиш каквото може да се запазите, а каквото сабя покаже.
Стискам палци!

# 232
За да решите проблема естествено. Според мен, тези ситуации може да се превърнат в причина за раздяла, а раздялата с близкия е много лошо нещо. Аз го преживях преди няколко месеца и е измъчване.
А дори и да има друг мъж, опитайте да върнете ситуацията в ползва за връзката ви, ако това е възможно разбира се. Опитай да направиш каквото може да се запазите, а каквото сабя покаже.
Стискам палци!

Че то не всяка връзка си струва да се запазва. Раздялата е неприятна, но понякпга е по-добрият вариант и за двамата.

# 233
Хахах Какво странно съвпадение,аз съм същата като жена ти  Whistling Crazy Хубаво,че моя няма профил тука,че се позамислих малко  Joy Причините може да са милиони на мен секса,който ми се предоставя ми е скучен,еднообразен,знам какво следва,че чак ми се гади... Sick имам чувството,че ще го намразя Crazy
Най-добре говори с нея и я питай открито за какво иде реч.Щом казваш,че е принципна най-вероятно ще ти сподели причината,защото иначе оправия няма според мен Thinking

# 234
Всяко мъжко същество често си задава въпроса как да накара половинката си да го желае. От личен опит мога да кажа, че на мен също понякога не ми е до интимни ласки. С моят мъж често се шегуваме и това се случва и преди секс. Чувството за хумор ми създава друго настроение, но всеки случай не и възбуждащо. Попитай я какво и действа антисексуално и се старай да го избегнеш преди да си поискаш интимност. Може да и създадеш алтернативна реалност с изречения от типа "Знаеш ли какво те очаква тази вечер?", "Ако бях при теб ....". Пращай и съобщения със любовно съдържание, но не смешки от типа "Само като те гледам се подмокрям". Преди кулминацията има много време да я предразположиш за секс - орално, с ръка по к.и.т..ра или гърдите. Жените имат нужда да се възбудят преди секс, но много мъже пренебрегват това и ги оставят да се мъчат сухи.

# 235
За да решите проблема естествено. ...
Peace

Стига да има насреща кой да каже какво иска/ не иска.

# 236
За да решите проблема естествено. ...
Peace

Стига да има насреща кой да каже какво иска/ не иска.

То ако се е стигнало до там...

# 237
  luvbed
 Автора - или го огря или вече има ново гадже.... Wink

Темата "хвана  паяжина"...

# 238
Не знам да ли все още се разглежда тази тема но какво се случи в крайна сметка с връзката ви, понеже сега аз съм в доста подобна ситуация или евентуално намерихте ли решение на проблема

# 239
Не знам да ли все още се разглежда тази тема но какво се случи в крайна сметка с връзката ви, понеже сега аз съм в доста подобна ситуация или евентуално намерихте ли решение на проблема

1. Не се регистрирайте с имена.
2. Ако фантазията ти в секса е толкова шаблонна, колкото и меме-тата във фейса ти, не се чудя, че жена ти не примира за твоите изпълнения. Нюзфийдът ти е скучен, така да се каже.

Общи условия

Активация на акаунт