Защо жена ми не иска да правим секс?

• 120 490
  • 592
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Щом сте минали вече през психолози и разговори, сексът с твоята явно е загубена кауза. Какви са ти опциите? Да видим:

1. Търсиш си секс навън, без жена ти да знае. Любовница или квото намериш.
2. Казваш на жена си, че сексът ти е важен и не можеш да караш без него. Предлагаш й отворена връзка.
3. Разделяте се и си свободен да си търсиш секс или нова жена без угризения. За детето продължаваш да се грижиш, разбира се.
4. Приемаш, че си приключил със секса и караш на ръчна.

Горе долу това е. Ти само можеш да прецениш кое те устройва. Дали ще си щастлив да търсиш навън, дали искаш тази интимност да идва от жената до теб, дали ти е достатъчно важна да направиш тази жертва за нея. За различните хора, отговорът е различен.

# 316
@Лъвица Прагматично погледната си права, че това са опциите. Имплементирането, на която и да е от тях е сложен и емоционален процес. Рано или късно сигурно трябва да избера някоя от тях.

@Нарцùса
Кой гледа детето? Бих казал, че отглеждането е разпределено по равно. Примерно аз предимно го извеждам на разходка, играя си с него, прибирам го от градина, докато тя се занимава то да е облечено и чисто.
Кой готви? Предимно аз в 99% от случаите.
Кой мие чинии? Предимно аз и съдомиалната.
Кой чисти? Имаме домашна помощница, в останалите случаи жена ми. Аз гледам да не цапам.
Кой пере? Жена ми.
Кой простира? Никой. Имаме сушилня.
Кой глади? Никой. Жена ми не може, а аз не искам.
Кой пазарува? Зависи - понякога заедно, понякога тя, понякога аз. Или поръчваме от ... айде да не правя реклама.
Жената ходи ли на работа на заплата? Работи на заплата, но не ходи на работа.

@Merri_An Не знам за каква друга регистрация говорите. Ако моята история е близка до историята на предишните съфорумници - значи чисто и просто имаме подобни проблеми. Разбира се, няма как да променя мнението Ви, тъй като в Интернет всичко е възможно.

@maiathebee Изследвания на хормони мисля, че не е правила. Тя не обича да се изследва излишно. А причините да не иска вариарат. Веднъж ми каза право в очите "Скучен си и затова." Факт е, че не съм укротител на лъвове. Професията ми е пред компютър и няма кой знае каква драма - върша си работата, плащат ми и нямаме проблеми от битово естество. Нито пък се караме, че да има динамика и там - ако някой повишава тон е жена ми, аз гледам да се придържаме към нормален разговор, защото в някакво надвикване няма да открием нужното разбиране на гледната точка на другия.

Но от друга страна всичките ми "не скучни" части на характера бяха ампутирани. Примерно аз не съм красавец, а основното ми "оръжие" е чувството за хумор. И то ми беше отнето като ми казаха "Не искам никакви шегички, закачки и вмятания за секс. Това само ме кара да се чувствам по-зле, защото разбирам, че на теб ти се иска, а на мен не.". Същото важи и за гушкане и по-еротично целуване (разбирай по врата, по раменете, в областта над гърдите) - пак същата причина, че аз съм искал, а тя не и от това й ставало гадно.

Неща като да гледаме филм/сериал, да си сипем чашка винце - "нц, излишно губене на време, в което може да се върши нещо полезно - пране".

И все пак, когато се получат нещата, е хубаво, макар и в едни и същи пози - мисионерски или лъжички. В останалите се иска някаква активност от нея.

# 317
  • София
Не са ти били ампутирани. Ти сам си ги жертвал. Описваш жена, която не те харесва, не те намира за вълнуващ или възбуждащ, а ти пък съвсем си се обезличил, за да й угодиш. Да не стои с теб заради парите?

Че зад тези опции стоят сложни емоционални процеси е факт. Но ти трябва да ги изминеш. Опциите няма да се променят, не и докато отлагаш.

# 318
Казах ли ви Trollface
Чувство за хумор и шегички, закачки и вмятания за секс - това в коя дълбока провинция все още е тъждествено?
И останалото е прозрачно, прозрачно...

# 319
  • Далечният изток
Да, много позната история, едно към едно. Тя гаднярката, използвачка, той ангелче с бели крилца, чист и безгрешен.
За да не вървят нещата в отношенията, според мен вина имат и двамата. Тези приказки от 1001 нощи са точно това - приказки, истории, небивалици...

# 320
Дамм тя не работи, детето на градина, имали помощница и той готвел.. тя нямала време за вино, защото имала да пере.. и един мърмот завива шоколада..

# 321
Що не обърнеш плочата, да удариш по масата и да изискваш всяка вечер да ти се сервира ракийка и салатка? Явно го раздаваш прекалено добричък и всеотдаен, пък жена ти може би си пада по лоши момчета.... Просто мои наблюдения...

# 322
Дали ми вярвате или не - това е нещо, което не мога да променя. Факт е, че аз разказвам ситуацията и ако имаше възможност да чуете версията на жена ми, сигурно нямаше да съм толкова бял. Жена ми не е с мен, за да я издържам. Тя е интелигентна и еманципирана жена, която си изкарва сама парите. Като изключим зациклилия сексуален живот, тя е всичко, за което някога съм мечтал.

Понеже по-скоро искам да има полза от този пост, отколкото просто да се оплаквам и да охкам, и да ахкам, бих се радвал, ако жените тук, споделят какво правят техните мъже, че да ги вкарват в настроение. Защото моите възможности се изчерват с вербални (комплименти, шеги и закачки), тривиални (докосвания,  вино, музика, кино) и скучно-безидеини (да помагам максимално в домакинството, почивка/екскурзия). Не търся дълбоко пазени сексуални тайни от вас, а може би какво прави вашите мъже уникални и вълнуващи?

# 323
Що не обърнеш плочата, да удариш по масата и да изискваш всяка вечер да ти се сервира ракийка и салатка? Явно го раздаваш прекалено добричък и всеотдаен, пък жена ти може би си пада по лоши момчета.... Просто мои наблюдения...
Аха, и някой от аверите да земе след 3 месеца да си влезе у фейса след половингодишна пауза и да види Станковица с моминската ù фамилия и друг мъж.

# 324
Стан, изненадай я в гръб, докато мие чинии или се е навела над фурната. Креативността и изненадата в секса също са важни. Ако си монотонен и скучен, какво очакваш?

# 325
  • Great Britain
Дали ми вярвате или не - това е нещо, което не мога да променя. Факт е, че аз разказвам ситуацията и ако имаше възможност да чуете версията на жена ми, сигурно нямаше да съм толкова бял. Жена ми не е с мен, за да я издържам. Тя е интелигентна и еманципирана жена, която си изкарва сама парите. Като изключим зациклилия сексуален живот, тя е всичко, за което някога съм мечтал.

Понеже по-скоро искам да има полза от този пост, отколкото просто да се оплаквам и да охкам, и да ахкам, бих се радвал, ако жените тук, споделят какво правят техните мъже, че да ги вкарват в настроение. Защото моите възможности се изчерват с вербални (комплименти, шеги и закачки), тривиални (докосвания,  вино, музика, кино) и скучно-безидеини (да помагам максимално в домакинството, почивка/екскурзия). Не търся дълбоко пазени сексуални тайни от вас, а може би какво прави вашите мъже уникални и вълнуващи?
Подари на жена си пътешествие далеко,на Карибско море например.Бял пясък,катамаран, ром,меренге,синьо,небе,тюркоазено море,екзотична храна и масаж,пълно безвремие.После се разпиши тук,отново.

# 326
  • София
Стан, не е въпросът какво прави мъжът, а какъв е. Как изглежда, как се движи, има ли самочувствие, има ли собствени интереси, собствен живот. Един комплимент, един жест, едно докосване... може по сто различни начини да ги направиш. Дали плахото ще има същият ефект като смелото, нескопосаното като небрежното, отчаяното като пропитото с увереност и страст? Ти казваш, че за теб това е жената мечта... а какъв за нея е мъжът мечта? Какъв мъж ще я заинтригува, впечатли, възхити? Това, че се грижиш за битовизмите не предизвиква емоция, това са нормални задължения във всяко едно домакинство. Мисли интелектуално и емоционално какво правиш за една жена.

# 327
  • Другата България
Да, много позната история, едно към едно. Тя гаднярката, използвачка, той ангелче с бели крилца, чист и безгрешен.
За да не вървят нещата в отношенията, според мен вина имат и двамата. Тези приказки от 1001 нощи са точно това - приказки, истории, небивалици...
Не е позната, същата е, само че за момента не си спомням ника.
Ей така пак пусна тема, едно към едно, и жените се втурнаха да го съветват, и накрая се оказа, че е пързалка.
Ще се сетя, ама няма да е сега.
Дали не беше Пламен нещо си....

# 328
  • Далечният изток
Скрит текст:

Подари на жена си пътешествие далеко,на Карибско море например.Бял пясък,катамаран, ром,меренге,синьо,небе,тюркоазено море,екзотична храна и масаж,пълно безвремие.После се разпиши тук,отново.
Човек, ти за интервали не си ли чувал?!
Тури по един интервал след тия запетаи и точки, ако искаш да те четат.

# 329
  • Great Britain
Скрит текст:

Понеже по-скоро искам да има полза от този пост, отколкото просто да се оплаквам и да охкам, и да ахкам, бих се радвал, ако жените тук, споделят какво правят техните мъже, че да ги вкарват в настроение. Защото моите възможности се изчерват с вербални (комплименти, шеги и закачки), тривиални (докосвания,  вино, музика, кино) и скучно-безидеини (да помагам максимално в домакинството, почивка/екскурзия). Не търся дълбоко пазени сексуални тайни от вас, а може би какво прави вашите мъже уникални и вълнуващи?
Човек, ти за интервали не си ли чувал?!
Тури по един интервал след тия запетаи и точки, ако искаш да те четат.
Човек,ти точно подминаваи.Не се отнася за теб.Тури що за дума?Какво точно искаш да ти туря на теб?

Общи условия

Активация на акаунт