Къде в Пловдив? - 51 тема

• 57 987
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
Момичета,някой виждал ли е промоция на слънцезащитните продукти на Нивеа?Изпуснах намаленията в Дм Sad

# 466
Само във 2-ро РПУ ли мога да извадя паспорт на малката, или във всяко РПУ ?
Разбрах че искат акт за раждане, двамата родители и такса 10 лева. И веднага ли ти го дават или се чака определен срок ? Мерси !
Другото е че моят постаянен адрес е в Асеновград, но и тук всички имаме временна адресна регистрация. Как се процедира в случая ?
Търся и голям избор на анти Габол, специално детските серии.

# 467
Паспорти обикновена поръчка се издават във всяко районно, по постоянен адрес. Бързи и експреси се правят само на Волга.

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 11:43 от Шушулче

# 468
Мисълта ми беше дали ще мога да я пусна в 1-во районно да речем, след като тук имам временна регистрация. Явно няма да стане и трябва да ходим до Асеновград.

# 469
Временна?
Настоящ адрес имаш предвид вероятно - не, не може. Районните обслужват гражданите по ПОСТОЯНЕН адрес, значи, отивате в Асеновград.

# 470
  • Пловдив
А как се доказва постоянен адрес Rolling Eyes Ако имаш жилище,предполагам с Н акт...Преди като си вадих ЛК,отидох,писах си адреса и това е...Бях на квартира.

# 471
  • Майничка
А как се доказва постоянен адрес ...

С бележка от общината.

# 472
  • Пловдив
Мацки, къде има магазин от който да си купя препарати за дезинфекция и поддръжка на надуваемия басейн у нас.
В Акватек има.

# 473
А как се доказва постоянен адрес Rolling Eyes Ако имаш жилище,предполагам с Н акт...Преди като си вадих ЛК,отидох,писах си адреса и това е...Бях на квартира.
Кога е било това?
Сега при несъответствие на постоянните адреси в ЛК и системата, се изисква удостоверение за постоянен адрес, издадено от кметството на съответния район, към кой се водиш.
Там как стана - не знам. Мисля, че с нот. акт и един от собствениците, който попълва декларация, че е съгласен лицето Х да живее в имота му, поне за настоящ беше така.

# 474
Здравейте! Някой може ли да ми каже от къде да си купя такава чанта в Пловдив? Или къде въобще продават плетени плажни чанти в кафяви и черни мотиви? Търся от много време, но никъде не мога да си нямеря  Sad

# 475
Аз се включвам с инфо-в Тракия до Лидл се строи Decathlon-магазин за спортни стоки,поне така пише на самия обект.

# 476
  • Пловдив
Кога е било това?
Сега при несъответствие на постоянните адреси в ЛК и системата, се изисква удостоверение за постоянен адрес, издадено от кметството на съответния район, към кой се водиш.
Там как стана - не знам. Мисля, че с нот. акт и един от собствениците, който попълва декларация, че е съгласен лицето Х да живее в имота му, поне за настоящ беше така.
Доста отдавна  Laughing
Скрит текст:
Но...да предположим,че аз си купувам жилище и искам да се сменя и ЛК да ми е на този,вече постоянен адрес...Та първо минавам през общината с НА за да ме запишат и после в Районното за нова ЛК.Нали така?

# 477
  • Майничка
...
Скрит текст:
Но...да предположим,че аз си купувам жилище и искам да се сменя и ЛК да ми е на този,вече постоянен адрес...Та първо минавам през общината с НА за да ме запишат и после в Районното за нова ЛК.Нали така?

Да.

# 478
Някой може ли да ми каже къде в Кючука или около центъра има агро аптека?

# 479
На Коматевско шосе, от страната на "Петер" има. Работят и в събота.

Общи условия

Активация на акаунт