Къде в Пловдив? - 51 тема

• 58 095
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
В Раковски.

# 301
  • Пловдив
И една въпросче - от къде да купя хубав сребърен синджир и обеци?
Аз си взимам от едно ателие до ТЕТ Ленин.
Това е сайта им

Мерси sweet_maniche, страхотни модели  Peace

# 302
  • Майничка
Къде в Пловдив, освен в Джъмбо, мога да намеря вакуумиращи торби, от които въздухът се изтегля с навиване, а не с прахосмукачка?

# 303
  • Пловдив
Къде в Пловдив, освен в Джъмбо, мога да намеря вакуумиращи торби, от които въздухът се изтегля с навиване, а не с прахосмукачка?

Jusk  bowuu

# 304
  • Майничка
Жива да си, Перах!  bouquet

# 305
И аз с въпрос. Къде в момента е най изгодно да заменя златен синджир за друг .
Благодаря предварително!

# 306

Аз съм купувала от Кауфланд.

# 307
Трябва ми майстор, който да вгради фурна, котлони и съдомияла във вече съществуваща кухня, с оставено място за уредите.
Благодаря предварително!

# 308
  • Пловдив
Дърводелец ли ти трябва, т.е. да изреже плота за котлоните или ел.майстор,за да свърже урeдите?

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 10:43 от mystic woman

# 309
Дърводелец ли ти трябва, т.е. да изреже плота за котлоните или ел.майстор,за да свърже урудете?
Не съм много сигурна, но най-вероятно дърводелец. За свързването е подготвено всичко.

# 310
На Ленинград басейна колко е ,с чадър и шезлонг вървеше нали ? Вечер до колко работи ?

# 311
http://www.sphotel.net/c/bg/sport/akva-park/
това е за Ленинград като цени

# 312
  • Точно където трябва
По напред беше писано, че в м-н Молдавия има мебелен обков. Никога не съм ходила там. Предполагам, че самия магазин е раздаден като търговски център. Та къде точно да търся, трябват ми мебелни дръжки?

# 313
По напред беше писано, че в м-н Молдавия има мебелен обков. Никога не съм ходила там. Предполагам, че самия магазин е раздаден като търговски център. Та къде точно да търся, трябват ми мебелни дръжки?
В самата Молдавия няма мебелен обков, но отстрани на магазина има такъв магазин за мебелен обков  Peace

# 314

Не е в самата Молдавия, а на уличката отстрани на него. Като застанеш пред Молдавия се пада вдясно (до пощата се пада). Няма начин да не го видиш Wink Ето го на картата

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 13:39 от Михи

Общи условия

Активация на акаунт