Защо жена ми не иска да правим секс?

• 120 382
  • 592
  •   1
Отговори
# 390
Мъже, наемете домашна помощница. Не очаквайте от жена ви да слугинства и мори по цял ден с детето и накрая да има желание да прави секс с вас.  Това за илюзии.

Има го обаче и другия момент- че като бачка като улав да наплати всичко, може пък накрая неговото желание да отиде на майната си...

# 391
Ми ММ бачкаше като улав. Не, че успяхме с домашна помощница... И като му кажа : Ти прав заспиваш, какъв секс? той винаги казваше, че няма проблем - да го събудя. Никога не съм имала случай да откаже.

# 392
Ти това сериозно ли? Нуждите на мъжете, все едно жените нямат нужди?
По същата логика и жените не желаят мъжете си както преди, защото вторите са забравили за нуждите им.
И не, не става въпрос за туй в онуй, жените имат нужда и от още нещо...

Ей тука е завръзката.
Мъжете сме просто устроени същества, можем да поминаваме и само с най-необходимото.
А жените имате нужда и от още нещо, и след него от още нещо, и после от още нещо...

# 393
Всъщност „нещото“ е едно и е много просто – любов. А тя се изразява по много начини.
Ако за мъжа е достатъчно да го стиснат за пакета, жената има нужда от съответната настройка.

# 394
При нас пък е точно обратното Мъжът ми не изпитва никаква нужда от секс,ама никаква.От години е така. Той е със сънна апнея,оправдава се с нея.А аз не съм готова да се откажа от секса.Говоря,заплашвам и нищо не се променя.

# 395
  • Далечният изток
20 и кусур страници колко много искат жените и колко малко могат да им дадат мъжете. Това разбрах аз.
Иначе, че има проблем, се вижда от самолет, но странното е, че нито един от двамата не иска да го реши, всеки си пасува, кара си в коловоза, гледа себе си, сакън да не си пречупи егото.
Пак ще кажа, че не мога да дам решението...

# 396
Ако за мъжа е достатъчно да го стиснат за пакета, жената има нужда от съответната настройка.
Конкретно за липсата на секс - ще се повторя, ще повторя и още поне две жени - мъжът търси как да си получи секса, очаква резултати с малко гушкане и дотам му се простират интересите и усилията. Това се усеща и никак не влияе добре на либидото, меко казано.
От друга страна, ясно, че има хора с различно либидо, но първите 5 години не са имали проблем със секса, а сега жената не иска секс. Мъжът пък явно има достатъчно време да се фиксира в липсата на секс, та си правя изводи, че нито се счупва от работа да издържа семейството, нито пък има съществен принос в домакинството. За мене проблемът е у мъжа и съм убедена и че послъгва за битовите неща. Може даже да послъгва несъзнателно и напълно да си вярва колко много прави за дома, за жената, за детето. То е достатъчно само да прочете човек как предразполага жената, за да разбере, че възприятията за околния свят не са съвсем на място.

# 397
Има асексуални хора в края на краищата. И ако някой(някоя) попада в тази категория това първо не е вина, но и потърпевшият партньор не е длъжен да търпи. Разделяте се и толкова. Или завъждаш любовница, отворен брак или каквото е там. Това как мъжът трябвало да се прави на не знам какъв си за да получи секс е вятър работа - хем не действа дългосрочно, хем мерси за такъв изнуден секс. Като им се е случило, да се разделят и толкова.

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 22:10 от Черна станция

# 398
Пак ще кажа, че чиниите (битовизмите) не отблъскват, измарят.
Може, но в кратък момент.  И тогава не казваш директно в очите на най-близкия си уж - Скучен си.
Друг е проблема!

# 399
  • По света и у нас
Писнал и е. Толкова ли е странно. Време е за развод. Той по-готин няма да става, нито тя да се въодушеви. Той ако ще и в цирка да проиграе на въжетата тя няма да мигне.
Жените са такива. Няма какво да си говориме глупости. Писне ли и на нея - това е. Няма обратно положение.

Ако искате да стоите заедно отивайте на терапевт. Ако не ,пускайте за развод.
Какво повече да ви мъдруваме.

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 22:40 от PrimaDonna

# 400
  • Далечният изток
Друг е разбира се.

Черна станция, асексуалните хора са си асексуални винаги. Обаче ако си бил с нормално либидо, а след определен период от време вече не харесваш секса, значи има проблем някъде, в нещо...

# 401
  • По света и у нас
Няма асексуални - има хора с психически проблеми които ги избива на асексуалност.
Защото природата не ще да размножава лудите.

# 402
Асексуалността според мен има хормонални корени. Ми хората се променят, разболяват, нещо е станало с хормоните и имаме придобита асексуалност. Ако беше нещо само към него жената щеше да изпитва полов глад, а не да нехае за секс изобщо.

# 403
  • Далечният изток
Ама на нея може да й се прави секс, а може и да прави, може да се самозадоволява... Ние това няма как да знаем. А и авторът няма как да знае при тези обстоятелства.

# 404
Няма асексуални - има хора с психически проблеми които ги избива на асексуалност.
Защото природата не ще да размножава лудите.
Тя и болните и глупавите не ще да размножава, само че цивилизацията пречи.

Общи условия

Активация на акаунт