За кредитните карти, за Транскард

• 8 794
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, приятели, попадах на доста такива теми, но към днешна дата не намерих, само от преди няколко години. Да "ъпдейтнем" малко информацията. Интересувам се от кредитна карта, но в някои банки ми казаха, че задължително условие е договор към Български работодател, какъвто аз не мога да представя, въпреки че работя и мога да си позволя кредитна карта. Интересува ме при вас как е било с кандидатстването в различните банки и какви документи са ви изисквали. Чета, че много хора използват Транскард - имам нужда и от техните отзиви, защото четох отзиви от недоволни, но те са от 2005 и 2006, все пак разбрах, че много хора си ги ползват и са доволни. Стават ли за пазаруване по интернет, например Амазон? Някой ползва ли брандираните на Глобул и на Ейвън? Благодаря предварително Hug

# 1
  • София
Аз ползвах близо 2 г.,но от тази ,която е само за България.ПОдадох он лаин искане супер бързо става.Аз съм доволна ,вижте ж сайта им са изброени няколко варианта,може да се пазарува.Лихвите са височки обачеи всяка година имат някакви такси.Ако можете от банка вземете кредитна карта малко по малки лихви имат.

# 2
Благодаря за отговора  bouquet Лихви има, ако не внесеш сумата в гратисния период, нали така? Иначе знам, че всички имат годишна такса, с малки изключения. В момента ги разучавам.

# 3
  • София
Да аз внасях на бензинистанциите на петрол,че удържат само 50ст. такса.,а не ми с епопълват бележки по банки.Моята беше с лимит 500лв. и съм внасяла около 27 лв. ако е напълно празна ти си реши ок ли е.За нищо.

# 4
  • София
С две ръце гласувам за Транскарт. Ползвм ги от 2002 г, не съм имала проблеми. Следя си плащанията в сайта, пазарувам почти всичко ежедневно с нея, плащам и всички сметки.
Изхарченото през месеца трябва да се плати до 15 то число на следващия за да няма лихва.
Ако внесеш по-малка сума или минимума има някаква лихва. Годишната такса за Тр. голд/лимит 3000 - 10000 лв/ е 36 лв. Но при умело пазаруване в магазини и бензиностанции се трупат % отстъпки и накрая може да се окажеш и на плюс. Погасяването също е удобно - в бензиностанциите на Петрол.
Може и в банка, но има опашки, комисионно. Ако си от София - парите могат да се внесат и в офиса - бул. Черни връх 43.
От тази година има и дебитна карта Транскарт. Може да се зарежда с пари в брой или с превод от кредитната. Много е удобна за пазаруване онлайн - от кредитната се превеждат само необходимите за покупката пари. Та няма и как да я източат крадците.

# 5
Благодаря за отговора Simple Smile А отстъпките на момента ли се получават или се трупат до края на годината под някаква форма newsm78 Питам, защото нали има банки, които при определен оборот ти връщат проценти, нещо такова беше...

# 6
  • София
Отстъпките по ТР. изчезват от картата в края на септември. От октомври започват да се трупат вече за следващата година. А през декември ги връщат в сметката. Малко не мога да го обясня - но напр. до 15.12 си похарчил 100лв, а имаш отстъпки 30 лв. На 16.12 - ти излиза, че си похарчил 70 лв. Дано го разбра, попитай ги на безплатните телефони за всичко. Може би месеците са различни, според датата на издаване на картата.

Общи условия

Активация на акаунт