Къде в Пловдив? - 51 тема

• 58 094
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
  • в колонките
 Дайте ми моля адрес, телефон, или линк за добър зъболекар. Предпочитам Кършияка, или Брезовско шосе. Ако е добър специалист няма значение квартала. Предпочитам частен кабинет, или клиника. Благодаря предварително на отзовалите се да помогнат. 
  П.П. Ако се смята за реклама, моля пишете на лични,  Peace

# 331
  • Пловдив
Момичета, откъде да взема дрехи за балет за голям човек. Помня, че се коментираше, че В Гранда има... или  нещо се бъркам?

Да, в Гранда има /ако не са го затворили нещо, че скоро не съм ходила там/. Беше на 2 или 3 етаж.

# 332
Момичета, откъде да взема дрехи за балет за голям човек. Помня, че се коментираше, че В Гранда има... или  нещо се бъркам?

Да, в Гранда има /ако не са го затворили нещо, че скоро не съм ходила там/. Беше на 2 или 3 етаж.

Там си е магазина на втория етаж е  Peace Peace

# 333
Момичета, от  къде мога да купя хубав комплект пижама с халатче - трико, с дълъг ръкав, и по възможност да не е твърде скъп?

# 334
В Пловдив  няма ли магазин за паралелен внос на английски прахове за пране? Трябва ми бебешки.

# 335
  • Пловдив
Шушулче, знам, че имаше на "Иван Вазов"...отделно се сещам за едно магазинче на р-т  Стадиона, точно на спирката на "В. Априлов" - не съм сигурна, но мисля, че е такъв, какъвто търсиш Peace

Редактирам се.Сега видях, че питаш за английски прахове...таа..не съм сигурна в думите си   Embarassed

# 336
Жадика, благодаря, ще погледна. От турските прахове изобщо не съм очарована, след пробата ми с английски и затова търся английски.

# 337

в Гранда на 2-ят этаж има магазин за балетни принадлежности

# 338
  • Пловдив
Някой да има проблем с обхвата на Мтел в района на стадион "Пловдив" или са ни са бъгнали вкупом сматфоните. В този ред на мисли добър сервиз, където да работят бързичко. За моя апарат имам известни съмнения, доста честичко го изпускам, но и на мъжа ми.... Rolling Eyes

# 339
Здравейте!
Търся голям размер дамски бански-половинки?! newsm78

# 340
Дайте мнение за хубав ресторант(че) за обикновена вечеря , с реални цени и добра кухня. Разчитам повече на споделен опит (посещение), отколкото на реклами  Peace, затова искам мнението ви. През тези летни горещини хапваме по-често навън, та ни омръзна все в почти едни и същи кръчмета да ходим. Та затова и цените да са поносими, че при това често излизане Wink

# 341
  • Пловдив
Дайте мнение за хубав ресторант(че) за обикновена вечеря , с реални цени и добра кухня. Разчитам повече на споделен опит (посещение), отколкото на реклами  Peace, затова искам мнението ви. През тези летни горещини хапваме по-често навън, та ни омръзна все в почти едни и същи кръчмета да ходим. Та затова и цените да са поносими, че при това често излизане Wink

В Кухнята на Рая е хубаво.Имат и летни промоции. Намира се зад Тримонциум.

# 342
  • Пловдив
Момичета, благодаря на всички отговорили за балетните принадлежности  Hug

# 343
За преиздаване на паспорт, в коя банка ще ми е най изгодно за превод на таксата?

# 344
  • Пловдив

По-скоро кръчме - Синьото намира се в Смирненски до Т-маркет-а. Квартално заведение е, не е кой знае какво, но кухнята /особено, ако обичаш риба/ и цените са добри.

Общи условия

Активация на акаунт