Къде в Пловдив? - 51 тема

• 57 967
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Сервиз за ГСМ- Руски 20,под блока,момчето е разтропано и си върши работата добре.

Скрит текст:
Бенджи,какво стана с транспорта до Дряново,оправихте ли се ?
Прохода на Републиката е отворен вече.

# 646
  • Майничка
Здравейте! Някой ходил ли е или има ли някакви отзиви от готварския курс в Новотел (към Учебен център на Синергон Хотели)? Обадих се днес казаха ми първо ниво 250лв а второ 300лв. Мой познат ми беше казал че е минал този курс и е доволен, след курса си спомням че започна и работа в Хепи, но повече не знам. Някой може ли да ми даде допълнително инфо?  Praynig Hug

В сайта на учебния център е дадена информация за изучаваните предмети и хорариума им, началните дати на курсовете за тази година, времетраене, часове на провеждане, какви би трябвало да са овладените компетентности... какво повече ти трябва? Заниманията са сериозни, не са само проформа, ако човек има мерак, може да научи много, ако не - ще си загуби времето.
Познавам доста хора, които са изкарали първо и второ ниво, някои изцяло за "лична консумация", други продължиха и в момента се занимават с това професионално.

# 647

В сайта на учебния център е дадена информация за изучаваните предмети и хорариума им, началните дати на курсовете за тази година, времетраене, часове на провеждане, какви би трябвало да са овладените компетентности... какво повече ти трябва? Заниманията са сериозни, не са само проформа, ако човек има мерак, може да научи много, ако не - ще си загуби времето.
Познавам доста хора, които са изкарали първо и второ ниво, някои изцяло за "лична консумация", други продължиха и в момента се занимават с това професионално.

Интересува ме лично мнение за готварския курс, а не какво пише в сайта. Разпитах доста подробно жената с която разговарях, беше много мила и отзивчива, но е нормално да ми каже хубави неща. Затова писах и тук, имам едно мнение за учебния център, исках да чуя още някого. Благодаря, определено ще се запиша. 

# 648
  • Пловдив
Сервиз за ГСМ- Руски 20,под блока,момчето е разтропано и си върши работата добре.

Скрит текст:
Бенджи,какво стана с транспорта до Дряново,оправихте ли се ?
Прохода на Републиката е отворен вече.

Благодаря!   bouquet

Детето се справи перфектно!
Аз само съм се притеснявала напразно...

# 649
  • plovdiv
Къде могат да ми разпечатат документ от флашка и в последствие да ми го сканират за връщане по имейл?Ако в  Тракия има такова място ми е най-удобно,понеже е малко спешно.

# 650
  • Бургас
Здравейте,
нахлувам във Вашата тема с молба да ми препоръчате коректна агенция или брокер за недвижими имоти във Вашия град. Трябва ми квартира в района на медицинския университет и предпочитам агенция да ми осигури няколко огледа и тогава да идвам от Бургас, защото сама четейки обявите не мога да се ориентирам в местоположението.

# 651
Момичета някоя от Вас махала ли се пигменти петна,ако да може ли да сподели,дали има ефект-може и на лични  Wink и ползвали ли сте услугите на този център www.ivonnebeauty.com  Grinning

# 652
Къде могат да ми разпечатат документ от флашка и в последствие да ми го сканират за връщане по имейл?Ако в  Тракия има такова място ми е най-удобно,понеже е малко спешно.
Знам само за един, но той е на ул "Банкова", тя се намира на главната преди подлеза за аптека "Марица", ако идваш от Халите, в ляво. Разпечатвали са ми и в "Офис 1".

# 653
Къде могат да ми разпечатат документ от флашка и в последствие да ми го сканират за връщане по имейл?Ако в  Тракия има такова място ми е най-удобно,понеже е малко спешно.

Знам че в района на Техническия университет в центъра има такива услуги, но за Тракия не знам.

# 654
  • Пловдив
Цитат
Здравейте,
нахлувам във Вашата тема с молба да ми препоръчате коректна агенция или брокер за недвижими имоти във Вашия град. Трябва ми квартира в района на медицинския университет и предпочитам агенция да ми осигури няколко огледа и тогава да идвам от Бургас, защото сама четейки обявите не мога да се ориентирам в местоположението.
В никакъв случай не се обръщай към "Медия Плюс".
Аз съм сменила 4 квартири в Пловдив, но винаги гледам обявите и си харесвам и от там се свързвам с агенция, съответно агенциите са най-различни. Единствените, които се оказаха пълни мошеници са "Медия Плюс".
Ако с нещо мога да ти помогна пиши.

# 655
  • Пловдив
Цитат
Във всеки Копи център биха го направили.
В района на Технически университет има, В района на ВХВП също. На площад Кочо Честименски, на ул "Данаил Николаев" някъде № 57 -59-61, на улица Силистра пресечка на Царавец е с/у мед. общежития има 2 копи центъра. За Тракия не знам, защото там рядко ходя.

# 656
  • plovdiv
Благодаря на всички,ще видя как ще се оправя.

# 657
  • Пловдив
Къде в Пловдив луксозни чинии и чаши  newsm78

МОЛ Галерия, ет. 1, м-н Деникс, правят и опаковки Simple Smile

# 658
  • Варна, Пловдив
Къде в Пловдив луксозни чинии и чаши  newsm78

МОЛ Галерия, ет. 1, м-н Деникс, правят и опаковки Simple Smile
http://dims-92.com/ Това е сайтът им, не знам какво точно ти трябва: сервизи за хранене или чаши за кафе/чай, но да знаеш, че нямат пълен комплект, всичко продават на бройка - 2 чаши, отделно захарница и каничка, отделно лъжички, чинии  и т.н. Наскоро подарих сервиз за чай и исках да е пълен, в резултат подарих цял куп кутии с  отделните елементи  Mr. Green Нямат толкова голямо разнообразие, основно са подаръчни комплекти.

# 659
  • Sunshine state
Момичета,моля препоръчайте ми шивач в Тракия около Форума.  Praynig Трябва ми и кинкалерия наблизо,понеже ще се наложи да купувам и цип. Имам 2 рокли за поправка,а в събота заминаваме за морето и искам да си ги нося.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт